Dieta dla początkujących

07 września 2014 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
Q..a czy mogę zapytać jak przytyć :)
07 września 2014 16:30
bieta

My Ci chetnie tu co któras nasze kg oddamy-bierz ,gratis:)
07 września 2014 16:34
biorę i. nie płacę (fajnie, bo darmo), bez kontekstu proszę
07 września 2014 16:44 / 3 osobom podoba się ten post
Kornelius, dobrze radzisz, tylko u mnie by dalej tych parę kilo jeszcze zgubić, to trzeba mi teraz mego osobistego trenera, który z radością po moim powrocie do domu, obiecał mi pomóc w tym dziele. Powiem Ci, z dziką ochotą spalam z nim kalorie. Kurde, szkoda, że ten sport mamy tak reglamentowany. Mam nadzieję, że nie znudzi nam się ta dyscyplina aż do 70tki.
07 września 2014 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
Fado - pogratulowac głównie silnej woli,samozaparcia i dyscypliny:)Brawo :)
07 września 2014 18:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

My Ci chetnie tu co któras nasze kg oddamy-bierz ,gratis:)

Ja oddam 5,a jak sie ladnie usmiechnie to nawet 8 ;))
07 września 2014 19:10
bieta

Sprubój 3 czekolady dziennie -może się uda DDD
07 września 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Ja przybrałam na wadze (zgdodnie z moim oczekiwaniem), chodziło mi głównie o to, że wszędzie temat imbir :)

07 września 2014 19:42
Bożenka

gratulacje... własnie obliczyłam że muszę zgubić 4 kg. Mam duży problem z przemianą materii ostatnio. Macie na TĘ przypadłość jakąś radę????

Ja kupiłam w aptece  ,, Flohsemenschalen ,, o którym  ktoś  pisał na forum .....REWELACJA!!!
07 września 2014 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

Ja oddam 5,a jak sie ladnie usmiechnie to nawet 8 ;))

Skąpiradło:) Ja dam ze 30 albo jeszcze parę:)
07 września 2014 19:59
Dziewczyny a po co diety,regularne posiłki,ostatni posiłek na około 3 godziny przed pojsciem spac,a poza tym ruch jest najważniejszy,jak nie lubicie biegac to szybkie marsze w tempie konwersacyjnym i jest to zasada 3x30 czyli 3 razy w tygodniu po minimum 30 minut i efekt murowany,konsekwencja jest najlepsza dietą,jest też coś takiego jak slow joging,wejdzcie sobie w google i wpiszcie to,super sprawa.Ja biegam co drugi dzień około 2 godz.różnie to bywa zależy jaki sobie narzuce trening i nie mam problemów z waga...a i zdrowsze będziecie...powodzenia...
07 września 2014 20:01
didusia

A co Ty jej tak źle życzysz?-obstrukcji dziewczyna dostanie i taki będzie efekt:(
07 września 2014 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Dziewczyny a po co diety,regularne posiłki,ostatni posiłek na około 3 godziny przed pojsciem spac,a poza tym ruch jest najważniejszy,jak nie lubicie biegac to szybkie marsze w tempie konwersacyjnym i jest to zasada 3x30 czyli 3 razy w tygodniu po minimum 30 minut i efekt murowany,konsekwencja jest najlepsza dietą,jest też coś takiego jak slow joging,wejdzcie sobie w google i wpiszcie to,super sprawa.Ja biegam co drugi dzień około 2 godz.różnie to bywa zależy jaki sobie narzuce trening i nie mam problemów z waga...a i zdrowsze będziecie...powodzenia...

He he he -tempo konwersacyjne powiadasz?To ja mam oczywiscie już natychmiast wymówkę -nie mam z kim konwersować podczas tego marszu:):)Hi hi hi
07 września 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

He he he -tempo konwersacyjne powiadasz?To ja mam oczywiscie już natychmiast wymówkę -nie mam z kim konwersować podczas tego marszu:):)Hi hi hi

Kasia ,kiedy jedziesz do domu,ja do ciebie wlece na 4 tyg i bede z toba konwersować w ruchu i zobaczysz jaka lasencja bedziesz...
07 września 2014 20:27
iwunia

Kasia ,kiedy jedziesz do domu,ja do ciebie wlece na 4 tyg i bede z toba konwersować w ruchu i zobaczysz jaka lasencja bedziesz...

Jeszcze trochę :)Nie cem -bojem się:)Nie wiem czy masz szkolenie z resuscytacji bo jak na trasie zawały dostanę?????