Dieta dla początkujących

18 listopada 2015 06:54 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

jadę właśnie do domu w niedzielę i też ma na mnie już czekać bigos do gotowania, w sensie kapusta, golonka, kiełbaskie i inne tam :-)
bo niestety mnie się chce bigosu, a chyba smakuje mi mój najbardzie, smakował mi mojej babci, ale niestety babci nie ma :-(
dobrze, że przekazała co i jak w tym bigosie ma być

Podczas gotowania nie zapomnij kapusty do gara wrzucić
18 listopada 2015 07:15 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Jaki kisiel???
Prawdziwe gluty mi się parzyły, doprawiałam, przestygnąć musiało, zamykałam oczy i duszkiem na czczo ciepłą szklanicę wypijałam.Dzień w dzień!!!!

Kisiel to gluty .Ziarenka zalewam wrzątkiem ,parę minut gotuję i potem jak przestygnie to piję.Ziarenka też łykałaś.?
18 listopada 2015 07:53 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Podczas gotowania nie zapomnij kapusty do gara wrzucić :-)

hy hy hy
nie da się chyba, mają kupić 5kg
18 listopada 2015 08:59 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Kisiel to gluty .Ziarenka zalewam wrzątkiem ,parę minut gotuję i potem jak przestygnie to piję.Ziarenka też łykałaś.?

Jakoś to cedziłam, na durszlaku chyba ..... to tyle lat minęło, ale jak wpadły jakieś ziarenka to łykałam, nawet sitek porządnych nie było przecież
18 listopada 2015 11:39 / 6 osobom podoba się ten post
Znalazłam skuteczna receptę na utrzymanie wagi ciała.
19 grudnia 2015 19:23 / 13 osobom podoba się ten post
To się pochwalę jeszcze w odpowiednim wątku.. Otóż udało mi się schudnąć przed powrotem do Pl 5-6 kg :)!
Nikomu z bliskich mi osób się nie chwaliłam, ani specjalnie nie opowiadałam o małych sukcesach i porażkach podczas diety, byłam ciekawa, czy ktoś zauważy, że jest mnie mniej.. Zauważyli wszyscy, a ja dumna jestem z siebie, że udało mi się osiągnąć cel :).
11 stycznia 2016 14:29 / 2 osobom podoba się ten post
A może ktoś z Was zna jakąś dobrą motywację, albo sposób w jaki ją pozyskać, bo osobiście ciężko mi zacząć dietę nie mając odpowiedniego wsparcia. :)
12 lutego 2016 06:56 / 1 osobie podoba się ten post
Jeśli któraś z Was szukałaby jakiegoś zdrowego jedzenia do pracy to poczytajcie sobie o zupkach profi: http://profi.com.pl/zupy/#zupy-gotowe . Są to gotowe zupy ale w przeciwieństwie do innego gotowego jedzenia nie zawierają w sobie dodatków takich jak sztuczne barwniki, konserwanty czy też wzmacniacze smaku. Są konserwowane temperaturą. W smaku ok, o wiele lepsze od zup z proszku. Mój mąż na przykład nie odróżnił zupy profi od mojej gotowanej.
Jest to lepsze niż zywienie się cały dzień suchymi kanapkami.
12 lutego 2016 07:21 / 13 osobom podoba się ten post
jagnak

Jeśli któraś z Was szukałaby jakiegoś zdrowego jedzenia do pracy to poczytajcie sobie o zupkach profi: http://profi.com.pl/zupy/#zupy-gotowe . Są to gotowe zupy ale w przeciwieństwie do innego gotowego jedzenia nie zawierają w sobie dodatków takich jak sztuczne barwniki, konserwanty czy też wzmacniacze smaku. Są konserwowane temperaturą. W smaku ok, o wiele lepsze od zup z proszku. Mój mąż na przykład nie odróżnił zupy profi od mojej gotowanej.
Jest to lepsze niż zywienie się cały dzień suchymi kanapkami.

Tak źle gotujesz ?To dobrze , że nie odróżnił zupy Twojej od profi ....nie przejmuj się , nie wszyscy muszą być świetnymi kucharzami .....a jesli mogłabym coś podpowiedzieć : na kanapkę połóż plasterek pomidora , zielonego ogórka ,  jakiegoś korniszona ,czy tam kiszonego i już sucha nie będzie .
12 lutego 2016 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak źle gotujesz ?To dobrze , że nie odróżnił zupy Twojej od profi :-)....nie przejmuj się , nie wszyscy muszą być świetnymi kucharzami .....a jesli mogłabym coś podpowiedzieć : na kanapkę połóż plasterek pomidora , zielonego ogórka ,  jakiegoś korniszona ,czy tam kiszonego i już sucha nie będzie .:-):-):-)

...a jak się podgrzeje w mikrofalówce to można śmiało powiedzieć,że to drugie danie na obiad
13 lutego 2016 00:54 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

To się pochwalę jeszcze w odpowiednim wątku.. Otóż udało mi się schudnąć przed powrotem do Pl 5-6 kg :)!
Nikomu z bliskich mi osób się nie chwaliłam, ani specjalnie nie opowiadałam o małych sukcesach i porażkach podczas diety, byłam ciekawa, czy ktoś zauważy, że jest mnie mniej.. Zauważyli wszyscy, a ja dumna jestem z siebie, że udało mi się osiągnąć cel :).

Nie było mnie tu długo a ciekawam gdzie szczegóły tej diety, też chcę żeby mnie było trochę mniej 
Pozdrawiam mniejszą Salazar 
13 lutego 2016 11:08 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tak źle gotujesz ?To dobrze , że nie odróżnił zupy Twojej od profi :-)....nie przejmuj się , nie wszyscy muszą być świetnymi kucharzami .....a jesli mogłabym coś podpowiedzieć : na kanapkę połóż plasterek pomidora , zielonego ogórka ,  jakiegoś korniszona ,czy tam kiszonego i już sucha nie będzie .:-):-):-)

Na romantyczną kolację walentynkową jak znalazł ;))).
13 lutego 2016 18:09
A znacie jakas dobra diete na wszelkie uczulenia i alergie?
13 lutego 2016 18:16 / 3 osobom podoba się ten post
Oliwia

A znacie jakas dobra diete na wszelkie uczulenia i alergie?

Woda kranówa ? .....cholerka , żeby tylko chlorowana nie była
13 lutego 2016 18:17 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Woda kranówa ? .....cholerka , żeby tylko chlorowana nie była :-)

Znaczy : czysta 40 %?? Tak??