DM akceptuje jakieś karty, ale MacterCard nie. To Emilia płacisz z konta złotówkowego, że Ci przelicza? Tak to nigdy jeszcze nie próbowałam. A do złotówkowego mam Visę.
DM akceptuje jakieś karty, ale MacterCard nie. To Emilia płacisz z konta złotówkowego, że Ci przelicza? Tak to nigdy jeszcze nie próbowałam. A do złotówkowego mam Visę.
Sorry - pomyliły mi się osoby - myślałam, że z jedną rozmawiam:)
To Emilia o takim przeliczniku mówi, a nie MeryKy - a ja myślałam, że MeryKy ma korzystny przelicznik, ale ma konto w euro, więc nie wiedziałam o co chodzi z tym przelicznikiem:)
Moze tak byc, banki w Polsce maja przeciez kupno - sprzedaz euro, wiec przelicza zlotowki na euro po swoim bankowym kursie i gotowe. Moge sie mylic, ale wydaje mi sie, ze tak jest.
DMtez przyjmuje karte MacterCard sama nia placilam
To by był wysoce niekorzystny przelicznik:)
Poczytałam w Internecie - w Dm-ie akceptują tylko karty Visa i EC.
No nie wiem - w moim DMie na pewno nie akceptuje, bo dwa razy próbowałam i jeszcze się z panią sprzeczałam, ze już kiedyś płaciłam tam kartą. A nie płaciłam, tylko mi się sklepy pomyliły.
No ale dziwne by to było, że w jednym DMie są te karty akceptowane, a w innym nie,
A na pewno masz właśnie MasterCard?
Właśnie - Maestro też akceptują, chociaż ona przecież jest od MasterCard, bo mi się właśnie pomyliło że ja mam Maestro i chciałam nią płacić, a później się sprzeczałam, ze już moją MasterCard kiedyś płaciłam przecież.
W ogóle to dziwna sprawa z ta moją MasterCard. Mam zwykłe konto walutowe i dali mi do niego tego MasterCard. No i niby jest to karta debetowa. Ale jak płaciłam za bilety lotnicze przez internet, to mi przyjęło ta kartę jako kredytową i musiałam dopłacić chyba z 5 euro za transakcję kartą kredytową.
Muszę się w banku dowiedzieć o co to właściwie chodzi.
tak napewno mam tak karte tylko z tym ze to bylo w tamtym roku jak placilam mozliwe ze juz nie przyjmuja teraz jeszcze nie probowalam ale w czwartek tam sie wybiore i jeszcze raz sprawdze czy mozna zaplacic
Co to za sieć DM? Tp inaczej drogerie Muller?
Przeprasza, za głupie pytanie, ale naprawdę nie wiem.