Powitajki przy kawie 74

26 kwietnia 2023 05:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry chyba już środa, tego na pewno nie wiem . Zapowiada się piękny dzień  i trzeba go jakoś zagospodarować .
Dobrego, pogodnego dnia .
26 kwietnia 2023 06:02 / 7 osobom podoba się ten post
A ja zaraz za Mleczko pozdrawiam Was serdecznie.Coś tam ćwierka za oknem a ja w totalnym szoku, że tak długo spałam .Zaparzyłam kawę,a że wczoraj po duszowaniu zasnęłam w wilgotnych włosach-wyglądam jak wyglądam?.Dzisiaj robię rekonesans w Rewe,obiad już zaplanowany i nic innego nie ma w planie,tak trzymać.No,to pa-lecę na kawę.
26 kwietnia 2023 06:21 / 7 osobom podoba się ten post
Witam środkowo, tfu - środowo w środku tygodnia.
My dziś z seniorką jedziemy do ratusza po odbiór nowego dowodu.
Potem muszę szybki obiad podać - pewnie przed południem jakąś zupę ugotuję.
Miłego dnia wszystkim
26 kwietnia 2023 06:46 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.Jeszcze ostatnie godziny do kolacji.Milego dzionka wam życzę ❤️???
26 kwietnia 2023 07:07 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem słoneczko ? się pokazuje i ptaki ceierkaja. ??? . Środa to już prawie weekend ? więc szybko zleci. Dzis wizyty fußpflege ale to dopiero po pauzie. Innych planów na dziś nie mam. 
Spokojnego dnia opiekunkowo. 
26 kwietnia 2023 08:01 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo u mnie ostatnie dwa dni na kontrakcie,piątku już nie liczę ,bo ok 14 zabieram walizkę i urlopik  spokojnego dnia życzę 
26 kwietnia 2023 11:45 / 7 osobom podoba się ten post
Chce się podzielić z Wami wiadomością doststalsm tel z ostatniego miejsca pracy, Proszamir żebym podjęła pracę. Teraz mam gorącą linię .Potem opiszę .
26 kwietnia 2023 12:31 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie i pozdrawiam 
Miłego popołudnia 
26 kwietnia 2023 15:42 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Chce się podzielić z Wami wiadomością doststalsm tel z ostatniego miejsca pracy, Proszamir żebym podjęła pracę. Teraz mam gorącą linię .Potem opiszę .

Jeszcze wszystko w rozsypce 
Siostra tego Pana którym mam się opiekować postawiła warunek mam być ja i nie ma dyskusji . Ta pinda niby zarządzająca heimem pożarła sie  ze mną  i to fest
Za to, że popychała podopiecznych zabierała im jedzenie ze stolu o wiele innych wrednych rzeczy  Jej jest nie za bardzo komfortowo ,.że znów ze mną musi współpracować
Ja wysłałam  smsa, w którym postawiłam warunki . Zobaczymy Kasa bardzo dobra no i podopieczny,którym już dwa razy się opiekowałam 
Raz po szpitalu jak zadławił się okruchem czerstwego chleba no i drugi raz w czasie gorączki korona wirusa i to było pół. roku 

27 kwietnia 2023 05:41 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - widzę , że wiatr ustal , chłodno jednak na dworze. .Przespałam noc  spokojnie , nie słyszalam nawet sygnału telefonu .Teraz już kawkę pije i koty pieszczę niech wiedzą, że je kocham 
Dobrego dnia i spokoju .
27 kwietnia 2023 05:50 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek w czwartek,za oknem szaro i buro.Spałam kiepsko,budziłam się kilka razy.Teraz będę geniesen ten czas, który został mi do wstania.W planie spacer do apteki odebrać moje pokrzywowe tabletki.Może będę potem miała jak Wioletta Villas ??No, wiem że nie ten dzień ale wskoczyło mi to zdymotko i nie będę już usuwać, przepraszam za utrudnienia ??
27 kwietnia 2023 06:39 / 5 osobom podoba się ten post
Witam.  Spałam jak zabita. Słyszę teraz ptaki ? i słoneczko też się pokazuje. ? . Auta ludzie odpalają i skrobia szyby więc chyba minusik był w nocy. Dziś muszę wyskoczyć po male zakupy i wyczarować coś na obiad. 
Maluda może pomyślisz o skróceniu włosów to ich wzmocni i odżywi. Częste zawiązywanie i szarpanie i h też im nie pomaga. Ja ostatnio skróciłam o jakieś 10 cm ale jeszcze łapie ich w gumkę. 
Wszystkim życzę dobrego dnia i jak najmniej pracy. 
27 kwietnia 2023 07:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: Spałam jak zabita. Słyszę teraz ptaki ? i słoneczko też się pokazuje. ? . Auta ludzie odpalają i skrobia szyby więc chyba minusik był w nocy. Dziś muszę wyskoczyć po male zakupy i wyczarować coś na obiad. :-)
Maluda może pomyślisz o skróceniu włosów to ich wzmocni i odżywi. Częste zawiązywanie i szarpanie i h też im nie pomaga. Ja ostatnio skróciłam o jakieś 10 cm ale jeszcze łapie ich w gumkę. 
Wszystkim życzę dobrego dnia i jak najmniej pracy. 

Dobry pomysł Dusia,ale to już w domku.Tutaj nie lubię chodzić do fryzjera.
27 kwietnia 2023 07:12 / 6 osobom podoba się ten post
Dziendoberek wszystkim 
milego i spokojnego dzionka 
27 kwietnia 2023 07:21 / 5 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Nic nie planuję, bo spontan najlepszy
Nawet nie wiem co dziś na obiadek ugotuję
Miłego dnia wszystkim