Zakupy

04 października 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
Masz kartę Payback? Bo w DM idzie punkty zbierać i później na bon do wykorzystania w partnerskich sklepach można wymienić.
Mnie się już uzbierało koło 1050 punktów, co daje 10,5 euro. Jeszcze trochę dozbieram i sobie kupię lakier lub odżywkę z Essie - bo to drogie jest i sama bym na to tyle nie wydała. Często sa też promocje punktowe - teraz własnie jest. Dostaje się 5x więcej punktów za zakupy. Normalnie chyba jest jeden punkt za 2 euro. Albo że jak kupisz jakiś produkt, to dostaje się np. 50 punktów ekstra. Często na pasty Colgate są te promocje i je wtedy kupuję.
04 października 2014 20:13
Jak tą kartę Payback można tutaj wyrobić ? bo w rewe chyba tez te punkty dają ?
04 października 2014 20:15
wichurra

Masz kartę Payback? Bo w DM idzie punkty zbierać i później na bon do wykorzystania w partnerskich sklepach można wymienić.
Mnie się już uzbierało koło 1050 punktów, co daje 10,5 euro. Jeszcze trochę dozbieram i sobie kupię lakier lub odżywkę z Essie - bo to drogie jest i sama bym na to tyle nie wydała. Często sa też promocje punktowe - teraz własnie jest. Dostaje się 5x więcej punktów za zakupy. Normalnie chyba jest jeden punkt za 2 euro. Albo że jak kupisz jakiś produkt, to dostaje się np. 50 punktów ekstra. Często na pasty Colgate są te promocje i je wtedy kupuję.

A ja właśnie karty nie wzięąłm. Zostawiłam córce. Następnym razem muszę pamiętać zabrać.
04 października 2014 20:18
ORIM

Kiedys.Przeciez pisalem ze spotkalem sie z Gosia i bylismy w centrum handlowym.Nawet Gosia wkleila zdjecia

Ja nic nie wklejałam, nie ściemniaj Orimku.
Przyznaje sie tylko do zakupów. :) i fajnie spędzonego czasu
04 października 2014 20:19
wichurra

No tak - myślałam, że ta Puma i Next to dzisiaj też były, w Ochtrup właśnie. 

Mam tu na miejscu w Rheine chyba wszystkie mozliwe sklepy.Na moje nieszczescie ha ha
04 października 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Ja nic nie wklejałam, nie ściemniaj Orimku.
Przyznaje sie tylko do zakupów. :) i fajnie spędzonego czasu

Sorry ja wkleilem - slimaki ha ha No coz demencja hihi
04 października 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Jak tą kartę Payback można tutaj wyrobić ? bo w rewe chyba tez te punkty dają ?

W Rewe, Realu, Depot, na stacjach Aral i w jakichś aptekach też. Jest trochę tych partnerów.
Najlepiej to od razu w sklepie sobie wyrobić. Ale ja tak nie robiłam. Ja zamówiłam przez Internet kartę, ale trwało to baaardzo długo - kilka miesięcy. A niby wystarczyło się tam zarejestrować, wydrukować kartę przejściową, która przez 3 tygodnie była ważna, a po tym czasie miała przyjść karta.
W DM jest takie stoisko z ulotkami i maszyną do wydawania kuponów Payback, to tam się najlepiej zorientować. Jak będę w czwartek to poczytam co i jak. 
04 października 2014 20:55
ok :) dzięki :) ja we wtorek w Rewe będę tez się zorientuję :)
07 października 2014 16:15
Hej dziewczyny, od wczoraj buszuję po sklepach. Dziś wypatrzyłam w zara śliczną kurtkę, czarna pikowana z kapturem, ale kosztuje 90 euro. Powiecie mi kiedy są jakieś większe wyprzedaże w tym sklepie, bo zachorowałam, a nie stać mnie jeszcze na taki wydatek. Dajcie znać, proszę!
07 października 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
W Zarze to przeceny w grudniu, tak raczej po świętach.
Ale to piszę z perspektywy Zary w Polsce. Może w Niemczech jest inaczej.
Na Twoim miejscu wpadałabym tam co jakiś czas i sprawdzała.
07 października 2014 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

W Zarze to przeceny w grudniu, tak raczej po świętach.
Ale to piszę z perspektywy Zary w Polsce. Może w Niemczech jest inaczej.
Na Twoim miejscu wpadałabym tam co jakiś czas i sprawdzała.

Obczaiłam narazie na wyjeżdzie i poskarzyjki - jesli jeszcze raz napiszesz,że siedzisz na tej Stelli i cierpisz, to masz przechlapane.Pamietasz co pisalas o mnie jaki to charakter mam - to uważaj,żebyś sie nie zderzyła ze mna
07 października 2014 16:31 / 1 osobie podoba się ten post
No co mam zrobić?
Muszę siedzieć i cierpieć:)
Żeby zmienić miejsce w tym roku to już za późno, bo grudzień i styczeń muszę być koniecznie w domu. A może nawet do połowy lutego się przeciągnie. Nie jest też tak strasznie, żeby zwiewać, ale na tyle żeby już nie wracać.
07 października 2014 17:31
ewa.p

Hej dziewczyny, od wczoraj buszuję po sklepach. Dziś wypatrzyłam w zara śliczną kurtkę, czarna pikowana z kapturem, ale kosztuje 90 euro. Powiecie mi kiedy są jakieś większe wyprzedaże w tym sklepie, bo zachorowałam, a nie stać mnie jeszcze na taki wydatek. Dajcie znać, proszę!

Przemyśl zakup, bo kobiety na innym forum piszą, że nie warto.. :

http://forum.gazeta.pl/forum/w,650,154974684,,Kurtka_z_Zary_kto_mial_.html?v=2

07 października 2014 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
Ja z Zary mam 2 płaszczyki - jeden krótki, do pupy, drugi przed kolano i jestem bardzo z nich zadowolona. Wprawdzie teraz już są zniszczone, ale długo wyglądały naprawdę szykownie i widać było, że są z trochę wyższej półki. Komplementy też zbierałam.
Od tamtego roku szukam znowu jakichś fajnych i nie mogę znaleźć, chodzę więc w zniszczonych:) Wolę takie, niż kupować byle co.
Kurtki nie miałam. Mam kurtkę puchową z Reserved i od 3 lat nie straciła na wyglądzie.
07 października 2014 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Pasek można zawsze tylko tak lekko zawiązać. Ja tak robię, bo mnie też te wiązania się nie podobają. To znaczy niewygodne są.
To dziwne, że tak drogo ta wymiana szkieł. Tak właśnie się przymierzam do okularów przeciwsłonecznych od optyka i widziałam, ze za 100zł już takie polskiej firmy można kupić. Za 40 to nie widziałam, a może po prostu mi się nie podobały i nie zwróciłam uwagi.