Gdzie ci mężczyźni?

13 kwietnia 2014 10:37
lena7

:D
Desperatki tak mają.
A te które tak nie mają, bo mają swoje, to jakoś nagle stają się wg obiegowej opinii trudno dostępne i zbyt wymagające (?)

To tylko dziwaczne podejsci w naszym kochanym kraju.Trudno wykorzenic taki sposob myslenia
13 kwietnia 2014 10:59 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Kiedy kobieta jest piękna? Kiedy mężczyźni ją za taką uważają.

Każda kobieta jest piękna:):) Dla kazdej piękno oznacza co innego i nie każda chce lub potrafi to wyeksponować:):)
13 kwietnia 2014 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
To jest komentarz o mężczyznach :)
10 kwietnia 2017 23:42 / 4 osobom podoba się ten post
Poczytalam na dobranoc i nic nowego sie nie dowiedzialam poza tym co jest walkowane od lat i ciagle sie powtarza Najgorsze jest to,ze mam podobny scenariusz i oby tera to juz bylo dobrze i zawsze bo kolejny raz tego przechodzic nie beda. Kasia63 gratuluje wygranej w lotto hahaha!
10 kwietnia 2017 23:49 / 1 osobie podoba się ten post
EwaR65

Poczytalam na dobranoc i nic nowego sie nie dowiedzialam poza tym co jest walkowane od lat i ciagle sie powtarza :-( Najgorsze jest to,ze mam podobny scenariusz i oby tera to juz bylo dobrze i zawsze bo kolejny raz tego przechodzic nie beda. Kasia63 gratuluje wygranej w lotto hahaha! :przytula:

A dziękuję, dziękuję,lokata  od wygranej procentuje nieustająco:)Zauważyłam ,że Cię dziś zebrało na archeologię forumową:) 
11 kwietnia 2017 12:17 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

A dziękuję, dziękuję,lokata  od wygranej procentuje nieustająco:)Zauważyłam ,że Cię dziś zebrało na archeologię forumową:) 

Aaaa mialam wczoraj rocznice wspomnien dawnych czasow to se poczytalam z nudow i se trocha was poznalam lepiej. Lacze sie w dawnym bolu i nowym szczesciu zawsze lepsze zmiany niz katorgi.
13 września 2017 00:03 / 3 osobom podoba się ten post
IGGA

Współcześni mężczyźni często nie mają możliwości pokazania swojej męskiej strony. Dziewczyny chciały zostać ich partnerkami.
Bardzo niemodne jest być prawdziwym facetem. Wykonywać naprawdę męskie zajęcia? Dziewczyny opowiadają, że facet powinien być zadbany, wydepilowany, opalony, miec fryzurę, znać się na modzie, żeby pachniał markową wodą. Mnóstwo innych wymagań co określić mozna że powinien być zniewieściały.taki troche facet troche koleżanka.
A facet musi byc facetem. Powinien mieć męski zawód. Powinien mieć pracę, która pozwoli mu zabezpieczyć potrzeby rodziny. Oni chcą być głowami tych rodzin. Chą mieć swoje piękne i mądre żony. Chcą mówić o nich- to moja kobieta jest. Pokazywać to co osiągnęli.Chwalić się, nawet przechwalać wprost. A życie jest trochę innne.Nie zawsze dziewczyny im na to pozwalają. Nie zawsze mają przy boku mądrą mamę, siostrę,  dziewczynę. W duszy to rycerzem chciałby zostać, ale środowisko robi z niego takiego męskiego nieudacznika. Mamusia robiła wszystko za tatusia, to normalnym jest, że żona będzie robiła za niego. A żona tez wiele nie umie i tak sobie żyją.
A prawdziwy mężczyzna taki co to i potem pachnie i smarem, i dłonie ma duże i piękne i przytulic potrafi kobietę tak że ona... .
Długo pamięta te chwile i on nie musi jej mówić kocham. Ona to wie. I ona czeka, wiernie czeka. Aż on z tej swojej wojny wróci.
Bo jest na kogo czekać.
Inne czasy nastały, nie zawsze mężowie nasi mogą być tymi rycerzami i żyjemy na odległość. Ale jeśli wiemy, że on jest tym prawdziwym facetem, to my z tej naszej wojny szybciutko wracamy do domu.  Ważne bardzo abyśmy nie zapomniały, że ciągle jesteśmy takie male, takie slabe i takie nieporadne i bez nich nie dajemy rady. I to ich uskrzydla :) Nam też pomaga. Bo nic nie pomoze bardziej, jak pewność że tam na nas czeka on.

