Gdzie ci mężczyźni?

04 marca 2014 20:51
dorotee

Ale ja mam ichniejszy dyplomik, no dobrze --certyfikat:) uznawany  w De, wydany in Berlin:)

szczęściara z ciebie my mamy certyfikaty w różnych językach :) tylko niczemu to nie służy tu one nie są ważne co innego twój dyplom
04 marca 2014 20:54 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

szczęściara z ciebie my mamy certyfikaty w różnych językach :) tylko niczemu to nie służy tu one nie są ważne co innego twój dyplom

A ja żadnego kursu nie przechodziłam, żadnego dyplomu nie mam ( w zakresie mycia tyłków niemieckich), tylko referencje i umiejętność mycia nie tylko tyłka PDP. ;-)
04 marca 2014 20:55
jowitaliber

witam Mirku ty mój kolego po fachu wiesz gdzie my możemy nasz dyplom w DE sobie w sadzić pozdrawiam.siemińska pomalu zamyka dom starców już zotało tylko piętro przenosi dziadków do Rościszowa

moi kuzyni byli u niej ostatnio jako kuracjusze Ty tez w DE teraz ?
04 marca 2014 20:56
ORIM

moi kuzyni byli u niej ostatnio jako kuracjusze Ty tez w DE teraz ?

tak u tej samej pdp co byłam w grudniu jak ci w nowym miejscu
04 marca 2014 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja żadnego kursu nie przechodziłam, żadnego dyplomu nie mam ( w zakresie mycia tyłków niemieckich), tylko referencje i umiejętność mycia nie tylko tyłka PDP. ;-)

Moj dyplom jednak robi wrazenie na rodzinie.Jak pokaze jeszcze referencje niemieckie to juz sa w niebo wzieci.Jasne ze w DE nasze dyplomy nie sa nic warte ale dla rodzin ma to znaczenie
04 marca 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
jowitaliber

tak u tej samej pdp co byłam w grudniu jak ci w nowym miejscu

daje rade Znow mam spiocha ha ha Tylko ze wiocha
11 kwietnia 2014 09:00
Nie ma takiej głupiej kobiety, która za ładnymi nogami poleciała by na koniec świata.... czego nie można powiedzieć niestety o panach.... To słowa z Joanny Chmielewskiej (też kogoś cytowała) bardzo mi się podobały... hihihi, a wertowałam ja na ostatnim zleceniu... Ale teraz już wiem gdzie ci mężczyżni ? hihihi))))
13 kwietnia 2014 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Nie ma takiej głupiej kobiety, która za ładnymi nogami poleciała by na koniec świata.... czego nie można powiedzieć niestety o panach.... To słowa z Joanny Chmielewskiej (też kogoś cytowała) bardzo mi się podobały... hihihi, a wertowałam ja na ostatnim zleceniu... Ale teraz już wiem gdzie ci mężczyżni ? hihihi))))

Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.
13 kwietnia 2014 08:43 / 3 osobom podoba się ten post
Och, kobiety, trzeba im wiele wybaczać, bo wiele - i wielu - kochają. Ich nienawiść to - w rzeczy samej - miłość wywrócona na lewą stronę
13 kwietnia 2014 09:04
ORIM

Och, kobiety, trzeba im wiele wybaczać, bo wiele - i wielu - kochają. Ich nienawiść to - w rzeczy samej - miłość wywrócona na lewą stronę

No, noo hmm
13 kwietnia 2014 10:09
ORIM

Święte slowa ORIM... święte słowa...  )))))
13 kwietnia 2014 10:26
ORIM

I kiedy może poprzeglądać się w ich oczach :)
13 kwietnia 2014 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Są, są!
Za nogami nie polecą, ale za kasą, obietnicami i po prostu z miłości.
A potem płacz i zgrzytanie zębów :P
13 kwietnia 2014 10:31
lena7

I kiedy może poprzeglądać się w ich oczach :)

oczach ??? Chyba odbijajacymi sie w bankomacie ha ha
13 kwietnia 2014 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

oczach ??? Chyba odbijajacymi sie w bankomacie ha ha

:D
Desperatki tak mają.
A te które tak nie mają, bo mają swoje, to jakoś nagle stają się wg obiegowej opinii trudno dostępne i zbyt wymagające (?)