Tego mi brakowało. Żeby ktoś mi to powiedział. :) Dzięki :)
Bo wiesz, mimo wszystko chciałam być w porządku.
Tego mi brakowało. Żeby ktoś mi to powiedział. :) Dzięki :)
Bo wiesz, mimo wszystko chciałam być w porządku.
lenka a za cudze rzeczy czasem nadbagazu nie zaplacisz,robienie komus przyslugi czest przeciw nam sie obraca,;-
ordnung muss sein jest wtedy gdy kazdy taszczy swoje łachy.Jak temu komus zalezy na tych klamotach to niech zadzwoni po busa i zaplaci za paczke a ty to w karton dla kierowcy spakuj
Heh, sprawa wcale nie jest skomplikowana.
Wlaściciel ciuchów po prostu miał dobre i szczere chęci, ale po drodze wyszło jak to w życiu najczęściej bywa i się ulotnił po angielsku. W międzyczasie napatoczył się ogrodnik i nagle okazuje się że poprzedni ma do mnie pretensje o to, że nie czekałam jak Penelopa. No bez przesady, czyż nie?!
A ciuchy zostały :)
Skąd ja to znam? ;)
Omijam szerokim łukiem już teraz sklepy z ciuchami bo się najzwyczajniej w świecie nie dam rady spakować. Jeszcze na dodatek wiozę do PL nie swoje ciuchy które zajmują mi miejsce w walizce, bo ich właściciela wsiorbało dawno temu.
Rumunka jak nic. ;)
Sprawa jest. Poważna.
Taka życia i śmierci.
Torebkę widziałam wczoraj. Pięęęęękna. 40euro.
I dylemat: kupić? nie kupić? Oto jest pytanie...
Już drugą noc śpię z nią i dalej nie wiem... ;P
Lena ja ostatnio pojechałam do wielkiego miasta po biustonosz ale nic nowego nie było więc w innym sklepie spodobała mi się torebka zastanawiam czy kupic nastą myślę myślę i poszłam buty do reklamacji dać wracając weszłam po torebeczkę zadowolona jestem bardzo :)
lenka a za cudze rzeczy czasem nadbagazu nie zaplacisz,robienie komus przyslugi czest przeciw nam sie obraca,;-
Och! Moja kochana! Dobrze, że Ty też tak masz! :)))))))
Moje wypady na zakupy są i też takie, że JA IDĘ. Nie wiem co chcę, ale idę, bo w oko ZAWSZE coś wpadnie. I wracam z milionem klamotów. A jak stoję przed szafą to i tak nie mam sie w co ubrać :/ Normalnie przygnębiające ;DDDDDDDDDD
Mam takie pytanie ;interesuje mnie rolka do zcierania pięt.Ten temat już był,ale proszę mi podpowiedzieć, jaka jest dobra.Są w DM i Rosmanie po 39.99E.Słyszałam ,ze są inne ,ale ich nie spotkałam.Może któraś z was to cudo ma i przetestowała,bo jednak prawie 40E ,to trochę dużo , ale jezeli warta ,to czemu nie.