Ja sie nie daję diecie,dziś pościłam bo czasu nie miałam dojeść,a po kolacji wciągnęłam słone francuskie paluchy w ilości 150 g ,kalorii 490 w 100 g,ale jaka czuję się zrelaksowana....każdemu polecam :)
Ja sie nie daję diecie,dziś pościłam bo czasu nie miałam dojeść,a po kolacji wciągnęłam słone francuskie paluchy w ilości 150 g ,kalorii 490 w 100 g,ale jaka czuję się zrelaksowana....każdemu polecam :)
Babcia Ci te paluchy zafundowała ? :-))))
Babcia Ci te paluchy zafundowała ? :-))))
Nie lubie paluszkow, ale wciagnelam zelki Haribo.
Nie patrzylam na kalorie, ale pamietam wage opakowania-45 dkg :-)) Na 2 dni .-))
Wiecej nie kupie, ale zawsze PdP przy okazji zakupu wody mineralnej, wklada do koszyka 2 paczki, bo wie, ze za Gummi przepadam :-))
Tez polecam. Nie tylko relaksuja ale tez sa zbawienne dla stawow .-))
Dziś między 17 a 18 Antenne Bayern przeprowadza eksperyment: odchudzanie przez hipnozę. Więcej do poczytania na stronie radia. Jeśli ktoś chce spróbować, to trzeba tylko słuchać radia i się zrelaksować ;).To link do radia:
http://www.webradio.de/antenne-bayern/antenne-de?gd=NDguMDQzODMrMTEuNjE4NTM=
Dzieki. I zrelaksuję się i posłucham.
Ciekawostka, czy jak wszystkiego nie zrozumiem, to podziała na mnie tak, jak na "rozumiejących" ??
Interesujacy eksperyment.
Usiądź lub ułóż się wygodnie.Wyłącz telefon komórkowy,zamknij okna i drzwi.Niech nic Cię nie rozprasza.Swobodnie zamknij oczy-jeszcze nie śpisz,leżysz i myślisz o czymś miłym i przyjemnym-myśli płyną przez Twoje ciało-powoli zapadasz w półsen-myśli wciąż swobodnie płyną - wciąż sa przyjemne - najprzyjemniejsza z nich pobrzmiewa głośniej -coraz głośniej-słyszysz już tylko tę jedna myśl-chudnę,chudnę,chudnę.........................................Otwórz oczy- powoli - otwórz - juz sie obudziłaś,spójrz na swój brzuch - PRZYTYŁAŚ 5 KG!Ha ha ha:):):)
Kolejna audycja, podczas której rzucisz palenie za tydzien o tej samej porze:):):):)
Dzieki. I zrelaksuję się i posłucham.
Ciekawostka, czy jak wszystkiego nie zrozumiem, to podziała na mnie tak, jak na "rozumiejących" ??
Interesujacy eksperyment.
Benita ,to jak w kościele.Chyba Bóg rozumie we wszystkich językach tak samo z relaksacyjnym odchudzaniem.Ale z czego Ty się odchudzasz?Chyba ,że o dobre samopoczucie ci chodzi.
Usiądź lub ułóż się wygodnie.Wyłącz telefon komórkowy,zamknij okna i drzwi.Niech nic Cię nie rozprasza.Swobodnie zamknij oczy-jeszcze nie śpisz,leżysz i myślisz o czymś miłym i przyjemnym-myśli płyną przez Twoje ciało-powoli zapadasz w półsen-myśli wciąż swobodnie płyną - wciąż sa przyjemne - najprzyjemniejsza z nich pobrzmiewa głośniej -coraz głośniej-słyszysz już tylko tę jedna myśl-chudnę,chudnę,chudnę.........................................Otwórz oczy- powoli - otwórz - juz sie obudziłaś,spójrz na swój brzuch - PRZYTYŁAŚ 5 KG!Ha ha ha:):):)
Kolejna audycja, podczas której rzucisz palenie za tydzien o tej samej porze:):):):)