U mnie w niedzielę flumark zobaczymy czy coż wpadnie mi do oka z konkretnym celem nie idę-byle nie padało
U mnie w niedzielę flumark zobaczymy czy coż wpadnie mi do oka z konkretnym celem nie idę-byle nie padało
u mnie jest sobota i niedziele chodze zawsze popatrzyc a wracam z pakunkiem zawsze;-
A ja wreszcie dowiedzialam się gdzie tu w pobliżu jest Aldi. Słodycze dla dzieciaków muszę kupić. A dzieciak ze mną rozmawiać przez tel nie chce :( Wygląda to tak:
ja do mamy: daj mi Julkę.
mama: Julcia, ciocia dzwoni. Powiedz "cześć".
Jula: nie!
Mama: powiedz tylko "cześć ciociu"
Jula: nie.
I taka gadka jest z moją Julą ;))))
Jak byłam dzieckiem to też przez telefon nie lubiłam rozmawiać,jeszcze się Jula nagada w swoim życiu z ciocią :))))
drobnostki,ale uwielbiam starocie,jestem w hanover i tu jednoczesnie w kilku miejscach przez weekend sa flomarki .,a ze pracuje to na pauzie spacer gdzie blizej i przyjemne z pozytecznym;-
Dopiero 4 dni i już wczoraj zakupiłam 2 sweterki w NKD jeden malina czerwień sama nie wiem jaki to kolor a drugi miętowy dość że przecenione to jeszcze 30% upustu więc tyko 5,99 będą już na prezenty gwiazdkowe hihihi
Dopiero 4 dni i już wczoraj zakupiłam 2 sweterki w NKD jeden malina czerwień sama nie wiem jaki to kolor a drugi miętowy dość że przecenione to jeszcze 30% upustu więc tyko 5,99 będą już na prezenty gwiazdkowe hihihi
Skąd ja to znam? ;)
Omijam szerokim łukiem już teraz sklepy z ciuchami bo się najzwyczajniej w świecie nie dam rady spakować. Jeszcze na dodatek wiozę do PL nie swoje ciuchy które zajmują mi miejsce w walizce, bo ich właściciela wsiorbało dawno temu.
Rumunka jak nic. ;)
To po co te łachy do Polski wieziesz.Wywal
Tego mi brakowało. Żeby ktoś mi to powiedział. :) Dzięki :)
Bo wiesz, mimo wszystko chciałam być w porządku.