No nie wiem we wrzesniu na wesele ide
No nie wiem we wrzesniu na wesele ide
A ja 1x z czym przyjechałam ,z tym wrócę-kasy niet,znaczy jest ale na koncie a karta w domu,ha ha ha-się zrobiłam w bambuko a tu tyle fajnych sklepów.Z drugiej str.to może i lepiej bo poszłoby kasy full na ciuszki dziecięce,bo to teraz w moich zainteresowaniach zakupowych głównie.:)
ja tez we wrzesniu na wesele ide:)))))))
na to samo co ja ???? ha ha
ostatnio cos jestem bardzooooooooooooo oszczedna, nic nie kupuje...
wnerwia mnie cale szafy szmat.. a jak, trzeba to nie ma sie w co ubrac...
typowa kobieca przypadlosc......
A ja 1x z czym przyjechałam ,z tym wrócę-kasy niet,znaczy jest ale na koncie a karta w domu,ha ha ha-się zrobiłam w bambuko a tu tyle fajnych sklepów.Z drugiej str.to może i lepiej bo poszłoby kasy full na ciuszki dziecięce,bo to teraz w moich zainteresowaniach zakupowych głównie.:)
Benita a widziałaś te torby chłodzące na butelki macie coś takiego ? widziałam w gazetce ale jutro dopiero jadę
Zgadza się,ale jak jej pokazałam nasze forum to tak się napaliła,że z urlopu ma wrócić z lapkiem :))))))
Ja też sobie teraz nie wyobrażam bez lapka :) pierwsza stelle 10tyg szkoła życia bez internetu bez tel pani H chodziła z nim wszędzie (chociaż rozmowy na PL były darmowe :)nawet z nim spała ale dla niej problemem było nawet jak ktoś do mnie zadzwonił bo ona w tym momencie chce dzwonić lub czeka na tel ale to już historia :)