Zakupy

10 lipca 2014 20:35
ORIM

No nie wiem we wrzesniu na wesele ide

ja tez we wrzesniu na wesele ide:)))))))
10 lipca 2014 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja 1x z czym przyjechałam ,z tym wrócę-kasy niet,znaczy jest ale na koncie a karta w domu,ha ha ha-się zrobiłam w bambuko a tu tyle fajnych sklepów.Z drugiej str.to może i lepiej bo poszłoby kasy full na ciuszki dziecięce,bo to teraz w moich zainteresowaniach zakupowych głównie.:)

Nie wierzę... Ty też? To nie jestem jedyna?  Hi hi, to jestem w doborowym towarzystwie!
Jak się opamiętałam że w portfelu zostawiłam kartę od konta złotówkowego a walutowa leży sobie spokojnie w domu to mnie mało szlag nie trafił... A kasy wzięłam tyle co kot napłakał :))) 
10 lipca 2014 20:57
ostatnio cos jestem bardzooooooooooooo oszczedna, nic nie kupuje...
wnerwia mnie cale szafy szmat.. a jak, trzeba to nie ma sie w co ubrac...
typowa kobieca przypadlosc......
10 lipca 2014 21:03
kacha25

ja tez we wrzesniu na wesele ide:)))))))

na to samo co ja ???? ha ha
10 lipca 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

na to samo co ja ???? ha ha

niewiem:)moze i tak byc.sie chlopie zdziwisz:P jak kacha25 zobaczysz:)))))))))0
10 lipca 2014 21:13 / 4 osobom podoba się ten post
AMOREK

ostatnio cos jestem bardzooooooooooooo oszczedna, nic nie kupuje...
wnerwia mnie cale szafy szmat.. a jak, trzeba to nie ma sie w co ubrac...
typowa kobieca przypadlosc......

Zróbmy wymianę !
Spotkajmy się w środku Polski wraz ze swoimi szafami. Ty weźmiesz moje, ja wezmę Twoje - i obydwie będziemy miały nowe szafy ciuchów. Jakby przyjechały wszystkie opiekunki, to dopiero byłoby z czego wybierać. A która mądra by była, to zawartość swojej szafy zostawi - i niczego nie weźmie - i będzie miała tyyyle pustego miejsca na nowe zakupy!
Ach, marzenia należy mieć !
10 lipca 2014 21:18
kasia63

A ja 1x z czym przyjechałam ,z tym wrócę-kasy niet,znaczy jest ale na koncie a karta w domu,ha ha ha-się zrobiłam w bambuko a tu tyle fajnych sklepów.Z drugiej str.to może i lepiej bo poszłoby kasy full na ciuszki dziecięce,bo to teraz w moich zainteresowaniach zakupowych głównie.:)

A w Aldi widziałam taki cudny śpiworek do spania dla niemowlaka. Przecenili na ...99 centów. Był tak cudny, że obracałam go w ręku z 15 minut, chociaż ja akurat dookoła siebie maluchów nie mam.
10 lipca 2014 21:27
Benita a widziałaś te torby chłodzące na butelki macie coś takiego ? widziałam w gazetce ale jutro dopiero jadę
10 lipca 2014 22:04
takaja

Benita a widziałaś te torby chłodzące na butelki macie coś takiego ? widziałam w gazetce ale jutro dopiero jadę

Tak, ale to akurat nie moja bajka. Samochodem nie jeżdzę, na pikniki nie chodzę.
10 lipca 2014 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś odwiedziłam Polkę tu pracującą jako opiekunka. Wy narzekacie na nadbagaż,ale jak ja zobaczyła ile ona ma tego,to za głowe się złapałam. Ona ma razem 4 walizy od największej do niezbyt wielkiej,do tego plecak i torbę podręczną :)))
Była tu pół roku i odstresowywała się na promocjach hahahahaah
10 lipca 2014 22:11 / 5 osobom podoba się ten post
Zgadza się,ale jak jej pokazałam nasze forum to tak się napaliła,że z urlopu ma wrócić z lapkiem :))))))
10 lipca 2014 22:18 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zgadza się,ale jak jej pokazałam nasze forum to tak się napaliła,że z urlopu ma wrócić z lapkiem :))))))

Ivanilka, brawo. Fajnych ludzi - na forum! (Jak można przeżyć na obczyźnie bez lapka i netu ? Pojąć nie potrafię.)
10 lipca 2014 22:27 / 3 osobom podoba się ten post
Ja też sobie teraz nie wyobrażam bez lapka :) pierwsza stelle 10tyg szkoła życia bez internetu bez tel pani H chodziła z nim wszędzie (chociaż rozmowy na PL były darmowe :)nawet z nim spała ale dla niej problemem było nawet jak ktoś do mnie zadzwonił bo ona w tym momencie chce dzwonić lub czeka na tel ale to już historia :)
18 lipca 2014 16:47 / 5 osobom podoba się ten post
Ja wczoraj byla na rowerku...... no i tak jechalam.....kolo galerii i jak by tu nie wstapic ..... wstapilam i wydalam reszte kasy ktora mialam ...... jak sie rozpedzilam z zakupami to musialam zapozyczyc kase .... dobrze ze wzielam portfel z kasa na dom ....hehehe. ......teraz musze isc do bankomatu i oddac ........
-----no zagalopowalam sie -------
18 lipca 2014 18:54
takaja

Ja też sobie teraz nie wyobrażam bez lapka :) pierwsza stelle 10tyg szkoła życia bez internetu bez tel pani H chodziła z nim wszędzie (chociaż rozmowy na PL były darmowe :)nawet z nim spała ale dla niej problemem było nawet jak ktoś do mnie zadzwonił bo ona w tym momencie chce dzwonić lub czeka na tel ale to już historia :)

Z tym telefonem ,to znajoma sytuacja ..Nawet jak ktoś zadzwonił ,to 2minuty , bo blokował telefon, a przez cały dzień nie raz nikt nie dzwonil do PDP.