Ja to się trochę obraziłam na Zarę,w czasie urlopu przymierzałam kilka rzeczy w rozmiarze 38 potem 40 i okazało się ,że ledwie,ledwie. Podejrzewam,że mają zaniżona numerację,tylko po co,żeby klientów zniechęcić?
Ja to się trochę obraziłam na Zarę,w czasie urlopu przymierzałam kilka rzeczy w rozmiarze 38 potem 40 i okazało się ,że ledwie,ledwie. Podejrzewam,że mają zaniżona numerację,tylko po co,żeby klientów zniechęcić?
O popatrz ja sobie tez tak tlumacze hihi
Jeżeli chodzi o Zarę to jakoś ostatnio się tam pogorszyło. Kiedyś więcej rzeczy tam kupowałam, więcej mi się podobało. Teraz wchodzę i jakoś nic mojej uwagi nie przykuwa. Takie śliczne szpileczki sobie tam kupiłam - nie za wysokie, zgrabne, kobiece. Teraz to albo niebotyczne szpile są, albo chamskie koturny, albo w ogóle płaskie. No jakoś mnie już tam mniej ciągnie.
Tak samo Orsay - kiedyś dużo tam ciuchów kupowałam, a teraz nie ma co wybrać.
Za to Mohito polubiłam:) Wprawdzie jakość średnia tam jest, ale za to tanio i ładnie. I jak tanio to nie żal sobie ciągle czegoś nowego kupować.
Jeżeli chodzi o Zarę to jakoś ostatnio się tam pogorszyło. Kiedyś więcej rzeczy tam kupowałam, więcej mi się podobało. Teraz wchodzę i jakoś nic mojej uwagi nie przykuwa. Takie śliczne szpileczki sobie tam kupiłam - nie za wysokie, zgrabne, kobiece. Teraz to albo niebotyczne szpile są, albo chamskie koturny, albo w ogóle płaskie. No jakoś mnie już tam mniej ciągnie.
Tak samo Orsay - kiedyś dużo tam ciuchów kupowałam, a teraz nie ma co wybrać.
Za to Mohito polubiłam:) Wprawdzie jakość średnia tam jest, ale za to tanio i ładnie. I jak tanio to nie żal sobie ciągle czegoś nowego kupować.
Masz rację jeszcze na poczatku lata klka ciuchów z Orseya sobie kupiłam a teraz kaszanka a w Mohito jakby ciekawiej ale ceny nie są wcale niskie.
No nie wiem - dla mnie są. Zwłaszcza na przecenach, na które ciągle tam trafiam. Bluzki wtedy po 29,39 i 49zł są. Nic, tylko kupować:) Spodnie fajne za 80zł tam kupiłam, torebkę za 49zł. Najwięcej jednak bluzek kupuję, bo ogromny wybór mają.
Bardzo lubię ubrania z firmy CECIL,są rewelacyjne , ale b.drogie.Eleganckie i tak odszyte ,że tam żadna nitka nie wisi co się zdarza w innych firmach np Orsay , czy Zara.