Gdzie ci mężczyźni?

25 września 2013 22:06 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Ja w pracy, obrobiłem się i teraz z głośniczkiem siedze ale nie muzy slucham tylko chrapania ;) więc na stand by ' u jestem.
I takie to urodziny...

Dziękuje WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA i spokojnej nocy..

Prowincjusz.. nie jęcz... pomyśl o ile byłyby gorsze bez tego forum...))))
25 września 2013 22:44 / 1 osobie podoba się ten post
Wlasnie ,fajne opiekunkowo
z domem pogadamy chwile no (mam 1200 minut na mc)
na fcb tylko chwila bo dzieci nie maja czasu kazdy ma swoje zajecia a tu jest nas wielu i jakos czas mijjaaaaaa,milej nocy wszystkim Nam zycze
26 września 2013 20:30 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Prowincjusz.. nie jęcz... pomyśl o ile byłyby gorsze bez tego forum...))))

Właśnie :):);)
02 marca 2014 22:34
ORIM

No to jestem 21 ha ha I mam nadzieje że starczy mi czasu na zaglądanie na te strony.To jednak już zależy od Was opiekunki i opiekunowie.Nie bedzie sesu pisanie o niczym i ble ble ble aby zabić czas.Ja szukam tu konkretnych porad np.jak najlepiej rozwiązać sprawę dostępu do neta na terenie Niemiec

patrzcie dziewczyny jaki kiedyś tam ORIM przyzwoity był.hahahhahahahahaha
04 marca 2014 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

patrzcie dziewczyny jaki kiedyś tam ORIM przyzwoity był.hahahhahahahahaha

przyzwoity to ja zawsze jestem a ze czasami cos mnie poniesie to juz inna sprawa Jednak nawet jak mnie poniesie to i tak przyzwoicie to wyglada
04 marca 2014 20:25
kasia63

Zajrzałam z ciekawości ilu się facetów zalogowało na naszym forum,okazuje się ,że aż albo tylko 20.A aktywny tylko nasz Janusz niezmordowany-reszta to chyba na chwilkę tu wpadła i zaginęła.Tak czy siak to wciąż mocno babska profesja -opiekunka.

zaraz zaraz zaraz ja tez fachowiec jestem hi hi od mycia tylkow ale z dyplomem hihi
04 marca 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

zaraz zaraz zaraz ja tez fachowiec jestem hi hi od mycia tylkow ale z dyplomem hihi

Tzn kolega z dyplomem czy owe tyłki posiadają dyplom:(
04 marca 2014 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

tylki posiadaja to co zawsze w pampersie a ja mam dyplom do usuwania tego fachowo ha ha.Mowiac inaczej studium opiekuna medycznego.Trwa rok - to studium nie usuwanie zawartosci pampersa ha ha
04 marca 2014 20:33
Dyplom to ja też mam, tyl wolę co prawda bez pampmersa z zawartości,ą:)
04 marca 2014 20:36 / 4 osobom podoba się ten post
Kurde dopiero teraz nazwe dzialu przeczytalem No cos dla mnie ha ha Polemika z kolezankami po fachu Niech no mi tylko ten stacjonarny net zaloza to sie wymienimy opiniami na ten temat ha ha.Na poczatek to moze tylko tyle ze wasi mezczyzni to teraz w domu ha ha CHYBA hihi To zalezy kiedy ostatnio kase wyslalyscie ha ha
04 marca 2014 20:38
ORIM

Kurde dopiero teraz nazwe dzialu przeczytalem No cos dla mnie ha ha Polemika z kolezankami po fachu Niech no mi tylko ten stacjonarny net zaloza to sie wymienimy opiniami na ten temat ha ha.Na poczatek to moze tylko tyle ze wasi mezczyzni to teraz w domu ha ha CHYBA hihi To zalezy kiedy ostatnio kase wyslalyscie ha ha

Dobre, dobre :)
04 marca 2014 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dyplom to ja też mam, tyl wolę co prawda bez pampmersa z zawartości,ą:)

jak ladny i o ladnych pare lat mlodszy od prezentowanego przez PDP to ja rowniez mam podobne zdanie
04 marca 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia00744

Dobre, dobre :)

i brutalnie szczere
04 marca 2014 20:44
dorotee

witam Mirku ty mój kolego po fachu wiesz gdzie my możemy nasz dyplom w DE sobie w sadzić pozdrawiam.siemińska pomalu zamyka dom starców już zotało tylko piętro przenosi dziadków do Rościszowa

04 marca 2014 20:47
jowitaliber

witam Mirku ty mój kolego po fachu wiesz gdzie my możemy nasz dyplom w DE sobie w sadzić pozdrawiam.siemińska pomalu zamyka dom starców już zotało tylko piętro przenosi dziadków do Rościszowa

Ale ja mam ichniejszy dyplomik, no dobrze --certyfikat:) uznawany  w De, wydany in Berlin:)