Suplementy

19 czerwca 2014 11:32 / 2 osobom podoba się ten post
no u mnie jutro minie tydz i waga wskazuje 2,75 mniej a u mnie to duzy sukces zapas imbiru zakupiony dalsza czesc kuracji w domku a i wyczytalam ze CLa z zielona herbata i chromem podobno pomagaja zamierzam w domku kupic paczke i sie przekonac :)
19 czerwca 2014 11:49
Przy okazji detoks dla wątroby;) po moim jedzeniu o 22:00 obiadów i niezbyt zdrowo... ten imbir na prawdę potrzebny...
19 czerwca 2014 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
Mnie najbardziej się podoba w imbirze,ze działa od razu,nie trzeba czekać tygodniami na efekty.Dla mnie to bardzo dopingujące.
19 czerwca 2014 11:58
Dajcie jeszcze raz szybko przepis na ten imbir bo woda zaczyna się gotować, plissssssss!!!
Edycja: Już odkopałam post Beata, dzięki ;-)
19 czerwca 2014 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
Dołączyłam dzisiaj do Towarzystwa Imbirowego.
Ciekawa jestem efektów, zobaczymy za tydzień na wadze.
19 czerwca 2014 14:59
Dziewczynki..imbir wspaniałosc na wszystkie dolegliwosci prawie,ktora ma jeszcze woreczek żółciowy i kamyczki prosze ostroznie...zeby nie podraznic..ale efekty napewno beda.
19 czerwca 2014 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
Jak Wy to pijecie? Zastanawiam się czy chcę tak cierpieć!
19 czerwca 2014 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

Dzisiaj zauważyłam różnicę, założyłam spodnie, które kupiłam przed wyjazdem, a były dopasowane, nooo... Zaczynają mi wisieć na tyłku i zrobiło się trochę luzu na udach:) i bandzioch jakby tak nie sterczał ;) może przesadzam, albo co;) 

Koleżanki , ja pije ten cudowny imbirowy eliksir od poniedziałku . Dziś rano wchodzę na wagę i 2 kg mniej . tak jak Nianta kupiłam sobie spodnie przed wyjazdem do de i jak włożyłam je na sznowny zadek to odrazu je zwaliłam , bo jakieś przyciasne sie zrobiły , a dziś znów je wciskam na zadek i są luźniejsze w tyłku i w udach . No i widze ,że moje brzuszysko już mi tak nie sterczy . Bo brzuch to moja największa zmora. No chyba nie mam żadnych omamów przez ten imbir..
19 czerwca 2014 19:33 / 4 osobom podoba się ten post
Sówka

Jak Wy to pijecie? Zastanawiam się czy chcę tak cierpieć!

Od kiedy mam lużniej w spodniach smakuje mi imbir jak czekolada.
19 czerwca 2014 19:36
ivanilia40

Od kiedy mam lużniej w spodniach smakuje mi imbir jak czekolada.

Ja popijam imbirek praktycznie cały dzień . Pije tylko kawe i imbir . Stoi sobie w dzbanku na stoliku i popijam łuk po łyku..
19 czerwca 2014 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Dajcie jeszcze raz szybko przepis na ten imbir bo woda zaczyna się gotować, plissssssss!!!
Edycja: Już odkopałam post Beata, dzięki ;-)

Wyślij mi go, bo nie chce mi się kopać, a tyż zakupiłam dzisiaj imbir :PPPPPP
19 czerwca 2014 19:40
przepraszam a Wy ten imbir tylko pijecie??? a co z jedzeniem?? czy normalne odżywianie przy nim jest??
19 czerwca 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Wyślij mi go, bo nie chce mi się kopać, a tyż zakupiłam dzisiaj imbir :PPPPPP

15 plasterków imbiru wrzucić do litra zimnej wody i gotować ok 20 minut. Mo żna dodać cytryny
19 czerwca 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
15 plasterków imbira pogotować 20 minut w litrze wody. Pić dwa razy dziennie po szklance.

Ja jadam normalnie,czyli śniadanie,obiad i kolację. Jesli chodzi o kolację to własciwie wmuszam ją w siebie bo godna nie jestem. Jak kiedyś nie zjadłam o 18-tej kolacji to o 22-j burczało mi strasznie w brzuchu,myślałam ze zwariuję od tego hałasu.
19 czerwca 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

15 plasterków imbiru wrzucić do litra zimnej wody i gotować ok 20 minut. Mo żna dodać cytryny

Spytam jeszcze, a te plasterki to grube czy cieńkie? Wzdłuż czy wszerz? I nie nabijam się, to poważne pytania. I czy to się jakoś obiera ze skóry?