Czyli wniosek taki,że tylko gniew trzymał go przy życiu... :lol3: ..chorercia,coś w tym jest.:rozmysla:
Czyli wniosek taki,że tylko gniew trzymał go przy życiu... :lol3: ..chorercia,coś w tym jest.:rozmysla:
Wygoda, luksus, uznanie to tez powody do związania się węzłem wspólnoty malzensko_partnerskim:randka3:
Kiedyś taka postawa była dość często spotykana ze względu na to, że i kobiety były mniej samodzielne niż teraz.
Ale i wtedy zdarzały się wyjątki. Żona pdp nie dała się tak "zakontraktować" ciotce, która ją wychowywała, tylko związała się z niemajętnym wówczas magistrem fizyki, czyli dziadkiem, na którego ojciec się obraził bo poszedł na tak mało rokujący kierunek. Dopiero jak dziadek obronił doktorat, to odetchnął z ulgą i w niedługim czasie umarł.
A babcia i dziadek do tej pory są dobranym małżeństwem i pogodnymi ludźmi.
Czasami zastanawiał się zarówno w Pl jak i w De, ramy zlote a obraz dramat? Czego nieraz brakuje? Co to jest to szczęście? Tak ulotne, ze tylko złość , frustracja pozostaje?
To wszystko zależy co kto ma na myśli pod słowem, szczęście,nie można mieć wszystkiego,często jak jest luksus,to miłość pryska szybko,najlepiej jak jest normalnie bez szału:-)
Czasami zastanawiał się zarówno w Pl jak i w De, ramy zlote a obraz dramat? Czego nieraz brakuje? Co to jest to szczęście? Tak ulotne, ze tylko złość , frustracja pozostaje?
Tak myślę Dorotee, że szczęscie jest powiązane z postępowaniem spójnym z własnymi przekonaniami-na każdej płaszczyżnie życia. Tego wielu ludzi nie robi.
A co do kojarzonych związków, co ciotki często działały wbrew woli młodych ludzi. Stąd złość, frustracja, dramat w złotych ramach.
Nie w temacie, ale bateria mi się nie ląduje w tablecie, nowy paskudny:strach na wroble: zmienie gniazdko?
Gdzie mezczyzni? Tez bym chciala wiedziec.
Nie odzywam sie, bo jakis taki zniewieściały jestem. Poza tym Alaska twierdzi, że żyję w grzechu i zbawienia nie doczekam zapewne. Jednym słowem same nieszczęścia.
Alaska sie tym nie bedzie przejmowac zapewne:-)
A dlaczego jestes zniewiescialy?
Lubi w szpilkach i spódniczkach popitalać .