Dieta dla początkujących

19 lutego 2015 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
Ja sie nie daję diecie,dziś pościłam bo czasu nie miałam dojeść,a po kolacji wciągnęłam słone francuskie paluchy w ilości 150 g ,kalorii 490 w 100 g,ale jaka czuję się zrelaksowana....każdemu polecam :)
19 lutego 2015 20:28 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja sie nie daję diecie,dziś pościłam bo czasu nie miałam dojeść,a po kolacji wciągnęłam słone francuskie paluchy w ilości 150 g ,kalorii 490 w 100 g,ale jaka czuję się zrelaksowana....każdemu polecam :)

Nie lubie paluszkow, ale wciagnelam zelki Haribo.
Nie patrzylam na kalorie, ale pamietam wage opakowania-45 dkg ) Na 2 dni .-))
Wiecej nie kupie, ale zawsze PdP przy okazji zakupu wody mineralnej, wklada do koszyka 2 paczki, bo wie, ze za Gummi przepadam )
Tez polecam. Nie tylko relaksuja ale tez sa zbawienne dla stawow .-))
19 lutego 2015 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Babcia Ci te paluchy zafundowała ? )))
19 lutego 2015 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Babcia Ci te paluchy zafundowała ? :-))))

Ivanilia podprowadzila. A ze zjadla, dowodow brak.
19 lutego 2015 21:04 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Babcia Ci te paluchy zafundowała ? :-))))

Coś Ty,sama sobie kupuję,ale kiedyś jeden jedyny raz naciągnęłam pdp na 0,99 € na te paluchy i powiedziałam sobie,że nigdy więcej,bo pilnowała tej paczki jak oka w głowie,potem patrzyła ile na raz zjadam,męczyłam te paluchy 3 dni! Od tamtej pory kupuje sama i wciągam kiedy chcę :)
19 lutego 2015 22:00 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Nie lubie paluszkow, ale wciagnelam zelki Haribo.
Nie patrzylam na kalorie, ale pamietam wage opakowania-45 dkg :-)) Na 2 dni .-))
Wiecej nie kupie, ale zawsze PdP przy okazji zakupu wody mineralnej, wklada do koszyka 2 paczki, bo wie, ze za Gummi przepadam :-))
Tez polecam. Nie tylko relaksuja ale tez sa zbawienne dla stawow .-))

Też polecam ogólnie , a  w szczególnosci Haribo imbirowo- cytrynowe, to mój ulubiony smak.
19 lutego 2015 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
polecam deser z haribo-wlej galareti roznych koloro do miseczek i kiedy zaczyna zastgac wrzucaj figurki harbo -efekt kapiace sie rozno smakowe misie w galarecie,zreszta sama tego nie wymyslilam haribo ma swoja stronke deserwe przepisy !!!!
12 listopada 2015 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś między 17 a 18 Antenne Bayern przeprowadza eksperyment: odchudzanie przez hipnozę. Więcej do poczytania na stronie radia. Jeśli ktoś chce spróbować, to trzeba tylko słuchać radia i się zrelaksować ;).To link do radia:
http://www.webradio.de/antenne-bayern/antenne-de?gd=NDguMDQzODMrMTEuNjE4NTM=
12 listopada 2015 12:49 / 4 osobom podoba się ten post
salazar

Dziś między 17 a 18 Antenne Bayern przeprowadza eksperyment: odchudzanie przez hipnozę. Więcej do poczytania na stronie radia. Jeśli ktoś chce spróbować, to trzeba tylko słuchać radia i się zrelaksować ;).To link do radia:
http://www.webradio.de/antenne-bayern/antenne-de?gd=NDguMDQzODMrMTEuNjE4NTM=

Dzieki. I zrelaksuję się i posłucham.
Ciekawostka, czy jak wszystkiego nie zrozumiem, to podziała na mnie tak, jak na "rozumiejących" ??
Interesujacy eksperyment.
13 listopada 2015 00:00 / 8 osobom podoba się ten post
Benita

Ciekawostka, czy jak wszystkiego nie zrozumiem, to podziała na mnie tak, jak na "rozumiejących" ??

Usiądź lub ułóż się wygodnie.Wyłącz telefon komórkowy,zamknij okna i drzwi.Niech nic Cię nie rozprasza.Swobodnie zamknij oczy-jeszcze nie śpisz,leżysz i myślisz o czymś miłym i przyjemnym-myśli płyną przez Twoje ciało-powoli zapadasz w półsen-myśli wciąż swobodnie płyną - wciąż sa przyjemne - najprzyjemniejsza z nich pobrzmiewa głośniej   -coraz głośniej-słyszysz już tylko tę jedna myśl-chudnę,chudnę,chudnę.........................................Otwórz oczy- powoli - otwórz - juz sie obudziłaś,spójrz na swój brzuch - PRZYTYŁAŚ 5 KG!Ha ha ha:):):)

Kolejna audycja, podczas której rzucisz palenie za tydzien o tej samej porze:):):):)
13 listopada 2015 07:22 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Usiądź lub ułóż się wygodnie.Wyłącz telefon komórkowy,zamknij okna i drzwi.Niech nic Cię nie rozprasza.Swobodnie zamknij oczy-jeszcze nie śpisz,leżysz i myślisz o czymś miłym i przyjemnym-myśli płyną przez Twoje ciało-powoli zapadasz w półsen-myśli wciąż swobodnie płyną - wciąż sa przyjemne - najprzyjemniejsza z nich pobrzmiewa głośniej   -coraz głośniej-słyszysz już tylko tę jedna myśl-chudnę,chudnę,chudnę.........................................Otwórz oczy- powoli - otwórz - juz sie obudziłaś,spójrz na swój brzuch - PRZYTYŁAŚ 5 KG!Ha ha ha:):):)

Kolejna audycja, podczas której rzucisz palenie za tydzien o tej samej porze:):):):)

Dobry relaks nie jest zły !
Zrelaksowałam sie, posłuchałam i ... poszłam zjeść porządna kolację, taka głodna sie zrobiłam.
Masz rację +5kg !!!
13 listopada 2015 07:42 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Benita ,to jak w kościele.Chyba Bóg rozumie we wszystkich językach tak samo z relaksacyjnym odchudzaniem.Ale z czego Ty się odchudzasz?Chyba ,że o dobre samopoczucie ci chodzi.
13 listopada 2015 07:59 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Benita ,to jak w kościele.Chyba Bóg rozumie we wszystkich językach tak samo z relaksacyjnym odchudzaniem.Ale z czego Ty się odchudzasz?Chyba ,że o dobre samopoczucie ci chodzi.

Cały szkopuł w tym, ze ja sie nie odchudzam - a schudnąć bym chciala.
13 listopada 2015 08:15 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Kasia jesteś konkurencją dla Kaszpirowskiego:)
13 listopada 2015 11:58 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Jestem na nowej diecie: whisky z lodem. Straciłem już dwa dni.