Ooo,ciekawa jestem tych odlewek,gdzie się je zamawia?
Ooo,ciekawa jestem tych odlewek,gdzie się je zamawia?
W perfumeriach online. Tu masz jakąś na Niemcy, ale zobacz tez na niemieckim Notino
https://www.parfumproben-online.de/
Witajcie, jeszcze zdążę się przywitać przed nocą. U mnie też wietrznie, śnieg stopniał. Z jednej strony dobrze bo lepiej się chodzi ale zimowa aura zniknęła.. Miłej pracy dziewczyny, Maluda wytrzymaj jeszcze trochę:aniolki: Doczytałam, że Malgi:aniolki: też w nocy wstaje, nie wiem co powiedzieć. Wytrzymajcie i wyślijcie informacje firmie, by nowe opiekunki wiedziały na co się piszą.
Koordynatorka od pierwszych chwil o wszystkim powiadomiona, walczy o nas jak lew:walka plci:.
Moja zmienniczka też o wszystkim wie, może wytrzyma tutaj te 6 tygodni. Ja w porównaniu z Kruszynką mam luzik:hustawka1:. Seniorka spacyfikowana, najczęściej współpracuje, chociaż czasami ma jeszcze jakieś "jazdy":balans:. Ja wywalczyłam małą podwyżkę:oklaski:, a Beatka trafiła na "beton"...:wiking:
Dzięki 🥰
Czym ją pacyfikowałyście. U nas też są typy niepokorne w grupie....A nóż widelec? Uchylisz rąbka tajemnicy?
Moja jest nad wyraz spokojna, cicha i uległa, tylko czasami wstępuję w nią diabełek i budzi się w niej hiperaktywna istota.
Moje cierpliwe i spokojne tłumaczenie sytuacji zaczyna do niej docierać, że albo będzie w nocy odpoczywać, albo ja pojadę do domu, a ona trafi do Heimu. A to jej się najbardziej niepodoba:strach przed noca:
Ale niektórym to dobrze . Ja niedawno pracę skonczyłam. Jeszcze potancowałam z odkurzaczem i usmażyłam naleśniki na kolację. Coś tam wieje, jednak dobrze, że nie palę, bo by mnie wiaderkiem nakryło, albo antypalacze wsadzili do wora :-)
Dobry wieczór .
A to nie ona w nocy próbowała majstrowac coś przy kuchence, czy przypalać? Pytam, bo nie jestem na forum codzien i mogłam coś pominąć.
Jesli tak, to już otępienie i to dość zaawansowane. Lekarz się wypowiadał kiedykolwiek w tej sprawie?
U mnie metody represji są niemile widziane. Jeszcze mi pensja miła :)