Powitajki przy kawie 73

09 marca 2023 06:46 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,widzę że Maluda już nie śpi,to i ja cichutko tutaj zaglądam. Maluda ledwo oczy otwiera,a ja prawie całą noc swoich nie zamknęłam:-(. Dzisiaj jeszcze nie,ale jak tak dalej będzie to w piątek idę znów do lekarza. Żadne tabletki p.bólowe nie pomagają,tak samo jak smarowanie się żelem. Czy to może tak być ? Ile z tą rwą ktoś z Was się męczył? Jak babcia śpi spokojnie całą noc,to ja z dla odmiany łażę jak dusza pokutująca ,bo na stojąco czy przy chodzeniu mniej boli.
 Dobrego ,spokojnego dnia życzę :angel3:

:
09 marca 2023 07:09 / 7 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,widzę że Maluda już nie śpi,to i ja cichutko tutaj zaglądam. Maluda ledwo oczy otwiera,a ja prawie całą noc swoich nie zamknęłam:-(. Dzisiaj jeszcze nie,ale jak tak dalej będzie to w piątek idę znów do lekarza. Żadne tabletki p.bólowe nie pomagają,tak samo jak smarowanie się żelem. Czy to może tak być ? Ile z tą rwą ktoś z Was się męczył? Jak babcia śpi spokojnie całą noc,to ja z dla odmiany łażę jak dusza pokutująca ,bo na stojąco czy przy chodzeniu mniej boli.
 Dobrego ,spokojnego dnia życzę :angel3:

Ja wożę z sobą ketonal i dodatkowo rozkurczowy mydokaln. Też mnie często dopada, zwłaszcza jak pozwolę sobie na pobyt w przeciągu lub wyskoczę na chwilę na dwór bez kurtki lub kamizelki.
Osobiście radziłabym Ci pójść do lekarza, może przepisze Ci zastrzyki i wtedy po kilku dniach będziesz mogła powoli wracać do żywych.
A w temacie:
Witam czwartkowo i w rozterce czy pakować pomału manatki, czy dekorować pomału wiosennie ogródek.
09 marca 2023 07:22 / 6 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja wożę z sobą ketonal i dodatkowo rozkurczowy mydokaln. Też mnie często dopada, zwłaszcza jak pozwolę sobie na pobyt w przeciągu lub wyskoczę na chwilę na dwór bez kurtki lub kamizelki.
Osobiście radziłabym Ci pójść do lekarza, może przepisze Ci zastrzyki i wtedy po kilku dniach będziesz mogła powoli wracać do żywych.:aniolki:
A w temacie:
Witam czwartkowo i w rozterce czy pakować pomału manatki, czy dekorować pomału wiosennie ogródek.:wlk15:

A ja wożę   ze sobą  matę ,, fakirkę" /teraz zapomiaĺam spakiwać/ i dlugi termofor , którym się  obwiązuję i moge np.pracować.
09 marca 2023 07:28 / 7 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry za oknem biało , gdzie ta wiosna ?
Dobrego dnia :-)

Chyba u mnie stacjonuje Ciepło ok.14 st.a w następnym  tygodniu  ma być 18.Ale deszczowo
09 marca 2023 07:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
U mnie od wczoraj , ale jest w miarę ciepło.
Gusię rwą kulszowa dopadła , a mnie inne cholerstwo
Jak Józka brat przyjdzie, to muszę go poprosić o jakieś leki, bo te co mam niestety nie pomagają. Mam nadzieję, że dotrwam do końca zlecenia. 
Gusiu mnie lekarka poradziła masowanie piłeczką tenisową, znaczy się pod plecy położyć i uciskać te nerwy, mnie pomogło. 
Natomiast mójemu kuzynowi pomogła akupunktura. 
Spokojnego dnia Wszystkim życzę i zdrowia 
09 marca 2023 07:44 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w czwartek miłego i spokojnego dzionka 
09 marca 2023 07:50 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia życzę 
09 marca 2023 07:55 / 6 osobom podoba się ten post
Malgi

Osobiście radziłabym Ci pójść do lekarza, może przepisze Ci zastrzyki i wtedy po kilku dniach będziesz mogła powoli wracać do żywych.:aniolki:
A w temacie:
Witam czwartkowo i w rozterce czy pakować pomału manatki, czy dekorować pomału wiosennie ogródek.:wlk15:

Ja doradziłbym to drugie, dekorowanie ogródka, myślę że przyjemniejsze zajecie  Spakować się jeszcze zdążysz,chyba jutro nie wyjeżdżasz 
09 marca 2023 07:57 / 6 osobom podoba się ten post
marta74

Ja doradziłbym to drugie, dekorowanie ogródka, myślę że przyjemniejsze zajecie :-):radosc1: Spakować się jeszcze zdążysz,chyba jutro nie wyjeżdżasz :aniolki:

Tak  , dobrze radzisz
09 marca 2023 08:37 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Chyba u mnie stacjonuje :-)Ciepło ok.14 st.a w następnym  tygodniu  ma być 18.:zaskoczenie1:Ale deszczowo:pada_deszcz:

U nas jutro prognozują  10 st na plusie .Chyba jestem blisko Ciebie 
09 marca 2023 08:44 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

U nas jutro prognozują  10 st na plusie .Chyba jestem blisko Ciebie :-)

Pewnie rzut beretem...
09 marca 2023 08:52 / 8 osobom podoba się ten post
marta74

Ja doradziłbym to drugie, dekorowanie ogródka, myślę że przyjemniejsze zajecie :-):radosc1: Spakować się jeszcze zdążysz,chyba jutro nie wyjeżdżasz :aniolki:

Pierwszy termin wyjazdu za 10 dni jeszcze nie anulowany. Mam nadzieję, że dziś się wszystko wyjaśni W sumie chyba wolę do kwietnia w domu pourlopować
09 marca 2023 09:28 / 6 osobom podoba się ten post
Malgi

Pierwszy termin wyjazdu za 10 dni jeszcze nie anulowany. Mam nadzieję, że dziś się wszystko wyjaśni:modlmy sie: W sumie chyba wolę do kwietnia w domu pourlopować:moje_wakacje:

To nie masz nad czym się zastanawiać,tylko kieruj się do ogródka 
09 marca 2023 09:31 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Gusia, bardzo Ci współczuję,bo wiem co to rwa kulszowa.Dopada mnie czesto i mnie pomaga tylko Ketonal i to maksymalnie 6,8godzin.Trzyma długo,a dla mnie lepiej jak leżę w pozycji embrionalnej.Zdrówka życzę a potem wizyty u dobrego neurologa i fizjoterapeuty.:przytula:

To ja Tobie współczuję że często Ciebie dopada ta rwa
Mnie pierwszy raz dlatego pewnie jestem w szoku,ze może tak boleć. Na dodatek mam bardzo niski próg bólu.
09 marca 2023 11:41 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ?