Also hast Du Die Suppe verlängert :-)

Also hast Du Die Suppe verlängert :-)
Fasolka po bretońsku z bagietka .
Nie che mi się dzisiaj nic wymyślać , coś mnie ciągnie w kierunku babki piaskowej .Chyba, że nastrój się zmieni to coś dołożę .Fasolka już się gotuje .:mniam:
U mnie też coś ze strączkowatych:-)
Ciecierzycę wczoraj namoczyłam,ugotowałam i zblendowałam. Będą kotleciki z cieciorki ,ziemniaki tłuczone,marchewki baby glazurowane i sałata lodowa. Tutaj,zwyczajem "moich dziewczyn" ,sałatę jemy jako przystawkę.
Czytałaś jak chwaliłam wczoraj Twój przepis na naleśniki ??
Pierogi z kapustą i grzybami + barszcz czerwony. Gotowce z polskiego sklepu.Wczoraj po południu zrobilam sałatkę warzywną z majonezem Winiary. Dzisiaj dodam zalegającą szynkę i będzie Fleichesalat na kolację. :gotowanie:
Pierogi z kapustą i grzybami + barszcz czerwony. Gotowce z polskiego sklepu.Wczoraj po południu zrobilam sałatkę warzywną z majonezem Winiary. Dzisiaj dodam zalegającą szynkę i będzie Fleichesalat na kolację. :gotowanie:
Barszcz czerwony ( krem ) robiony w cwaniaku ::-) .Jest pyszny a sosy , drinki , ciasta , cuda można robić i tylko jeden garnek ,który w dodatku sam się umyje .
No i reszta fasolki ale już z ziemniakami,bez bagietki .