Spytam jeszcze, a te plasterki to grube czy cieńkie? Wzdłuż czy wszerz? I nie nabijam się, to poważne pytania. I czy to się jakoś obiera ze skóry?
Spytam jeszcze, a te plasterki to grube czy cieńkie? Wzdłuż czy wszerz? I nie nabijam się, to poważne pytania. I czy to się jakoś obiera ze skóry?
Cienkie plasterki krojone wszerz,wcześniej oskrob ze skóry.
tak imbir sie cieniutko obiera i na plasterki też cienkie
Imbir sie zeskrobuje łyżeczka ,delikatnie,nie nożem...
Za późno poszło dzisiaj nożem, ale poprawię się następnym razem. Ładnie mi ręce pachną teraz :DDDDDDDD
Za późno poszło dzisiaj nożem, ale poprawię się następnym razem. Ładnie mi ręce pachną teraz :DDDDDDDD
Noooo,,bo nożem to szkoda...
Żeby imbir nie zdechł za szybko zawiń go w papierowy ręcznik i włóż do lodówki. Ja go przechowuję jak relikwie :):):)
A w sreberku i pudełeczku i w lodówce wystarczy?
Nie,lepiej niech sobie trochę oddycha,w sreberku się udusi biedactwo:)
Koleżanki , ja pije ten cudowny imbirowy eliksir od poniedziałku . Dziś rano wchodzę na wagę i 2 kg mniej . tak jak Nianta kupiłam sobie spodnie przed wyjazdem do de i jak włożyłam je na sznowny zadek to odrazu je zwaliłam , bo jakieś przyciasne sie zrobiły , a dziś znów je wciskam na zadek i są luźniejsze w tyłku i w udach . No i widze ,że moje brzuszysko już mi tak nie sterczy . Bo brzuch to moja największa zmora. No chyba nie mam żadnych omamów przez ten imbir..
Ja popijam imbirek praktycznie cały dzień . Pije tylko kawe i imbir . Stoi sobie w dzbanku na stoliku i popijam łuk po łyku..
Nie,lepiej niech sobie trochę oddycha,w sreberku się udusi biedactwo:)
Pytanie z innej beczki, ale zawsze o imbir chodzi. Orientuje się ktoś ile w Polsce kosztuje?????