Alaska sie tym nie bedzie przejmowac zapewne:-)
A dlaczego jestes zniewiescialy?
Alaska sie tym nie bedzie przejmowac zapewne:-)
A dlaczego jestes zniewiescialy?
Tak jakos sie czuję jak d...a, no to skojarzenie samo przychodzi. Ale powód jest taki, że dzisiaj nic mi nie wychodzi. do czego się nie dotknę, to cos nie tak. No to rzuciłem wszystkie aplanowane zajęcia w cholerę. Może to taki feralny dzień. Może jutro bedzie lepiej.
Gdzie mezczyzni? Tez bym chciala wiedziec.
:lol2: Przecież pełno ich dookoła... :-) Tylko, że dookoła jest wielu, a nie ma tego jednego... :-)
Dość powiedzieć, że spaliłem żarełko razem z garnkiem, stłukłem kubek i wypaliłem dziurę w koszuli, a przecież to ani nie 13-ty, ani kota czarnego nie przejechałem. Teraz siedzę nieruchomo i czekam czy mi żyrandol na głowę nie spadnie albo inna cholera mnie dopadnie.
:lol2: Przecież pełno ich dookoła... :-) Tylko, że dookoła jest wielu, a nie ma tego jednego... :-)
To nie tragedia. A jak spedzisz Swieto Niepodleglosci?
Do świeta jeszcze kilka dni. Zależec wszystko bedzie od pogody. Jak bedzie znośnie, to pojadę za miasto. A wieczorkiem pewnie jakaś wódeczka sie trafi. Na żaden marsz w każdym razie na pewno nie pójde.
Czasami widuję kobiety uprawiające ten niby nording walking. Piszę "niby" bo noszą to kijki bardziej dla ozdoby, jak narty na Krupówkach.
Nie odzywam sie, bo jakis taki zniewieściały jestem. Poza tym Alaska twierdzi, że żyję w grzechu i zbawienia nie doczekam zapewne. Jednym słowem same nieszczęścia.
Widocznie niczym jeszcze sobie nie zasłuzyłaś, by tenże się pojawił. Bardzej sie staraj !
Dość powiedzieć, że spaliłem żarełko razem z garnkiem, stłukłem kubek i wypaliłem dziurę w koszuli, a przecież to ani nie 13-ty, ani kota czarnego nie przejechałem. Teraz siedzę nieruchomo i czekam czy mi żyrandol na głowę nie spadnie albo inna cholera mnie dopadnie.
Ja już przestałam sie starać... :lol1: wyrosłam z tego... I nie ma we mnie takiego "muszę" z kimś być... Palcem bym w takiej sprawie już nie ruszyła ... Chłopy wożą sie w ciążach, rodza się z kobiety, i jeszcze zaprzeczają, że istnieje bo to tylko miraż z żebra Adama, i jeszcze każa sobie zasłużyć ... :brak wiary: Puknij Ty się w głowę trochę... :brak wiary: