Zakupy

04 lipca 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

U mnie w niedzielę flumark zobaczymy czy coż wpadnie mi do oka z konkretnym celem nie idę-byle nie padało

u mnie jest sobota i niedziele  chodze zawsze popatrzyc a wracam z pakunkiem zawsze;-
04 lipca 2014 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

u mnie jest sobota i niedziele  chodze zawsze popatrzyc a wracam z pakunkiem zawsze;-

Na moim zadu..... tylko raz do roku przy Edece i raz do roku w szkole -mozna poszaleć.
04 lipca 2014 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
A ja wreszcie dowiedzialam się gdzie tu w pobliżu jest Aldi. Słodycze dla dzieciaków muszę kupić. A dzieciak ze mną rozmawiać przez tel nie chce :( Wygląda to tak:
ja do mamy: daj mi Julkę.
mama: Julcia, ciocia dzwoni. Powiedz "cześć".
Jula: nie!
Mama: powiedz tylko "cześć ciociu"
Jula: nie.

I taka gadka jest z moją Julą ;))))
04 lipca 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

A ja wreszcie dowiedzialam się gdzie tu w pobliżu jest Aldi. Słodycze dla dzieciaków muszę kupić. A dzieciak ze mną rozmawiać przez tel nie chce :( Wygląda to tak:
ja do mamy: daj mi Julkę.
mama: Julcia, ciocia dzwoni. Powiedz "cześć".
Jula: nie!
Mama: powiedz tylko "cześć ciociu"
Jula: nie.

I taka gadka jest z moją Julą ;))))

Jak byłam dzieckiem to też przez telefon nie lubiłam rozmawiać,jeszcze się Jula nagada w swoim życiu z ciocią :))))
04 lipca 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jak byłam dzieckiem to też przez telefon nie lubiłam rozmawiać,jeszcze się Jula nagada w swoim życiu z ciocią :))))

Nie lubi bardzo przez telefon :) Masz rację.
Nawet ze swoją mamą niechętnie rozmawia przez tel.

Ale mam dla niej za to i tak pięęęęękne gumki i spineczki z Myszką Miki i Smerfetką. :)))
04 lipca 2014 21:02 / 4 osobom podoba się ten post
drobnostki,ale uwielbiam starocie,jestem w hanover i tu jednoczesnie w kilku miejscach przez weekend sa flomarki .,a ze pracuje to na pauzie spacer gdzie blizej i przyjemne z pozytecznym;-
04 lipca 2014 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
ha,ha,nic dodac nic ujac;-
05 lipca 2014 10:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dopiero 4 dni i już wczoraj zakupiłam 2 sweterki w NKD jeden malina czerwień sama nie wiem jaki to kolor a drugi miętowy dość że przecenione to jeszcze 30% upustu więc tyko 5,99 będą już na prezenty gwiazdkowe hihihi
05 lipca 2014 10:24
to nie wielkie wymagania masz hihi
05 lipca 2014 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

drobnostki,ale uwielbiam starocie,jestem w hanover i tu jednoczesnie w kilku miejscach przez weekend sa flomarki .,a ze pracuje to na pauzie spacer gdzie blizej i przyjemne z pozytecznym;-

jejuuuu,ale Ci zazdraszczam,tez kocham flohmarki:)))))))))))))
05 lipca 2014 10:29 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Dopiero 4 dni i już wczoraj zakupiłam 2 sweterki w NKD jeden malina czerwień sama nie wiem jaki to kolor a drugi miętowy dość że przecenione to jeszcze 30% upustu więc tyko 5,99 będą już na prezenty gwiazdkowe hihihi

Jaka praktyczna ha ha W lipcu juz gwiazdke obskoczyłaś hihi
05 lipca 2014 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Skąd ja to znam? ;)
Omijam szerokim łukiem już teraz sklepy z ciuchami bo się najzwyczajniej w świecie nie dam rady spakować. Jeszcze na dodatek wiozę do PL nie swoje ciuchy które zajmują mi miejsce w walizce, bo ich właściciela wsiorbało dawno temu.
Rumunka jak nic. ;)
05 lipca 2014 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Skąd ja to znam? ;)
Omijam szerokim łukiem już teraz sklepy z ciuchami bo się najzwyczajniej w świecie nie dam rady spakować. Jeszcze na dodatek wiozę do PL nie swoje ciuchy które zajmują mi miejsce w walizce, bo ich właściciela wsiorbało dawno temu.
Rumunka jak nic. ;)

To po co te łachy do Polski wieziesz.Wywal
05 lipca 2014 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

To po co te łachy do Polski wieziesz.Wywal

Tego mi brakowało. Żeby ktoś mi to powiedział. :) Dzięki :)
Bo wiesz, mimo wszystko chciałam być w porządku.

05 lipca 2014 13:15 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Tego mi brakowało. Żeby ktoś mi to powiedział. :) Dzięki :)
Bo wiesz, mimo wszystko chciałam być w porządku.

ordnung muss sein jest wtedy gdy kazdy taszczy swoje łachy.Jak temu komus zalezy na tych klamotach to niech zadzwoni po busa i zaplaci za paczke a ty to w karton dla kierowcy spakuj