Też się dołanczam do życzeń urodzinowych.
Wszystkiego Najlepszego!!!!
Też się dołanczam do życzeń urodzinowych.
Wszystkiego Najlepszego!!!!
sto lat zycze:)
:)) Sto Lat, Sto Lat, nieeech żyyje naam! Dwa razy sto :)
Widzę, że ominęła mnie uczta poetycka, liczę na kontynuację :)
Prowincjuszu, Ty jak przyczajony tygrys oczekiwałeś na sposobność do ujawnienia talentów i zbierania śmietanki westchnień damskiego grona? Okazja miła, a dodatkowe prezenty wirtualne i nie, też jak przeczytałam się pojawiły.
Też już tu w pracy świętowałam urodziny. Rodziny znają daty z naszego Fragebogen. Urodziny są ważnym świętem, bo oni nie obchodzą imienin, no i urodziny są takie osobiste. Zdrówka na następne sto lat!
Tez przylaczam sie do zyczen-pomimo,ze sie nie znamy ,ale laczy nas jedno-Opiekunowo.Zycze wiec duzo wolnego,zdrowka i spelnienia marzen,bo chyba je masz?
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.
Hagia, pieknie dziękuje za śpiewy i życzenia :))
Nic Cię nie ominęło, dołącz. proszę do wieszczenia,
Tak sie tutaj miło zrobiło, że juz tak będe każde ur. obchodził :) No i zaskoczyła mnie mile Frau z mężem PDP :)
Dziś mam urodziny...
Kondolencje proszę składać tutaj :
Dorotee, serdeczne dzięki. Kto szuka ten...??
W zwiazku z tym ze ,sa to " kondolencje " - zdrowia , zdrowia i jeszcze raz zdrowia . Reszta przyjdzie SAMA :):) .
Brzmi zachęcająco:), liczyłam wprawdzie na coś bardziej zdefiniowanego...
Prowincjusz... jak tam po urodzinach ?
To i ja sie przylącze do zyczeń, usmiechu i samych radosnych dni, stu lat w szczęściu, a teraz juz nie przedluzaj i polej Nam:):)