Zakupy

15 listopada 2013 10:52
Niekoniecznie, ja kupiłam na ALLEGRO z dwa lata temu. Zapłacilam razem z przesyłką ok 200zł.Służy do tej pory, jest pomocna również podczas dłuższych tras samochodem.Można ją podłączyc w aucie.Ma regulację kilkustopniową.Jestesmy z niej bardzo zadowoleni.:))
15 listopada 2013 10:54
doris4

Obejrzalam swoja walizke i poczynione zakupki ,i stwierdzilam ok. basta :)
Wracam Sindbadem, wiec ograniczenia sa wskazane he he :)))))))))))))))))))))))))

Ja się własnie zastanawiam , jak to będzie .Wracam busem małym, jak jest dziewczyny jak się ma trochę za dużo:))Każą dopłacić?
15 listopada 2013 11:01
Jak kiedyś jeżdziłam busami,bywało różnie.zależy od kierowcy-chyba.No i zależy ije takich delikwentek z nadbagażem jedzie.Bus nie z gumy:)))
15 listopada 2013 11:10
mleczko47

Zegar to kupię wnuczce,a co niech się cieszy.

Ręka opatrznosci widac czuwa,nie kupilam bo moja pdp powiedziala ze to za daleko i nie pojedziemy.

Takie maty u nas sa sprzwdawane po ok.1000 zł na pokazach,oczywiscie na raty.

O ile jeszcze dostaniesz, ja w jednym netto w poniedziałek (pierwszy dzien promocji) bylam to dwa ostanie kupiłam, ale już się nauczyłam, coś chcę kupić , rano do sklepu biegnę, pierwszego dnia.
15 listopada 2013 12:20
aniananowo

Ja się własnie zastanawiam , jak to będzie .Wracam busem małym, jak jest dziewczyny jak się ma trochę za dużo:))Każą dopłacić?

W tej firmie z ktora ja jezdze,jest tak.
Mozesz wiesc 2 torby i moga byc wiiiieeelkie,natomiast za kazda dotatkowa 10e doplata:)
15 listopada 2013 12:43
hogata76

W tej firmie z ktora ja jezdze,jest tak.
Mozesz wiesc 2 torby i moga byc wiiiieeelkie,natomiast za kazda dotatkowa 10e doplata:)

No zobaczymy jak to bedzie, najwyżej dopłacę .Trudno:((Mam walizkę i 3 mniejsze torby:))No i ja hahahah
15 listopada 2013 14:02
aniananowo

No zobaczymy jak to bedzie, najwyżej dopłacę .Trudno:((Mam walizkę i 3 mniejsze torby:))No i ja hahahah

Hej Ania !!!Ty juz się pakujesz a ja siedze i sie wkurzam ,bo nie wiem czy sie pakować,czy siedzieć strasznie nei lubie takich sytuacji-aaaaaaaaa -bo pewnie nie wiesz,że PDP mam w szpitalu i narazie opiekun prawny zdecydowal ,że mam zostać-a ja chce do domu!!!!!!!!!!!!!!!
15 listopada 2013 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
Najniebezpieczniejszy zakup jaki tutaj zrobiłam, to spodnie z elastianem ;-((( Bardzo wygodne, miękko mi w nich, nie ograniczają ruchów, nie rozciągają się ..... same plusy. I jednocześnie same minusy - haha ;-))
15 listopada 2013 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

czasami czuje się głupio,że ja tak mało tu kupuję.:))

Hymmm , dla kazdego coś innego .Ja lubię zakupy .Ale przeciez przymusu nie ma :))))))))))))))))
Kto nie chce , nie lubi -jedzie bez przeładowanej walizy :)
A i więcej kasy ma w kieszeni :)
Same plusy ,hi hi.
15 listopada 2013 20:07
Osobiscie takze lubie cos kupic i w zasadzie zawsze jade z nadbagazem.
Glupio tak do domu chocby bez drobnego prezeciku przyjechac.A jeszcze jak sie akurat zalapie na przecene to dlaczego nie skozystac.
U Mnie akurat mam stale zamowienia od rodzinki i Wiem co kazdy dokladnie potrzebuje.P.S rodzinka to dzieciaki i maz ,ha,ha.
15 listopada 2013 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
margaretka82

Te :)        

http://www.vestiairecollective.com/women-shoes/heels/christian-louboutin/brown-leather-christian-louboutin-shoes-729747.shtml

Ale w kolorze czarnym !!!!

Nawet tanie sa na tej stronie :D:D 

Cudne te buty,  kiedyś sobie takie kupię, uwielbiam wysokie obcasy. Tylko gdzie ja w nich pójdę?
15 listopada 2013 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Cudne te buty,  kiedyś sobie takie kupię, uwielbiam wysokie obcasy. Tylko gdzie ja w nich pójdę?

Nigdzie:) Założysz,spoczniesz na sofce i nóżkami se będziesz majtała i podziwiała:)Potem wstawisz do gabloty na honorowym miejscu w salonie i niech zawistne kolezanki zębami z zazdrości zgrzytają:):):)
15 listopada 2013 21:22
kasia63

Nigdzie:) Założysz,spoczniesz na sofce i nóżkami se będziesz majtała i podziwiała:)Potem wstawisz do gabloty na honorowym miejscu w salonie i niech zawistne kolezanki zębami z zazdrości zgrzytają:):):)

Całkiem dobry pomysł:)))))
16 listopada 2013 09:10 / 1 osobie podoba się ten post
Wczoraj była wyplata wiec kupiłam :
- kurtke zimową SKY w Woolwort za 29,90 -świetna jest
-Piżamkę długi rekaw i spodnie w kratę tez w Woolwortza 9,00
-perfumy( woda klo) Life by Esprit 6,95
-krem do rąk hand san zimowy grosze
-pomadkę ochronną do ust - Balea z olejkiem arganowym i masłem Shea:) tez grosze.
-słodycze.
Chciałam tablet sobie kupić ale niestety takich tanich za okolo 70 euro nie bylo.
Znalazłam za 99 euro z Blaupunkta w Kauflandzie. Chyba tanio co ????
Porządna firma i dużo calowy .
Jak będzie w grudniu to go kupię ;)
16 listopada 2013 09:30
Ja też wczoraj zaszalałam w internetowym sklepie z e-papierosami. Kupiłam dwie ładne baterie ( jedną dla siostry niby od Mikołaja ) zapas grzałek i płynów na 3 m-ce i 400 zł pękło. Jak wrócę do domku to paczuszka będzie u Mamuni czekała :)