U mnie taka pogoda. Wiało i takie "cus" przywiało. No cóż i ale i pomimo takiej aury będziemy musieli jechać na szalone zakupy do Migrosa ? Acha , jeszcze coś sobie upatrzyłam ale o tym sza ....?
No i dzień dobry całemu Forum .

U mnie taka pogoda. Wiało i takie "cus" przywiało. No cóż i ale i pomimo takiej aury będziemy musieli jechać na szalone zakupy do Migrosa ? Acha , jeszcze coś sobie upatrzyłam ale o tym sza ....?
No i dzień dobry całemu Forum .
Pobijam swój rekord długości zlecenia.Max.do 2 miesiecy a teraz prawie 3:zaskoczenie1:Miejsce b.lajtowe, żadnych problemów, duże miasto itp.ale tęsknota ogromna:serce:
Ja byłam ostatnio prawie 3 miesiące, jakoś wytrzymałam i o dziwo mam w planach kolejnym razem pobyć u Józka 3 miesiące ??
Miejsce się zwolniło, znaczy się zmienniczka nigdy, nienawalająca ", będzie uziemiona przez 4 miesiące, więc warto skorzystać z okazji. Nie to, że ja żeruję na cudzym nieszczęściu i wcale jej tego nie życzyłam, ale tak, to jest, że pewność siebie bardzo często nas gubi.
Ostatnio bratowa Józka podniosła tygodniówkę do 200 euro, bo drogo jest ??
Na 100 euro na tydzień bym się już nie zgodziła, a szczególnie przy pdp, który lubi dobrze i sporo zjeść :glodny:
Bardzo Ci współczuję, ale tak..to koniec.Jesli ma "zgodę pacjenta" to przez to tak w domu..Inaczej by coś robili na psychiatrii. Dlatego ja już nie jeżdżę do takich stanów, bo to nie rokuje.Jak np.slysze(" wrócił/ła/wraca .. ze szpitala..").Patrzeć jak ktoś umiera jest ciężko(Pdp.10.05 odszedł kiedy ja co dopiero wróciłam na sztele, a prawdy mi nie powiedziano że już paliative, dzień później dziadka "zastałam, jak go wcześniej położyłam"). Od teraz każde rano dla mnie to obawa że..Staram się być silna i tak nie przywiązywać do Pdp.oraz ich bliskich. Tego Tobie też życzę i dobrego Selle sorge w razie w..
No właśnie to ,,coś " przywiało i do mnie:-)
Wszystkim spokojnej soboty:modlitwa: Ja dziś muszę uświadomić córce Pdp.ze te 90e.co włożyła do portfela to chyba na pieczywo i dodatki..patrząc jak Pdp.wybrzydza jakościowo! Poproszę żeby kupiła to o co on mnie prosił(wtedy sama zobaczy i może oczka otworzy).No bo na pewno nie moim kosztem że mam się ograniczać..Jem też to co chce i lubię! Dopiero tydzień, aczkolwiek już mam wgląd i mogę co nieco wywnioskować.Tyle + że wybylam od 15.20 do 18 i ruszam do Mainz(bilety kupiła więc skorzystam).Ciekawe czy będzie szperać u góry..? (podloze "znaczniki" to się potem okaże? ).Grunt, to zachować spokoj:swiety:
Witam i ja już z domu Seniorki?
Wróciliśmy wczoraj, nawet muśnięte słonkiem bo pogoda nam dopisała. A dziś rano u mnie jak u Tiny czyli do d....Dostałam dziś 2 godz wolne dodatkowo od teraz, ale ani myślę nogi wystawić za drzwi.Seniorka na piętrze u córki a ja poleguje pod kołdrą i się za pisanie wzięłam ?
Spokojnego dnia wszystkim zwłaszcza tym dziewczynom z trudnymi przypadkami. Pisałam w zeszłym roku o 2 trudnych przypadkach które dostałam. Dziadek wołający nocą i babcia ubierająca się do kościoła też nocą i klamkująca.Krotkie kontrakty bo po 3 tyg.ale dające w kość .
Gusi powrotu do zdrowia ?Tinie dobrze wydanej kasy?
Witam też nową koleżankę ?
Miłego dnia ?
Witam i ja już z domu Seniorki?
Wróciliśmy wczoraj, nawet muśnięte słonkiem bo pogoda nam dopisała. A dziś rano u mnie jak u Tiny czyli do d....Dostałam dziś 2 godz wolne dodatkowo od teraz, ale ani myślę nogi wystawić za drzwi.Seniorka na piętrze u córki a ja poleguje pod kołdrą i się za pisanie wzięłam ?
Spokojnego dnia wszystkim zwłaszcza tym dziewczynom z trudnymi przypadkami. Pisałam w zeszłym roku o 2 trudnych przypadkach które dostałam. Dziadek wołający nocą i babcia ubierająca się do kościoła też nocą i klamkująca.Krotkie kontrakty bo po 3 tyg.ale dające w kość .
Gusi powrotu do zdrowia ?Tinie dobrze wydanej kasy?
Witam też nową koleżankę ?
Miłego dnia ?
Dzięki za miłe przyjęcie Wszystkim:buziaczki:
Gdzie stacjonujesz? ??
Może blisko mamy do siebie, ?bo moja koleżanka właśnie wyjechała do domu i już tu nie wróci :-(
Zawsze tak jakoś raźniej jak ktoś jest w pobliżu ?
Jestem na obrzezach Mainz