Suplementy

19 czerwca 2014 20:27
gdzie wyczytałyście ,ze imbir działa mówiąć kolokwialnie "odchudzająco"?
19 czerwca 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Anais

gdzie wyczytałyście ,ze imbir działa mówiąć kolokwialnie "odchudzająco"?

Tutaj na forum :))))))
19 czerwca 2014 20:32
hha a kto przyniósł na forum te nowinę i gdzie ją wyczytal?
19 czerwca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Anais

hha a kto przyniósł na forum te nowinę i gdzie ją wyczytal?

Beata z czerwonymi włosami. Dostała recepturę od jakiegoś Greka na dolegliwości żołądkowe. Przy okazji straciła kilka kilo. Dziewczyny testują od kilku dni i albo im się spodnie porozciągały, albo obwód zmniejszył :DDDD. Spora część użytkowniczek korzysta z dobroczynnych działań imbiru: dodanie wigoru, utrata wagi i inne, ale nie pamiętam już jakie.
Poczytaj:
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/zasady-zywienia/cudowny-imbir-wlasciwosci-lecznicze-i-odchudzajace-imbiru_33621.html
Kurczęta i przy okazji dowiedziałam się, że mi go nie wolno :((((((((( No, ale to co się ugotowało wypiję szybko :DDDDDDDDD

19 czerwca 2014 20:39
ja dodaje imbir od dawna do herbaty ,wiec to moze ilość(15lasterków?)...ale to działa przeczyszczająco?bardziej sie pocicie ?pijecie wiecej wody po takiej ilolosci imbiru?tracicie apetyt?czy co?
19 czerwca 2014 20:52
Anais

ja dodaje imbir od dawna do herbaty ,wiec to moze ilość(15lasterków?)...ale to działa przeczyszczająco?bardziej sie pocicie ?pijecie wiecej wody po takiej ilolosci imbiru?tracicie apetyt?czy co?

Ja to mam tak, że raczej nie mam ochoty na żarełko, poza tym ingwer ma działanie pobudzające dla układu trawiennego, tak jak ostre przyprawy, z tym , że one powodują liczne wypryski na twarzy, więc lepiej stosować sam imbir;) 
19 czerwca 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Od kiedy mam lużniej w spodniach smakuje mi imbir jak czekolada.

Przez pierwsze dwa dni się strasznie krzywiłam, aż babcia powiedziała :
-myśl, że to czekolada
-tak, biała z mlekiem
-o smaku imbiru
-aha... :| 
19 czerwca 2014 21:10
ivanilia40

Od kiedy mam lużniej w spodniach smakuje mi imbir jak czekolada.

...że się tak nie delikatnie spytam,,,,ale to masz " luzniej w spodniach "z powodu Durchfall czy ,że schudłas ???/ :):):):)
19 czerwca 2014 21:16
emi

Pytanie z innej beczki, ale zawsze o imbir chodzi. Orientuje się ktoś ile w Polsce kosztuje?????

ok 20 zł kilogram
19 czerwca 2014 21:22
Sówka

ok 20 zł kilogram

To i tak tanio jak 20zł za kg . Dziś w de widziałam w sklepie 9.90 eur za kg , ale nie wiem czy to nie był ten bio , bo w Kauflandzie kupiłam za 5,70 eur za kg
19 czerwca 2014 21:22
Sówka

ok 20 zł kilogram

Dzięki :*** Czyli tyle, co w De :DD
19 czerwca 2014 21:28
amelka

Ze 2 tygodnie pożyjesz, bo bez jedzenia człowiek tyle wytrzymuje. 
Szkodzisz sobie nic nie jedząc a pijąc tylko. Raz w tygodniu głodówkę zrobić można, ale nie dłużej.

Amelko źle mnie zrozumiałaś , chodzi mi ,że tylko z napojów to kawa i imbirowy eliksir . Jeść to jem normalnie .
20 czerwca 2014 10:25 / 6 osobom podoba się ten post
Przyłaczam sie do imbirowego klubu dzień 1
Na wage wejde dopiero za tydzień bo to za to co mi dzisiaj pokazała powinna wylecieć z wielkim hukiem,ale dam jej jeszcze szanse i zobaczymy jak się spisze w następny piątek.
20 czerwca 2014 10:29 / 1 osobie podoba się ten post
Imbirowy napój, mi też przypadł do gustu, mam nadzieję pozbyć się jedne"j oponki":):)
20 czerwca 2014 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Przyłaczam sie do imbirowego klubu dzień 1
Na wage wejde dopiero za tydzień bo to za to co mi dzisiaj pokazała powinna wylecieć z wielkim hukiem,ale dam jej jeszcze szanse i zobaczymy jak się spisze w następny piątek.

Kasia, tysiąc plusów z te pretensje do wagi ... ja w swej naiwności zawsze obwiniałam siebie - a to wagi wina ...