Dzisiaj rybka panierowania, ziemniaki tłuczone + surówka z kiszonej kapusty
Będzie rozpusta :mniam:
Dzisiaj rybka panierowania, ziemniaki tłuczone + surówka z kiszonej kapusty
Będzie rozpusta :mniam:
Oj,będzie :mniam:. Tutaj nie ma polskiego sklepu,nie ma więc polskiej,kiszonej kapusty. Ta Polska,w słoiku z Rewe nie nadaje się na naszą pyszną surówkę,której do rybki brakuje mi bardzo. Dzisiaj ,jak nic nie stanie na przeszkodzie ,idziemy do greckiej.
Sama zakiś w słoiku .
No,gupia kobieta ze mnie,nie pomyślałam o tym :nerwowa1:. I jeszcze coś,chyba nie umiem,nigdy nie kisiłam kapusty,taka gospodyni ze mnie :-). A ile ona musi stać,żeby była smaczna ? Podpowiedz,plisss,jak mam ją zrobić ,bo z YouTube,to nigdy nie wiadomo,czy ci co pokazują swoje przepisy ,sami by je zjedli :lol1:
Nie przesadzaj Gusiu :-)
W YouTube masz przepis
Jakby coś to pisz .Ja mam swój przepis ,smaczna wychodzi .
Dojadę i wezmę się za kolację. Chyba to z gazety migrosowej zrobię. Mam wszystkie składniki.
W ostatnim numerze byly interesujące przepisy.
Np. Kapusta włoska nadziewana soczewicą. Ten też muszę wypróbować.
Dojadę i wezmę się za kolację. Chyba to z gazety migrosowej zrobię. Mam wszystkie składniki.
W ostatnim numerze byly interesujące przepisy.
Np. Kapusta włoska nadziewana soczewicą. Ten też muszę wypróbować.
Mam nadzieję , ze tekst czytelny- jesli nie dajcie znac-cos z tym zrobię.
Mamuelo, soczewica zielona jak podaja w przepisie. Wrzucę wam teraz, bo dzis robiłam jagnięcinę z pistacjami według pierwszego przepisu, który gdzies zostawilam w powitajkach.
Kolacja wyszła pyszna, zjedlismy ze smakiem. Jogurt z dodatkiem mięty swietnie się kompomuje z delikatnym mięsem.
A tu zdjęcie z gazety z przepisem na kapustę . Nic się nie stanie jeśli kto inny wypróbuje- chyba nie wybuchnie :)
Soczewica czerwona ,czy zielona? Ja robiłam golabki z Gaszyński gryczanej niepalonej z warzywami i grzybami