Zakupy

02 października 2014 21:17
Gosia 1234

Chciałam Ci powiedzieć Wichurrka ze byłaś u mnie :) .....prawie.
Ja z Orimem chyba większośc sklepików odwiedziłam.

To gdzie Wy jesteście?
Ja miałam 3 godziny czasu i tylko kilka sklepów bliżej zwiedziłam. Najwięcej poświęciłam na Depot. U Olsena podobały mi się rzeczy, zwłaszcza ich ceny, ale już musiałam spadać. 
02 października 2014 21:19
Ja w Ochtrup w samym miasteczku :) do FOC mam 15 min spacerkiem
02 października 2014 21:19
wichurra

No co? Zakupy rzecz jasna:)
Jesteś gdzieś w pobliżu?

Ja w Rheine a Gosia w samym Ochtrup
02 października 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Rheine to też gdzieś blisko mnie chyba. Na mapie coś widziałam.
Ja w Bad Bentheim.
02 października 2014 21:43
12 km nas dzieli. Jak jeszcze kiedyś wybierzesz się do Ochtrup to ja chętna na kawę.
Mam wolne piątki i wtorki.W tygodniu nie mam przerw.
02 października 2014 21:52
Mam zamiar się tam jeszcze wybrać gdzieś za 2-3 tygodnie, to dam znać:)Jakbyś do mnie maila napisała, to bym go miała i mogła się odezwać, co by na forum nie musieć się umawiać:)  

Już wiem - jesteśmy z tej samej firmy i pewnie mamy nawet tego samego koordynatora, który na naszym terenie pozyskuje klientów. Stąd ta bliskość. 
04 października 2014 19:39
Einkaufszauber bis Mitternacht in ..... .Zbieram sie ,polatam troche po sklepach ...moze co ciekawego wypatrze :):).
04 października 2014 19:48
A ja dzis zaszalałam w DM Balea wygrywa z wszystkimi :)w Takko kurtka jeans która chodziła za mną od roku :)
04 października 2014 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

A ja dzis zaszalałam w DM Balea wygrywa z wszystkimi :)w Takko kurtka jeans która chodziła za mną od roku :)

Szczesciara !! ha ha DM i Takko !!! Mi dzis tak tanio nie wyszlo.Sklep Puma i Next.Bluza,koszula i swetr.Ale co tam raz sie zyje hihi
04 października 2014 19:59
Byłeś też w Ochrtup Orim?
04 października 2014 20:00
takaja

No to chwal się, co w DM kupiłaś?
Ja już mam całą listę potrzebnych kosmetyków i w czwartek ruszam na wielkie otwarcie filii w mojej miejscowości:)
04 października 2014 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Byłeś też w Ochrtup Orim?

Kiedys.Przeciez pisalem ze spotkalem sie z Gosia i bylismy w centrum handlowym.Nawet Gosia wkleila zdjecia
04 października 2014 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dopiero poczatek zesłania i już szaleje a gdzie tam ostatni i wypłata :) ale tak jak ty raz się żyję :)
04 października 2014 20:02
ORIM

Kiedys.Przeciez pisalem ze spotkalem sie z Gosia i bylismy w centrum handlowym.Nawet Gosia wkleila zdjecia

No tak - myślałam, że ta Puma i Next to dzisiaj też były, w Ochtrup właśnie. 
04 października 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Wichurka balsamy kremy takie aby mi opaleniznę zostawiło jak zwykle lakiery do włosów szampon odżywka do moich blond ale dziś nowość wzięłam :)