Ja w pracy, obrobiłem się i teraz z głośniczkiem siedze ale nie muzy slucham tylko chrapania ;) więc na stand by ' u jestem.
I takie to urodziny...
Dziękuje WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA i spokojnej nocy..
Ja w pracy, obrobiłem się i teraz z głośniczkiem siedze ale nie muzy slucham tylko chrapania ;) więc na stand by ' u jestem.
I takie to urodziny...
Dziękuje WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA i spokojnej nocy..
Prowincjusz.. nie jęcz... pomyśl o ile byłyby gorsze bez tego forum...))))
No to jestem 21 ha ha I mam nadzieje że starczy mi czasu na zaglądanie na te strony.To jednak już zależy od Was opiekunki i opiekunowie.Nie bedzie sesu pisanie o niczym i ble ble ble aby zabić czas.Ja szukam tu konkretnych porad np.jak najlepiej rozwiązać sprawę dostępu do neta na terenie Niemiec
patrzcie dziewczyny jaki kiedyś tam ORIM przyzwoity był.hahahhahahahahaha
Zajrzałam z ciekawości ilu się facetów zalogowało na naszym forum,okazuje się ,że aż albo tylko 20.A aktywny tylko nasz Janusz niezmordowany-reszta to chyba na chwilkę tu wpadła i zaginęła.Tak czy siak to wciąż mocno babska profesja -opiekunka.
zaraz zaraz zaraz ja tez fachowiec jestem hi hi od mycia tylkow ale z dyplomem hihi
Tzn kolega z dyplomem czy owe tyłki posiadają dyplom:(
Kurde dopiero teraz nazwe dzialu przeczytalem No cos dla mnie ha ha Polemika z kolezankami po fachu Niech no mi tylko ten stacjonarny net zaloza to sie wymienimy opiniami na ten temat ha ha.Na poczatek to moze tylko tyle ze wasi mezczyzni to teraz w domu ha ha CHYBA hihi To zalezy kiedy ostatnio kase wyslalyscie ha ha
Dyplom to ja też mam, tyl wolę co prawda bez pampmersa z zawartości,ą:)
Dobre, dobre :)
Tzn kolega z dyplomem czy owe tyłki posiadają dyplom:(
witam Mirku ty mój kolego po fachu wiesz gdzie my możemy nasz dyplom w DE sobie w sadzić pozdrawiam.siemińska pomalu zamyka dom starców już zotało tylko piętro przenosi dziadków do Rościszowa