Zakupy

09 lipca 2014 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Aaaaa mini pizza to spoczko,nie przytyjesz:)))))))))

Spoko, mogę śmiało przytyć 4 kg
09 lipca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
berdi1, ja wiedziałam , że ty mądra kobieta jesteś
10 lipca 2014 18:10 / 3 osobom podoba się ten post
doris4

A ja oglaszam ,ze juz nic nie kupuje :) Od dwoch tygodni . Ha ha ha . Bo walizka sie nie zamknie i Sindbad mnie skasuje jak za zboze :))))))))))))))))))))))))

Dokladnie ja tez juz nie chodze na zadne zakupy nic a nic ..... bo doplata bedzie jak nic ......oby nie i zeby sie zmiescilo w jedna walizke to musze jeszcze worki kupic co odkurzaczem sie powietrze wyssysa ......bo nie wzielam z domu......  jeszcze ma troche czasu na to :}
10 lipca 2014 18:11
85marzena

Dokladnie ja tez juz nie chodze na zadne zakupy nic a nic ..... bo doplata bedzie jak nic ......oby nie i zeby sie zmiescilo w jedna walizke to musze jeszcze worki kupic co odkurzaczem sie powietrze wyssysa ......bo nie wzielam z domu......  jeszcze ma troche czasu na to :}

w jakim sklepie kupujesz te worki i po ile one są ?
10 lipca 2014 18:27 / 6 osobom podoba się ten post
Pogoda ladna wiec ja tez sie na zakupy wybralem I poszlo ponad 120 euro jak z bata strzelil.Same szmaty sobie kupilem.Koszulki,spodnie swetr i koszule.Wychamowalem przy krawatach ha ha
10 lipca 2014 18:29 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Pogoda ladna wiec ja tez sie na zakupy wybralem I poszlo ponad 120 euro jak z bata strzelil.Same szmaty sobie kupilem.Koszulki,spodnie swetr i koszule.Wychamowalem przy krawatach ha ha

oj to zaszalałes,gdzie sie tak stroisz i do kogo hahaha pewnie jakas niewiaste tam upatrzyłes po sasiedzku hahah
10 lipca 2014 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

oj to zaszalałes,gdzie sie tak stroisz i do kogo hahaha pewnie jakas niewiaste tam upatrzyłes po sasiedzku hahah

Napisze ci jak kobieta by odpowiedziala ha ha Dla samego siebie sie stroje a nie dla jakis panienek hihi
10 lipca 2014 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Napisze ci jak kobieta by odpowiedziala ha ha Dla samego siebie sie stroje a nie dla jakis panienek hihi

hahah ok dobry chłopczyk:)
10 lipca 2014 18:41 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Co miałeś na myśli pisząc"wychamowałem ",to od chama???? :)))
10 lipca 2014 18:44 / 5 osobom podoba się ten post
A ja 1x z czym przyjechałam ,z tym wrócę-kasy niet,znaczy jest ale na koncie a karta w domu,ha ha ha-się zrobiłam w bambuko a tu tyle fajnych sklepów.Z drugiej str.to może i lepiej bo poszłoby kasy full na ciuszki dziecięce,bo to teraz w moich zainteresowaniach zakupowych głównie.:)
10 lipca 2014 19:03 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Co miałeś na myśli pisząc"wychamowałem ",to od chama???? :)))

nie od hamulcow hihi
10 lipca 2014 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

nie od hamulcow hihi

aaaaaaaachaaaaaaa :))))
10 lipca 2014 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

nie od hamulcow hihi

Pomyślałam to samo co Ivanilka :)
Na pewno tego krawata nie potrzebujesz? Przemyśl.
;D
10 lipca 2014 19:47
ania37

w jakim sklepie kupujesz te worki i po ile one są ?

Kupilam je w WOOLWORTH, ale teraz ich tam nie widzialam .... ale widzialam w rossmanie :
10 lipca 2014 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Pomyślałam to samo co Ivanilka :)
Na pewno tego krawata nie potrzebujesz? Przemyśl.
;D

No nie wiem we wrzesniu na wesele ide