Zakupy

24 listopada 2013 16:15
Orim: w ubieglym roku kupilam mojemu slubnemu bardzo gruby sweter z dzianiny, bezowy, zapisany na ekspres, kieszenie tez tak zapinane, caly na czarnym futerku. Prany w automacie, suszony tez w suszarce (a jakze, wzbogacilismy sie!), caly czas zachowuje wyglad, ksztalt i nie farbuje - a kosztowal w przecenie w TAKKO cale 5 euro. I kupilam corce duzo ubran, dla slubnego takie swetry w norweskie wzory - byly w cenach rzedu 15 - 20 euro - jakosc bez zarzutu. Sobie nakupowalam roznych ciuszkow tez, corce i jakos nie narzekaja. Zreszta, ja nie kupuje ciuchow "na lata", bo lubie zmieniac, moj slubny i corka tez.
24 listopada 2013 16:20 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Orim: w ubieglym roku kupilam mojemu slubnemu bardzo gruby sweter z dzianiny, bezowy, zapisany na ekspres, kieszenie tez tak zapinane, caly na czarnym futerku. Prany w automacie, suszony tez w suszarce (a jakze, wzbogacilismy sie!), caly czas zachowuje wyglad, ksztalt i nie farbuje - a kosztowal w przecenie w TAKKO cale 5 euro. I kupilam corce duzo ubran, dla slubnego takie swetry w norweskie wzory - byly w cenach rzedu 15 - 20 euro - jakosc bez zarzutu. Sobie nakupowalam roznych ciuszkow tez, corce i jakos nie narzekaja. Zreszta, ja nie kupuje ciuchow "na lata", bo lubie zmieniac, moj slubny i corka tez.

gratuluje udanych zakupow.To jednak nie dla mn
24 listopada 2013 16:20 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

gratuluje udanych zakupow.To jednak nie dla mnie norweskie wzory i podszewka z futerka.Kazdy jednak ma swoj gust
24 listopada 2013 16:22
margolcia

Orim.....? moze jakies foliowe stringi meskie? Przez takie moze ten odorek cebulowo-serowy nie wydostanie sie, he?

Margolcia,zajrzyj na skypa.
24 listopada 2013 16:23
margolcia

Orim.....? moze jakies foliowe stringi meskie? Przez takie moze ten odorek cebulowo-serowy nie wydostanie sie, he?

Moze Tylko ja sie kompie wiec ???? Jesli juz odorek to bruno banani ha ha
24 listopada 2013 16:29
ORIM

gratuluje udanych zakupow.To jednak nie dla mnie norweskie wzory i podszewka z futerka.Kazdy jednak ma swoj gust

Oczywiscie, ze kazdy ma ...
Wiem, ze jestes ponad poziomy !
24 listopada 2013 16:35 / 2 osobom podoba się ten post
emilia

Oczywiscie, ze kazdy ma ...
Wiem, ze jestes ponad poziomy !

Skad to wiesz ???No tak, Poruszam sie w pionie ha ha poziomo raczej nie czesto hihi
24 listopada 2013 16:40 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Znaczy się z brunatnych,zepsutych bananów??????/AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
24 listopada 2013 16:44 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Znaczy się z brunatnych,zepsutych bananów??????/AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

moze co mi do nazwiska tworcy perfum ha ha
24 listopada 2013 17:20 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

A co to ten bruno banani? jakies malpie wyziewy? Orim, mezczyzna musi pachniec mezczyzna, dobre mydlo i woda.
24 listopada 2013 17:22 / 3 osobom podoba się ten post
margolcia

A co to ten bruno banani? jakies malpie wyziewy? Orim, mezczyzna musi pachniec mezczyzna, dobre mydlo i woda.

Podług mnie Bruno Banani jest dla "pizdryków" .
Jak już, to Boss. Czarny albo szary.
24 listopada 2013 17:25
misiekFfm

Podług mnie Bruno Banani jest dla "pizdryków" :-).
Jak już, to Boss. Czarny albo szary.

a Burberry Touch probowales?
24 listopada 2013 17:37
mężczyzna winien pachnieć Amphorą - facet z fajką jakiś taki dla mnie bardziej męski jest :)))) i wodą $711 .Takim zestawem mój maź ratuje sytuację w domu jak " zbiera się na burzę :))))"Uwielbiam te dwa zapachy . Dla mnie są wyrazem dyskretnej elegancji pana w średnim wieku :)))
24 listopada 2013 17:42
no tak zamiast euro - dolary mi się śnią chyba - woda oczywiście 4711
24 listopada 2013 17:59
Wiesz,ze tak sie solidaryzuja w protescie przeciwko pracy dzieci?to niech jeszcze jedna inicjatywe podejma - s o l i d a r n i e -
i niech placa opiekunkom jak pracownikom a nie jak sluzacym.Oni jeszcze tkwia w czasach "przymusowych robót".