Dieta dla początkujących

07 września 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jeszcze trochę :)Nie cem -bojem się:)Nie wiem czy masz szkolenie z resuscytacji bo jak na trasie zawały dostanę?????

ok,poczekam ,ja jestem strasznie cierpliwa, a szkoleń niestety niet więc na wlasną odpowiedzialność,,hehehhehehe
07 września 2014 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

ok,poczekam ,ja jestem strasznie cierpliwa, a szkoleń niestety niet więc na wlasną odpowiedzialność,,hehehhehehe

Ja też:)To jak już to lepiej przyjedź na konwersacje pod brzózką:)Leżaczki,soczek,może nawet warzywny co by było ekologicznie:)Pokonwersujemy sobie do bólu nie ruszając się z miejsca:)
07 września 2014 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A co Ty jej tak źle życzysz?-obstrukcji dziewczyna dostanie i taki będzie efekt:(

A kto powiedział,że nie może do tego dodać kropelek szczęścia

-Kasia przecież żartuję
07 września 2014 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Dziewczyny a po co diety,regularne posiłki,ostatni posiłek na około 3 godziny przed pojsciem spac,a poza tym ruch jest najważniejszy,jak nie lubicie biegac to szybkie marsze w tempie konwersacyjnym i jest to zasada 3x30 czyli 3 razy w tygodniu po minimum 30 minut i efekt murowany,konsekwencja jest najlepsza dietą,jest też coś takiego jak slow joging,wejdzcie sobie w google i wpiszcie to,super sprawa.Ja biegam co drugi dzień około 2 godz.różnie to bywa zależy jaki sobie narzuce trening i nie mam problemów z waga...a i zdrowsze będziecie...powodzenia...

dobrze rozumiem okolo 20 km co drugi dzien?-to nawet ja tyle nie biegam:)
Po raz kolejny mowie ,bieganie nie jest na odchudzanie ,chyba,ze ktoś faktycznie nic nie robił i jest okazały gabarytowo.
Biegając jemy wiecej,kto duzo biega ten wie:)
07 września 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
fado

Kornelius, dobrze radzisz, tylko u mnie by dalej tych parę kilo jeszcze zgubić, to trzeba mi teraz mego osobistego trenera, który z radością po moim powrocie do domu, obiecał mi pomóc w tym dziele. Powiem Ci, z dziką ochotą spalam z nim kalorie. Kurde, szkoda, że ten sport mamy tak reglamentowany. Mam nadzieję, że nie znudzi nam się ta dyscyplina aż do 70tki.

do setki chciałaś powiedziec :)
07 września 2014 20:49
Kornelius

Po raz kolejny mowie ,bieganie nie jest na odchudzanie ,chyba,ze ktoś faktycznie nic nie robił i jest okazały gabarytowo.

Ja proponuję dla odchudzających jednak to bieganie ale zamiast pożywnej strawy wypić zwyklą wodę  i to nie mało ,żąlądek się zapełni i można potym zjeść połowę normalnej porcji.
07 września 2014 20:50
didusia-widze ze bieganie jest Ci obce:)
Ostatnia sprawa-biega się dla wielkiej frajdy ,a nie dla zrzucania kilogramów .
Od zrzucacnia ,jest silownia.
07 września 2014 20:55
Kornelius

didusia-widze ze bieganie jest Ci obce:)
Ostatnia sprawa-biega się dla wielkiej frajdy ,a nie dla zrzucania kilogramów .
Od zrzucacnia ,jest silownia.

Bieganie nie jest mi obce ,może juz nie  teraz ale uwierz mi nigdy  ta frajda nie dawała mojej osobie  przyjemności , Wybacz ale po bieganiu wręcz nie mogłam patrzec na jedzenie ,owszem kilogramowo możesz nie schudnąć ale napewno zmniejszy się tkanka tłuszczowa
07 września 2014 21:10
Kornelius

czasami więcej czasami mniej zależy jaki mam plan treningowy,,,bo bieganie to nie tylko bieganie,napewno wiesz o czym mówie,jezeli biegasz..aaaa  ,nie jestem gabarytowa mam 58kg ,, -czyli wszyscy biegacze to grubasy??? Bo dużo jedzą....hehehehehehehehe......
07 września 2014 21:18
didusia

Bieganie nie jest mi obce ,może juz nie  teraz ale uwierz mi nigdy  ta frajda nie dawała mojej osobie  przyjemności , Wybacz ale po bieganiu wręcz nie mogłam patrzec na jedzenie ,owszem kilogramowo możesz nie schudnąć ale napewno zmniejszy się tkanka tłuszczowa

czyli początkujący biegacz,szkoda ,ze przestałaś biegać:)
07 września 2014 21:29
iwunia

czasami więcej czasami mniej zależy jaki mam plan treningowy,,,bo bieganie to nie tylko bieganie,napewno wiesz o czym mówie,jezeli biegasz..aaaa  ,nie jestem gabarytowa mam 58kg ,, -czyli wszyscy biegacze to grubasy??? Bo dużo jedzą....hehehehehehehehe......

chyba coś zle zrozumialaś :)
to biegasz te 20 km co drugi dzien czy nie?
Rozgrzewka 10 min rozciąganie 5 ,zero filozofii,wychodzi ,ze biegasz duzo wiec i musisz miec energie czyli jesz-normalne
nie jestes gabarytowa ?-hahah :)
Wszystko ma jakiś gabaryt:)
Biegacz nie bedzie nigdy brubasem z przyczyn oczywistych .
A sposoby na odchudzanie znam lepsze,wspominałem juz

07 września 2014 21:32
A co sadzicie o diecie optymalnej dr Kwasniewskiego? Czy ktos stosowal?
07 września 2014 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Lubię biegać,ale pływać wprost uwielbiam.Tydzień temu byłam tu na basenie.6 eur wstęp za dwie godziny,więc żeby dobrze czas wykorzystać prawie z wody nie wychodziłam.Na basenach nie lubię tylko tego,że dużo ludzi jest.Nie ma się jak rozpędzić:)Zdecydowanie wolę jezioro.
07 września 2014 21:40
Kornelius

czyli początkujący biegacz,szkoda ,ze przestałaś biegać:)

Dla twojej informacjii dociekliwości był taki moment ,ze bieganie sprawiało mi przyjemność potem nie -w zyciu się wiele nabiegałam Nie jestem początkującym ale biegaczem ,który miał dość. Każda inna forma aktywności fizycznej bardziej mnie rajcuje niż bieganie.
07 września 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
Biegania nie znosze, a szkoda- przydalo by sie poprawic kondycje. Mam zamiar rozpoczac przygode z kijkami- na schudniecie slyszalam, ze lepszy od biegania jest szybki marsz, bo tetno nie wzrasta az tak mocno, a przy zbyt wysokim tluszcz nie jest spalany