Suplementy

19 czerwca 2014 19:51
tak imbir sie cieniutko obiera i na plasterki też cienkie
19 czerwca 2014 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Spytam jeszcze, a te plasterki to grube czy cieńkie? Wzdłuż czy wszerz? I nie nabijam się, to poważne pytania. I czy to się jakoś obiera ze skóry?

Cienkie plasterki krojone wszerz,wcześniej oskrob ze skóry.
19 czerwca 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Cienkie plasterki krojone wszerz,wcześniej oskrob ze skóry.

No to idę do pokoju po imbir :)))))) Dzisiaj mój pierwszy raz. Zważę się przy okazji :PPPPPPPPP
19 czerwca 2014 20:00
magmab

tak imbir sie cieniutko obiera i na plasterki też cienkie

Imbir sie zeskrobuje łyżeczka ,delikatnie,nie nożem...
19 czerwca 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Imbir sie zeskrobuje łyżeczka ,delikatnie,nie nożem...

Za późno poszło dzisiaj nożem, ale poprawię się następnym razem. Ładnie mi ręce pachną teraz :DDDDDDDD
19 czerwca 2014 20:06
emi

Za późno poszło dzisiaj nożem, ale poprawię się następnym razem. Ładnie mi ręce pachną teraz :DDDDDDDD

Noooo,,bo nożem to szkoda...
19 czerwca 2014 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
emi

Żeby imbir nie zdechł za szybko zawiń go w papierowy ręcznik i włóż do lodówki. Ja go przechowuję jak relikwie :):):)
19 czerwca 2014 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
iwunia

Noooo,,bo nożem to szkoda...

Na błędach się człek uczy i głupi umiera :PPPP
19 czerwca 2014 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Żeby imbir nie zdechł za szybko zawiń go w papierowy ręcznik i włóż do lodówki. Ja go przechowuję jak relikwie :):):)

A w sreberku i pudełeczku i w lodówce wystarczy?
19 czerwca 2014 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
emi

A w sreberku i pudełeczku i w lodówce wystarczy?

Nie,lepiej niech sobie trochę oddycha,w sreberku się udusi biedactwo:)
19 czerwca 2014 20:10 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Już mu śpieszę na ratunek, mam nadzieję, że sztuczne oddychanie bedzie zbędne. Bo co dziadki pomyślą?
19 czerwca 2014 20:13 / 3 osobom podoba się ten post
alinka1339

Koleżanki , ja pije ten cudowny imbirowy eliksir od poniedziałku . Dziś rano wchodzę na wagę i 2 kg mniej . tak jak Nianta kupiłam sobie spodnie przed wyjazdem do de i jak włożyłam je na sznowny zadek to odrazu je zwaliłam , bo jakieś przyciasne sie zrobiły , a dziś znów je wciskam na zadek i są luźniejsze w tyłku i w udach . No i widze ,że moje brzuszysko już mi tak nie sterczy . Bo brzuch to moja największa zmora. No chyba nie mam żadnych omamów przez ten imbir..

No ja to taki niedowiarek raczej jestem, jeśli chodzi o różne cuda.....ale po przeczytaniu tylu pochlebnych opinii, idę jutro zakupić to cudowne lekarstwo.
Chyba, że...żarty sobie robicie. Nie uwierzę, do czasu, gdy nie wypróbuję na sobie. 
O efektach też napiszę, ale to jest nieprawdopodobne, żeby na mnie coś podziałało tak w ogóle.
19 czerwca 2014 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Ja popijam imbirek praktycznie cały dzień . Pije tylko kawe i imbir . Stoi sobie w dzbanku na stoliku i popijam łuk po łyku..

Ze 2 tygodnie pożyjesz, bo bez jedzenia człowiek tyle wytrzymuje. 
Szkodzisz sobie nic nie jedząc a pijąc tylko. Raz w tygodniu głodówkę zrobić można, ale nie dłużej.
19 czerwca 2014 20:23
ivanilia40

Pytanie z innej beczki, ale zawsze o imbir chodzi. Orientuje się ktoś ile w Polsce kosztuje?????
19 czerwca 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Pytanie z innej beczki, ale zawsze o imbir chodzi. Orientuje się ktoś ile w Polsce kosztuje?????

Grosze jakieś,jest na wagę. Spoczko kochana,zarobisz w De na imbir:)