Też bym się skusiła,ale jak się z tym zabrać...?
A jakie polecacie płyny do płukania? Ja ostatnio kupilam Vernel i bardzo się nim rozczarowałam :/
A jakie polecacie płyny do płukania? Ja ostatnio kupilam Vernel i bardzo się nim rozczarowałam :/
O proszku w płynie. Proszku w proszku jeszcze nie miałam.
Ja kupiłam proszek w proszku o zapachu Sommerregen und weisse lilie - zobaczymy jak będzie prał i pachniał na ubraniach.
Dobrze wiedzieć i czytać, ze proszek w płynie daje radę :)
Ja kupuję tą białą lilię. A proszki w płynie jakoś mniej działają?
W sumie moje rzeczy nie są brudne, kiedy je piorę, dzieci nie mam, żeby ciuchy unorały, to aż tak nie mogę do końca powiedzieć, czy proszki dopierają.
W domu używam do białego proszku w proszku:) a do reszty prania płynów do prania i jestem bardzo zadowolona.Pranie pięknie pachnie i nie wlewam płynu do płukania.
Ale też kochama lenora mam zapas na kilka miesięcy.
Myślisz, że proszek w proszku lepiej dopiera?
Spotkałam się z taką opinią już keidyś, ale nie wiem.
Lenor do prania jest super:) To znaczy nie zauważam, żeby lepiej prał od Persilu na przykład, ale pięknie pachnie i po praniu w całym domu mi pachnie.
Też kupuję Lenor w plynie.
Jako, że posiadam pralkę ładowaną od góry , za radą specjalisty dawno temu przestałam używać proszków.
Te pralki mają tendencję do niedokładnego wybierania proszku i zawsze gdzieś coś zostaje, a zatem płukanie nie jest płukaniem.
Mama natomiast ma pralkę ładowaną od frontu i używa proszku (wlasnie wczoraj kupiłam Tandil-Ultra Plus i Unamat-Ultra Plus Color).
Proszki te zawierają Calgonit.