Powitajki przy kawie 73

09 marca 2023 18:15 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

A ja wożę   ze sobą  matę ,, fakirkę" /teraz zapomiaĺam spakiwać/ i dlugi termofor , którym się  obwiązuję i moge np.pracować.

Ja nic nie wożę oprócz jakichś tabletek typu paracetamol,moich stałych na cholestero i wit D. Nie miałam nigdy takiej potrzeby,nie wiedziałam więc,co może się przydać w razie czego. Od tera zacznę wozić róźności medyczne na wsiakij słuczaj  
09 marca 2023 18:37 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja nic nie wożę oprócz jakichś tabletek typu paracetamol,moich stałych na cholestero i wit D. Nie miałam nigdy takiej potrzeby,nie wiedziałam więc,co może się przydać w razie czego. Od tera zacznę wozić róźności medyczne na wsiakij słuczaj  :-)

Znamy się  z RWĄ już  dłużej
09 marca 2023 19:49 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Znamy się  z RWĄ już  dłużej:-)

Przynajmniej wiesz,czego się po niej spodziewać 
10 marca 2023 05:20 / 9 osobom podoba się ten post
No i nastał piątek.Po wczorajszym wolnym byłam bardziej zmęczona i śpiąca niż zazwyczaj.Rano zakupy,potem podjechała cysterna z olejem do heizungu i dzwoniłam po Syna,zeby przyjechał.Niemcy niby tacy dokładni,a tu zamiast po południu,zjawili się przed 10tą rano.Ewakuowałam się do siebie zaznaczając, że mam dziś wolne.Gdy zeszlam na dół po jakimś czasie na stole lezały ziemniaki,jabłka,klo papier i dwie bombonierki-odpadnie mi kupowanie ciezszych rzeczy.Snułam się bez celu po domu, znowu odezwalo się kolano,a do wizyty u ortopedy przeszło miesiąc.A spać poszłam już po 20 tej?.Wam życzę spokojnego dnia a naszemu rodzynkowi najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Mężczyzny ????
10 marca 2023 06:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - piątek to też dzień tygodnia tylko już bliższy weekendu .
Dobrego piątku, spokojnego i pogodnego .
10 marca 2023 06:32 / 8 osobom podoba się ten post
Witam  w piątek weekendu początek.  Za oknem ptasi śpiew i deszczyk .  noc nawet bez pobudki mi zeszła ale za to z jakim snem ... to chyba za sprawą Dnia Mężczyzny.  Moje kochanie ❤️ byłoby zadowolone z takiej nocki  ( szkoda że nie ma odpowiedniej ikonki )? Dziś podobno ma wpaść lekarz paliatywny do seniorki. Jeszcze nie wiem jaka sytuacja na dole.  Iwonka od sprzątania też dziś stacjonuje id 9 a i ogrodnik się zapowiedział ale skoro pada to nie wiem co będzie robił. Dziś też wyskoczę do Rewe uzupełnić zapasy na weekend. 
Wszystkim spokojnego i bezstresowego dnia i smacznej kawusi  a dla naszego forumkowego rodzynka Sto Lat. 
10 marca 2023 06:37 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  już piątek, kolejny weekend przed nami  spokojnego dnia i moc optymizmu życzę koleżankom i koledze 
10 marca 2023 07:09 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
10 marca 2023 07:15 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w piątek weekendu początek wszystkim mężczyzna zyszcze wszystkiego dobrego wszystkim miłego i spokojnego dzionka 
10 marca 2023 08:07 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w piątek - weekendu początek
Dla naszych forumowych mężczyzn wszystkiego najlepszego z okazji ich święta
A wszystkim mile spędzonych chwil czy to w domu czy też w pracy.
U mnie zima nie popuszcza i znowu za oknem zrobiło się biało, a wczoraj już tak wiosennie przyświecało słoneczko.
10 marca 2023 09:36 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny za życzenia 
Ciepło, pogodnie. Oby tak dalej. 
Miłego dnia Opiekunkowo 
10 marca 2023 10:29 / 7 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry:chaplin:
Dziękuję dziewczyny za życzenia :buziaki1:
Ciepło, pogodnie. Oby tak dalej. 
Miłego dnia Opiekunkowo :radosc1:

10 marca 2023 16:31 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ,u mnie nadal nastrój kiepski. Hamburger Schietwetter bardzo do niego pasuje. Dalej boli,kolejna wizyta u lekarza za mną,ale nawet pisać mi się nie chce o tym. Może póżniej w Jak minął dzień coś skrobnę.
luke,dołączam do grona składających Tobie dzisiaj życzenia,Twoje zdrowie albo ,wybór należy do Ciebie czym ten toast wzniesiesz?.
 Przyjemnego jeszcze dnia Wam życzę 
10 marca 2023 16:38 / 6 osobom podoba się ten post
Matko i córko,ślepnę czy co ?Puściłam posta z "luke" małą literą napisane
Luke,Luke,sorrryyy 
11 marca 2023 03:50 / 7 osobom podoba się ten post
No to ja Was zaskoczę  Dzień dobry w sobotę
Qrcze , zanosiło się na fajna pogodę a tu wiatr duje  .Temp. ma być już dwucyfrowa więc wiosna niebawem zawita .
Dobrej spokojnej soboty życzę . Ja sobotę prześpię ..