Powitajki przy kawie 76

12 marca 2024 08:31 / 3 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :chaplin::kawa::kawa1:walizka spakowana, ale do południa trzeba jeszcze popracować, obiad ugotować i później.... zasłużony odpoczynek :-)
Życzę wszystkim spokojnego dnia i szybko upływających dni w pracy :buziaki2:

Spokojnej drogi do domu i wspaniałego urlopu,Martuś 
12 marca 2024 10:31 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w piękny pogodny dzień 
Nuda i nuda, o 11 przejdę się do REWE. Mam 600 metrów, akurat spacerek w sam raz. Po obiadku dalej pauza. Muszę wynaleźć sobie zajęcie 😂Kolega w lutym poplewił przed wejściem do domu. Też bym dla ruchu to zrobił, ale kolana.
Miłego dnia 

Załączam fotkę

12 marca 2024 10:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊
12 marca 2024 10:56 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich we wtorek,wczoraj nie miałam czasu bo musiałam dwoma autobusami dotrzeć do swojej kliniki w której leczę pewne schorzenie.Lekarz dał skierowanie na badanie i pokrzyżował mi plany z wyjazdem do DE. Wiadomo że na pewne badania trzeba czekać i tu właśnie mam dopiero po 20 kwietnia a potem z wynikami do niego na początki mają. Muszę jednak zrobić te badania bo są b.ważne,a robię je raz w roku choć ja i tak czasem opóźniam termin. W planach miałam po świętach wybrać się do DE a tu lipa.Spokojnego dnia wszystkim tym w domu i tym w podróży i tym pracującym  
12 marca 2024 12:36 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Witam w piękny pogodny dzień :chaplin:
Nuda i nuda, o 11 przejdę się do REWE. Mam 600 metrów, akurat spacerek w sam raz. Po obiadku dalej pauza. Muszę wynaleźć sobie zajęcie 😂Kolega w lutym poplewił przed wejściem do domu. Też bym dla ruchu to zrobił, ale kolana.
Miłego dnia :buziaki1:

Załączam fotkę

Dawaj do nas tutaj , Margaretka ma wysokie grządki 
12 marca 2024 15:35 / 5 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo we wtorek życząc miłego popołudnia 
12 marca 2024 15:56 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie, czas goni jak szalony 12 marca... Wszystkim jadącym do domu życzę dużo odpoczynku! a pracującym spokojnego dnia i przespanych nocy. Mało tu zaglądam ostatnio bo wciąż załatwiam to i owo.. i leniuchuję 
12 marca 2024 16:00 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Witam w piękny pogodny dzień :chaplin:
Miłego dnia :buziaki1:

Załączam fotkę

Luke mleczko chyba pisała o kijkach do spacerów. To powinno odciążyć nogę a jak masz nudę to nie zapeszaj Oby tak było do końca, zdrowia luke.
12 marca 2024 21:06 / 4 osobom podoba się ten post
Heloł,witam z domu . Ach jak przyjemnie znaleźć się u siebie. Podróż bardzo dobra. Kierowcy zmieniali się co kilka godzin,jeden prowadził,drugi odpoczywał. Bus duży,wygodny,sporo miejsca na nogi,plecaki,mój i współpasażera, mieściły się na siedzeniu między nami. W Berlinie dosiadła się jedna kobieta,zajęła miejsce przy kierowcy,a 200km dalej już wysiadała,mieszka blisko granicy. Fajnie tak dojeżdżać . W domu byłam przed czwartą rano,po 13,5 godz spokojnej podróży. I oczywiście nie chciało mi się spać . Pozaglądalam we wszystkie kąty,zrobiłam sobie herbatę i położyłam się dopiero ok 6-tej. A jak zasnęłam,to spałam...do południa . Dzisiaj tylko rozpakowałam walizki,kupiłam w pobliskim sklepiku coś do jedzenia i siedzę w domciu. Jeszcze nie mogę się nacieszyć -własne łóżko ,własna kanapa,ulubiony kubek. Drobiazgi a cieszą. 
Przyjemnego jeszcze wieczoru 
13 marca 2024 05:30 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry 
juz sroda , srodek tygodnia
milego dnia 
13 marca 2024 06:18 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek Wszystkim jeszcze z domku.Dołaczę do Was dopiero pod koniec przyszłego tygodnia okolice Siegen.Rozmawiałam ze zmienniczką,Stella wydaje się spokojna.Wczoraj poszłam sobie na spacer po naszych Solankach,szkoda, że słoneczka nie było.W sobotę do psiapsiółki i tam przenocuję.Tydzień zaplanowany🤗🌹☘️
13 marca 2024 06:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo w środę miłego dzionka 
13 marca 2024 09:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 nadal szaroburo za oknem , ale na razie nie pada 
Miłego dnia 🤗
13 marca 2024 09:21 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w kolejny piękny dzień w Berlinie  Cieplutko, słonecznie.
W południe przyjedzie transport i zabiorą podopieczną do Zahnarzta. Pdp ma protezę, ale nie może jej nosić. Nie wiem, chyba nową jej zrobią.
Poza tym laby ciąg dalszy. 
Miłego dnia 
13 marca 2024 10:08 / 3 osobom podoba się ten post
Witam  Zimno i mokro. ☔☔☔ Czyżby jesień wróciła.? Nie , chyba nie. Zaraz jedziemy z pdp do lekarza i pewnie transfuzja dziś będzie . Skoczę w między czasie do Lidla jak ona będzie obsługiwana przez lekarzy. 
Dziś szybki obiad po powrocie i CD pakowania. 
Ufff jak to dobrze ,że tylko 4 ostatnie dni. 
Miłego dnia życzę Wszystkim. ☕☀️💐