Zakupy

07 lipca 2014 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Mam takie pytanie ;interesuje mnie rolka do zcierania pięt.Ten temat już był,ale proszę mi podpowiedzieć, jaka jest dobra.Są w DM i Rosmanie po 39.99E.Słyszałam ,ze są inne ,ale ich nie spotkałam.Może któraś z was to cudo ma i przetestowała,bo jednak prawie 40E ,to trochę dużo , ale jezeli warta ,to czemu nie.

Ja mam firmy Scholla - kupiłam w Polsce w  Rossmanie w grudniu za 144 zł (w promocji, potem była po 160). Według moich stópek - warta jest każdego wydanego grosza. Wygodna w użyciu, skuteczna, dla mnie - doskonała.  Dziewczyny tutaj kupowały innych firm - ja mam Scholla i tą polecam.
07 lipca 2014 16:43 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Sprawa jest. Poważna.
Taka życia i śmierci.

Torebkę widziałam wczoraj. Pięęęęękna. 40euro.
I dylemat: kupić? nie kupić? Oto jest pytanie...

Już drugą noc śpię z nią i dalej nie wiem... ;P

Ty to niezła jesteś :))))))))))
Zaczynam czytać i już nastawiam się na pomoc...
Myślę - co się stało? Czy znajdę choć jedną dobrą radę???  

A ona że torebka... No wiecie :)))))))))))))))))

Ale wiesz co? Ja mam tak z butami, hi hi hi... moja matula zwykła powiadać że sklep mogłabym otworzyć...
Ale to nieprawda; aż tak duzo jeszcze ich nie mam :) :) :)
07 lipca 2014 16:45 / 2 osobom podoba się ten post
Lenka, czy to nie Ty mówiłaś, że już dość zakupów? Jak nic za nadbagaż zapłacisz.
Co sobie humor poprawiłaś, to Twoje. Dobrze Ci tak !
 A torebkę kupiłaś ?
07 lipca 2014 18:07 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Lenka, czy to nie Ty mówiłaś, że już dość zakupów? Jak nic za nadbagaż zapłacisz.
Co sobie humor poprawiłaś, to Twoje. Dobrze Ci tak !
 A torebkę kupiłaś ?

Upcham jakoś w walizce i torbie. Choć część mam spakowan w takiej torbie wielorazowego użytku z dm-u. :P
No nie wiem. Skręcę jakoś kierowcę (busem małym firmowym wracam to łatwiej mi będzie na piękne oczy ;)
Torebki nie kupiłam bo stwierdziłam ze za drogo. Wisiała dziś jeszcze. St.Olivier 4 dychy... To w PL mam ze skóry za taką cenę, nie? No, może z 50zł bym dołożyla i ze skóry bym kupiła...

07 lipca 2014 18:48 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Upcham jakoś w walizce i torbie. Choć część mam spakowan w takiej torbie wielorazowego użytku z dm-u. :P
No nie wiem. Skręcę jakoś kierowcę (busem małym firmowym wracam to łatwiej mi będzie na piękne oczy ;)
Torebki nie kupiłam bo stwierdziłam ze za drogo. Wisiała dziś jeszcze. St.Olivier 4 dychy... To w PL mam ze skóry za taką cenę, nie? No, może z 50zł bym dołożyla i ze skóry bym kupiła...

Też lubię torebki ze skóry - tylko taka torebka jest nie do zdarcia - już Ci się nie podoba, a wyrzucić szkoda, bo w dobrym stanie ... a moje mieszkanie ma tylko 60 metrów.
07 lipca 2014 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Ty to niezła jesteś :))))))))))
Zaczynam czytać i już nastawiam się na pomoc...
Myślę - co się stało? Czy znajdę choć jedną dobrą radę???  

A ona że torebka... No wiecie :)))))))))))))))))

Ale wiesz co? Ja mam tak z butami, hi hi hi... moja matula zwykła powiadać że sklep mogłabym otworzyć...
Ale to nieprawda; aż tak duzo jeszcze ich nie mam :) :) :)

Moja mama mówi podobnie. Jak jej dziś realcję zdałam, że mam nową parę to ona na to żartobliwie-drwiaco: "butów nigdy za wiele, co nie?"
:))))))
Mam nadzieję, ze o zawał serca Cię nie przyprawiłam moim wstępem posta ;)
07 lipca 2014 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Moja mama mówi podobnie. Jak jej dziś realcję zdałam, że mam nową parę to ona na to żartobliwie-drwiaco: "butów nigdy za wiele, co nie?"
:))))))
Mam nadzieję, ze o zawał serca Cię nie przyprawiłam moim wstępem posta ;)

:)
07 lipca 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

07 lipca 2014 22:20
ORIM

http://www.skorzana.com/pol_m_Torebki-Damskie_Torebki-Skorzane_Ze-Skory-Naturalnej-136.html

Dokłądnie takie ceny miałam na myśli.
Thx
07 lipca 2014 22:24
lena7

Dokłądnie takie ceny miałam na myśli.
Thx

Dior, Louis Vuitton, Wittchen to juz sie nie załapiesz w tych cenach
07 lipca 2014 22:27
ORIM

Nawet nie zpróbuję :) Mierzę siły na zamiary :)
07 lipca 2014 22:28
lena7

Nawet nie zpróbuję :) Mierzę siły na zamiary :)

a tam !!! mało sie zarabia, a zyje sie jak hrabia
07 lipca 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ale torebki z St. Oliviera raczej skórzane nie są, ani nawet koło skórzanych nie leżały, więc ceny z kosmosu trochę.
W zeszłym roku chodziłam koło takiej torby. Bardzo mi się podobała, ale cena (po przecenie) 50 euro z groszami :(. Odpuściłam, bo za tę kasę można w Pl coś fajniejszego i skórzanego kupić.
Torebek w De się nie kupuje, chyba, że człowiek się zakocha ;).
08 lipca 2014 16:56
A ja oglaszam ,ze juz nic nie kupuje :) Od dwoch tygodni . Ha ha ha . Bo walizka sie nie zamknie i Sindbad mnie skasuje jak za zboze :))))))))))))))))))))))))
08 lipca 2014 16:59 / 1 osobie podoba się ten post
doris4

A ja oglaszam ,ze juz nic nie kupuje :) Od dwoch tygodni . Ha ha ha . Bo walizka sie nie zamknie i Sindbad mnie skasuje jak za zboze :))))))))))))))))))))))))

Pożyjemy ... zobaczymy. Już tu taka jedna obiecala - i na obiecankach się skończylo. Może by tak jakiś specjalny odwyk dla tych na wyjeździe ???