Zakupy

16 grudnia 2013 15:16
Więcej nas w tym klubie, ja też uwielbiam szukanie skarbów.Nie mogę odżałować Flohmarktu w kościele ewangielickim, na początku grudnia był, a ja byłam akurat w Polsce, ależ tam perełki były rok temu i jakie tanie!A ja tu mam 6 minut spacerkiem od siebie super ciuchland, jest oprocz ciuchów wszytko, nic, tylko wybierać i brać :)

16 grudnia 2013 15:22
daisy_44

Więcej nas w tym klubie, ja też uwielbiam szukanie skarbów.Nie mogę odżałować Flohmarktu w kościele ewangielickim, na początku grudnia był, a ja byłam akurat w Polsce, ależ tam perełki były rok temu i jakie tanie!A ja tu mam 6 minut spacerkiem od siebie super ciuchland, jest oprocz ciuchów wszytko, nic, tylko wybierać i brać :)

Ale ja Ci zazdroszczę ja mam tylko edekę i kilka sklepów mięsnych,uwielbiam zakupy i latanie po sklepach tu niestety mam żle pod tym względm,za marne pieniądze można kupić takie perełki że cho cho.
16 grudnia 2013 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Ale ja Ci zazdroszczę ja mam tylko edekę i kilka sklepów mięsnych,uwielbiam zakupy i latanie po sklepach tu niestety mam żle pod tym względm,za marne pieniądze można kupić takie perełki że cho cho.

Wlasnie dzis nakupilem "perelek" do domu ze cho cho.Wszystko w butelkach hihihi
16 grudnia 2013 17:07 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Nie narzekaj! Ja w mojej miejscowości mam tylko Penny'ego. Co prawda odwiedzam go regularnie w sobotę, ale... nic nowego tam nie dorzucają
W Edece jest dużo więcej towarów. Ale za to w Polsce to ja sobie odbiję... cały dzionek spędzę w jakimś fajnym markecie.
16 grudnia 2013 17:15
Pewno większość z nas lubi takie buszowanie po szmateksach.To napewno nie z oszczedności (chociaż czaasem), ale tam można nie raz znaleśc fajne rzeczy.Jak jeszcze samemu umie się przerobić to super sprawa.To są nie powtarzalne egzemplarze i właśnie w tym o to chodzi.
16 grudnia 2013 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
Ja właśnie nie lubię, bo lubię wejść do sklepu i szybko coś kupić. Lubię, jak są w sklepach rzeczy poukładane kolorami i tylko podchodzę do interesującego mnie koloru i patrzę, co tam ciekawego jest, biorę, przymierzam i załatwione. Lub nie:) Swojego czasu bardzo chciałam w lumpeksach coś sobie wyszukać, ale nie mam cierpliwości do szukania - przeważnie też problem z rozmiarem jest. Kupiłam nawet kilka rzeczy, ale nigdy w nich później nie chodziłam, bo jednak nie leżały dobrze. Wi8ęc to chyba tylko dla tych cierpliwych:)
16 grudnia 2013 18:51
ORIM

Wlasnie dzis nakupilem "perelek" do domu ze cho cho.Wszystko w butelkach hihihi

Jakie to pochwal się ostatnio kupiłam te perełki w butelkach było okropne,piwo super ale wino nie dało się pić,czy masz jakieś nazwy sprawdzone?czy dobiero degustujesz?
16 grudnia 2013 19:01
Malina

Jakie to pochwal się ostatnio kupiłam te perełki w butelkach było okropne,piwo super ale wino nie dało się pić,czy masz jakieś nazwy sprawdzone?czy dobiero degustujesz?

Nie wiem co lubisz ( narazie ha ha ).Ja z win kupuje wina z Chille.Lubie wina ktore maja taki polwytrawny lub wytrawny smak.Kupuje Campari,sliwowice,Jasia wedrowniczka,kentucky Whiskey lubie tez Statesman to szkocka 
16 grudnia 2013 19:12
ORIM

Nie wiem co lubisz ( narazie ha ha ).Ja z win kupuje wina z Chille.Lubie wina ktore maja taki polwytrawny lub wytrawny smak.Kupuje Campari,sliwowice,Jasia wedrowniczka,kentucky Whiskey lubie tez Statesman to szkocka 

To lubimy wlasciwie to samo:)Oprucz Jasia wedrowniczka(chyba ,ze czarnego):D:D:D:D:D:D
Gdzies Ty sie chowal?:D:D:D:D:D:D:D:D
16 grudnia 2013 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

To lubimy wlasciwie to samo:)Oprucz Jasia wedrowniczka(chyba ,ze czarnego):D:D:D:D:D:D
Gdzies Ty sie chowal?:D:D:D:D:D:D:D:D

ja tez czarnego bo czerwony dla gosci ha ha
16 grudnia 2013 19:33
ORIM

Ja jeśli już to tylko martini ten smak mi pasuje,ale tu kosztuje tyle samo co w Polsce,ale chętnie kupię jakies winko z Chille.
16 grudnia 2013 19:38
Z Martini to lubię tylko d'Oro - chyba tak to się pisało - kiedyś nie było go w Polsce, teraz to nie wiem.
A ogólnie kiedyś to były duże różnice w cenach alkoholi, a teraz już się trochę wyrównało. Przynajmniej ceny tych, które mnie interesują. Głównie Jack Daniels. Moje ulubione piwo nadal jest dużo tańsze w Niemczech - Paulaner pszeniczne białe.
16 grudnia 2013 21:54
Kupiłam tablet ale niestety pojechałam go zwrócic bo nie był integralny z klawiaturą. Koszt- 88 tablet -49 klawiatura z bluetoothem. Tak powiedzial pan w sklepie że tablet ma blue a nie mial :/ pojechałam zwrócić wszystko i wzięłam sam tablet za 149 euro :D Z bluetothem ;) teraz siedzie ze znajomym i ustawiamy dostep do netu , bo nie chce mi czytać modemu z Playa, a za cholere nie wiem jak go zmusić do tego :D Pokombinuje,moze da rade ;D A i kupilam sobie myszje bezprzewodową - nigdy nie uzywałam zawsze na toutch padzie :D Kulawo troche ale coż :)

Sory to nie ten temat :D :D :D :D :D :D 

Tablet nie ma nic wspolnego z ciuchami hahahhahaahhahaaha 
16 grudnia 2013 22:00
margaretka82

Kupiłam tablet ale niestety pojechałam go zwrócic bo nie był integralny z klawiaturą. Koszt- 88 tablet -49 klawiatura z bluetoothem. Tak powiedzial pan w sklepie że tablet ma blue a nie mial :/ pojechałam zwrócić wszystko i wzięłam sam tablet za 149 euro :D Z bluetothem ;) teraz siedzie ze znajomym i ustawiamy dostep do netu , bo nie chce mi czytać modemu z Playa, a za cholere nie wiem jak go zmusić do tego :D Pokombinuje,moze da rade ;D A i kupilam sobie myszje bezprzewodową - nigdy nie uzywałam zawsze na toutch padzie :D Kulawo troche ale coż :)

Sory to nie ten temat :D :D :D :D :D :D 

Tablet nie ma nic wspolnego z ciuchami hahahhahaahhahaaha 

Ale zakup:)
16 grudnia 2013 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ale zakup:)

To prezent na moje urodziny - zaszalałam :D ale to nic - zapłaciłam rachunki ,oddałam kase i kupilam dwie paczki fajek - zostalo mi coś około 50 euro a jeszcze paczke do Polski musze wyslać za 20 ero ( przelot dhl) a w środku slodyczy za około 60 euro :D 
Nie tych tanich :P