Ale ja mam ichniejszy dyplomik, no dobrze --certyfikat:) uznawany w De, wydany in Berlin:)
Ale ja mam ichniejszy dyplomik, no dobrze --certyfikat:) uznawany w De, wydany in Berlin:)
szczęściara z ciebie my mamy certyfikaty w różnych językach :) tylko niczemu to nie służy tu one nie są ważne co innego twój dyplom
witam Mirku ty mój kolego po fachu wiesz gdzie my możemy nasz dyplom w DE sobie w sadzić pozdrawiam.siemińska pomalu zamyka dom starców już zotało tylko piętro przenosi dziadków do Rościszowa
moi kuzyni byli u niej ostatnio jako kuracjusze Ty tez w DE teraz ?
A ja żadnego kursu nie przechodziłam, żadnego dyplomu nie mam ( w zakresie mycia tyłków niemieckich), tylko referencje i umiejętność mycia nie tylko tyłka PDP. ;-)
tak u tej samej pdp co byłam w grudniu jak ci w nowym miejscu
Nie ma takiej głupiej kobiety, która za ładnymi nogami poleciała by na koniec świata.... czego nie można powiedzieć niestety o panach.... To słowa z Joanny Chmielewskiej (też kogoś cytowała) bardzo mi się podobały... hihihi, a wertowałam ja na ostatnim zleceniu... Ale teraz już wiem gdzie ci mężczyżni ? hihihi))))
Och, kobiety, trzeba im wiele wybaczać, bo wiele - i wielu - kochają. Ich nienawiść to - w rzeczy samej - miłość wywrócona na lewą stronę
Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.
Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.
Nie ma takiej głupiej kobiety, która za ładnymi nogami poleciała by na koniec świata.... czego nie można powiedzieć niestety o panach.... To słowa z Joanny Chmielewskiej (też kogoś cytowała) bardzo mi się podobały... hihihi, a wertowałam ja na ostatnim zleceniu... Ale teraz już wiem gdzie ci mężczyżni ? hihihi))))
I kiedy może poprzeglądać się w ich oczach :)
oczach ??? Chyba odbijajacymi sie w bankomacie ha ha