Powitajki przy kawie 76

23 stycznia 2024 05:53 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry o poranku
kawusia i do pracy 
 milego dzionka wszystkim 
23 stycznia 2024 06:43 / 4 osobom podoba się ten post
Witam o poranku pięknego dnia dla wszystkich i spokojnego a dotrwamy do dnia ostatniego...
23 stycznia 2024 07:30 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień doberek wszystkim  jeszcze z pod kołdry, za oknem jeszcze ciemno ale już nie mogłam spać. Spokojnego dnia dla wszystkich  Trzeba zrobić poranną toaletę  i pomału do pracy.
23 stycznia 2024 08:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry -  co dzień bliżej do wiosny i z tym twierdzeniem zabieram się do pracy .
Najpierw głowę uruchomie , bo codziennie powtarzający się problem " Co ugotować  na obiad " ja zaprząta .
Dobrego dnia 
23 stycznia 2024 14:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam, pozdrawiam i życzę spokojnego popołudnia 
23 stycznia 2024 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko ja też mam ten problem "co jutro zrobić na obiad" Nieraz mam trzy wersje a potem okazuje się że zrobiłam czwartą wersję  Zobaczę co się przez noc "urodzi"😄
24 stycznia 2024 04:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę, połowę tygodnia a wiadomo-środa minie, tydzień zginie.Nocka jak poprzednie,szkoda gadać.O dziesiatej Senior jedzie z córką do lekarza,to trochę odsapnę.Kawa wypita,czas na informacje z kraju i ze świata.Kamiński i Wąsik ułaskawieni...Spokojnego dnia Opiekunkowo.
24 stycznia 2024 06:12 / 5 osobom podoba się ten post
Witam i ja środowo
Środa obleci - tydzień przeleci
Ja dziś zaplanowałam duszowanie seniorki, jak mi za wcześnie nie wstanie.
Miłego dnia wszystkim
24 stycznia 2024 06:16 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Dzień dobry w środę, połowę tygodnia a wiadomo-środa minie, tydzień zginie.Nocka jak poprzednie,szkoda gadać.O dziesiatej Senior jedzie z córką do lekarza,to trochę odsapnę.Kawa wypita,czas na informacje z kraju i ze świata.Kamiński i Wąsik ułaskawieni...Spokojnego dnia Opiekunkowo.

Witajcie środowo Maluda został tydzień dasz rade a może zmieniać się z córką choc jedna noc ona druga ty.......Jak idzie do lekarza może coś zaradzi wiem jak jest ciężko po nieprzespanych nockach na to niema mocnych.Każda która przeżyła wie......Mam nadzieje ze kolejną osobę nie obsadzą na te nocne dyżury....Wyjscie jest  2 opiekunki i zmiany wtedy inna piosenka.
24 stycznia 2024 06:19 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

Witajcie środowo Maluda został tydzień dasz rade a może zmieniać się z córką choc jedna noc ona druga ty.......Jak idzie do lekarza może coś zaradzi wiem jak jest ciężko po nieprzespanych nockach na to niema mocnych.Każda która przeżyła wie......Mam nadzieje ze kolejną osobę nie obsadzą na te nocne dyżury....Wyjscie jest  2 opiekunki i zmiany wtedy inna piosenka.:przytul aniola:

Dziękuję Babka za słowa otuchy.Córka pod kątem wstawania do Ojca w nocy jest nieedukacyjna.Dzisiaj o 3.30 ją wołał i ...nic,pomimo, że słyszy u góry,bo ma baby phona.A tutaj już znależli zmienniczkę .Ciekawe ile Ona wytrzyma?! 😭
24 stycznia 2024 06:35 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda jak dziadzia wyciszą wszak dla niego dramat zmarła żona i odnaleść sie nie może on wiekowy rozumiem ale dzieci dorosłe nie kapują że człowiek nie z żelaza........tu wystarczy zmiana stylu pracy i pomoc rodziny,albo do wyjasnienia stanu zdrowia znaleść osobę od 22 do 6 i niech siedzi z dziadkiem.No ale KASA OTO ROZBIJA SIĘ ŻYCIE.....zawsze się zastanawiam ile człowieka w człowieku.....
24 stycznia 2024 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę,zaglądam a tu są już wczesne marki, Miłego i spokojnego dzionka wszystkim.U nas huczy i buczy wiatr i jeszcze deszcz pada
24 stycznia 2024 08:51 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Maluda ja też miałam kiedyś taką babkę całą noc chodziła i w dzień też ale to było na początku moich wyjazdów,wyglądałam jak cień tak mówiły koleżanki polki. Wytrzymałam tam 2 mięs. Potrzebowałam kasy,wtedy jeszcze nie było internetów w domach u pdp.stare czasy.Trzymaj się mocno tyle to już wytrzymasz
24 stycznia 2024 09:07 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Maluda ja też miałam kiedyś taką babkę całą noc chodziła i w dzień też ale to było na początku moich wyjazdów,wyglądałam jak cień tak mówiły koleżanki polki. Wytrzymałam tam 2 mięs. Potrzebowałam kasy,wtedy jeszcze nie było internetów w domach u pdp.stare czasy.Trzymaj się mocno tyle to już wytrzymasz:przytul aniola:

Pewnie, że wytrzymam,ale organizmu nie oszukasz,gdy brakuje snu.A i ja nie jestem już taka młoda -w tym roku pyknie sześćdziesiatka😞
24 stycznia 2024 09:17 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Pewnie, że wytrzymam,ale organizmu nie oszukasz,gdy brakuje snu.A i ja nie jestem już taka młoda -w tym roku pyknie sześćdziesiatka😞

JA TEŻ BYŁAM TWARDA.........wytrzymałam starymi czasy nocki z dziadkiem 24 budził i kawy wołał.....byłam półtora roku ze zmianami co 6 tygodni żadna nie wracała dziadek palił 4 paczki fajek........i co bylam wtedy 46 latką.......dałam rade po powrocie bezsennośc i lecznie......i do dziś lęk przed każdą nocą.Taka byłm mądra i szlachetna........