Nie jesteście słabe i nieporadne :D :D
13 września 2017 00:15
nowadanuta

Nie ma takiej głupiej kobiety, która za ładnymi nogami poleciała by na koniec świata.... czego nie można powiedzieć niestety o panach.... To słowa z Joanny Chmielewskiej (też kogoś cytowała) bardzo mi się podobały... hihihi, a wertowałam ja na ostatnim zleceniu... Ale teraz już wiem gdzie ci mężczyżni ? hihihi))))

Jesteśmy wzrokowcami :D
13 września 2017 08:03 / 1 osobie podoba się ten post
Darko

Jesteśmy wzrokowcami :D

Prawda.
13 września 2017 19:22
Helena2311

Prawda.:-)

To nie znaczy, że zdradzam :D Czasami popatrzę na ładne nogi :D
13 września 2017 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
Darko

To nie znaczy, że zdradzam :D Czasami popatrzę na ładne nogi :D

I prawidłowo.Jeśli ktoś lub coś jest piękne,to należy podziwiać.
07 listopada 2017 06:42 / 8 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ja też nie jestem w Polsce "rozrywana", ale w de zawsze czuję się bardziej sama... :-( Nie być samej to mieć kogoś "do pary" i z tym "do pary" tez u mnie potworny klopot... :-)
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/398/sprawy-rodzinne--zwiazki--milosc--przyjazn/gdzie-ci-mezczyzni-/page/28

Właśnie, ale i ja też mam dość pracy, też tęsknię, też czuję się samotna w De, Ale po miesiącu w domu, chcę już jechać, bo chcę i muszę pracować.
Muszę liczyć tylko na siebie, a po drugie mam cel, żeby pracować tak intensywnie jak teraz pracuję, mam cel i marzenia  hi, hii
Chcę być już sama, tak jest bezpiecznie i spokojnie,,,nie szukam już miłości, miłość już miałam,,, Rodzina jest ważna , a Rodzina to więzy  krwi.
07 listopada 2017 08:01 / 12 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ja też nie jestem w Polsce "rozrywana", ale w de zawsze czuję się bardziej sama... :-( Nie być samej to mieć kogoś "do pary" i z tym "do pary" tez u mnie potworny klopot... :-)
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/398/sprawy-rodzinne--zwiazki--milosc--przyjazn/gdzie-ci-mezczyzni-/page/28

W dojrzałym wieku z ta " parą " to jest bardzo trudno.....trzeba czasami rezygnować ze swoich przyzwyczajeń, upodobań czy innych nawyków, które przez lata nam towarzyszyły.....a to jest niezwykle trudno. Dlatego wolimy byc bez " pary " bo tak jest wygodniej i bezpieczniej.....tak mysle...
07 listopada 2017 11:20 / 16 osobom podoba się ten post
ewa59

W dojrzałym wieku z ta " parą " to jest bardzo trudno.....trzeba czasami rezygnować ze swoich przyzwyczajeń, upodobań czy innych nawyków, które przez lata nam towarzyszyły.....a to jest niezwykle trudno. Dlatego wolimy byc bez " pary " bo tak jest wygodniej i bezpieczniej.....tak mysle...

Nie tylko w dojrzałym wieku. Moja córka (29 lat) doświadczyła dużego zawodu w tej sferze. Wychowuje sama 3-letnią córkę i na razie deklaruje się singlem. Właśnie dzisiaj rozmawiałyśmy na ten temat. Powiedziała, że znalezienie normalnego faceta w jej pokoleniu graniczy z cudem. Niestety, propaganda  relatywizmu moralnego wyniszcza młodzież i już nie tylko w piosence, ale w realu stało się faktem rozpaczliwe wołanie............gdzie ci mężczyźni.

PS. Dzień dobry opiekunkowo
07 listopada 2017 11:27 / 9 osobom podoba się ten post
Taaaaaaak 
Tylko faceci są nienormalni .
Stąd pewnie ten wysyp pseudofeministek.