A znacie może jakiś dobry i ładny zapach do szafy?
Odziedziczyłam po poprzedniczce szafę na nowym mieszkaniu i średnio podoba mi się w niej zapach...
Odziedziczyłam po poprzedniczce szafę na nowym mieszkaniu i średnio podoba mi się w niej zapach...
Lawenda jak dla mnie jest zbyt mdła.Poza cedrem i drzewem sandałowym/kupujemy do auta/ lubię też zapach piżmowy,ostrzejszy taki i wszystkie nuty cytrusowe choć cytrusów nie jem:)
Drzewo sandalowe ma cudowny zapach, a lawende mam w szafach, z wlasnego ogrodka. Tworzy taki klimat z dawnych lat. Pamietam szafy mojej babci, uwielbialam, jako dzieciak, buszowac, przymierzac kapelusze, korale ... I wlasnie ten zapach lawendy ... Wiesz, moja z ogrodu troche inaczej pachnie, niz te "sztuczne", zapach jest bardziej ostry i intensywny.
A sie dzisiaj ciesze - paczki dotarly do domu, dywan ulozony i wlasnie sie moj slubny zastanawia, jak po nim chodzic, bo on taki ladny, jasny i szkoda ... I wez, kurcze, sie nie denerwuj, ale pozytywnie tym razem !
najlepiej dobrze nogi umyc przed kazdym wejściem na dywan:):):0
Nooo, tak sobie zartujemy, przecie !!!
A do dywanu - jeszcze najlepiej skarpetki prosto ze sklepu, takie, co jeszcze nie stoja ...
Powieś dywan na ścianie i po kłopocie:-DDD.