Aaaaa mini pizza to spoczko,nie przytyjesz:)))))))))
Aaaaa mini pizza to spoczko,nie przytyjesz:)))))))))
A ja oglaszam ,ze juz nic nie kupuje :) Od dwoch tygodni . Ha ha ha . Bo walizka sie nie zamknie i Sindbad mnie skasuje jak za zboze :))))))))))))))))))))))))
Dokladnie ja tez juz nie chodze na zadne zakupy nic a nic ..... bo doplata bedzie jak nic ......oby nie i zeby sie zmiescilo w jedna walizke to musze jeszcze worki kupic co odkurzaczem sie powietrze wyssysa ......bo nie wzielam z domu...... jeszcze ma troche czasu na to :}
Pogoda ladna wiec ja tez sie na zakupy wybralem I poszlo ponad 120 euro jak z bata strzelil.Same szmaty sobie kupilem.Koszulki,spodnie swetr i koszule.Wychamowalem przy krawatach ha ha
oj to zaszalałes,gdzie sie tak stroisz i do kogo hahaha pewnie jakas niewiaste tam upatrzyłes po sasiedzku hahah
Napisze ci jak kobieta by odpowiedziala ha ha Dla samego siebie sie stroje a nie dla jakis panienek hihi
Pogoda ladna wiec ja tez sie na zakupy wybralem I poszlo ponad 120 euro jak z bata strzelil.Same szmaty sobie kupilem.Koszulki,spodnie swetr i koszule.Wychamowalem przy krawatach ha ha
Co miałeś na myśli pisząc"wychamowałem ",to od chama???? :)))
nie od hamulcow hihi
nie od hamulcow hihi
w jakim sklepie kupujesz te worki i po ile one są ?
Pomyślałam to samo co Ivanilka :)
Na pewno tego krawata nie potrzebujesz? Przemyśl.
;D