W aptece kupowałam, maja bez problemu,ja sobie chwale.
W aptece kupowałam, maja bez problemu,ja sobie chwale.
To sie pochwal koleżankom-jak długo brałas ,ile brałas i ile schudłaś w tym czasie i czy potem jo jo nie było?:)
Właśnie "biorę" ten Flohsamen, to cos takiego jak nasz colon c,nasiona babki płesznik czy cos takiego, dobrze wpływa na przemiane materii, powoduje uczucie sytości, tylko trzeba pić dużo wody, bo inaczej zablokuje.
Bedzie Kasiu efekt jo-jo jak tylko sie przestanie tego uzywac. Jak sie toto pije w zoladku pecznieje czyli jest uczucie sytosci,zoladek sie nie kurczy-tylko cos w nim wtedy jest i nie ma sie apetytu,bo jest sie pelnym.......jak sie przestanie stosowac "toto" nie musimy duzo jesc ,organizm bedzie szybciuchno robil zapasy tkanki tluszczowej...A co ja bede "strzykaweczce " tlumaczyla.....nie ma cudownych srodkow-:))))))
Prosze nie smiac sie :-) :-) :-) :-) nie mialam zamiaru sie odchudzac , zaczelam leczyc zoladek naparem z imbiru ,kobiety ja przez 10 dni spadlam5 kg :-) :-) :-) jem zupelnie normalnie :-) az wierzyc mi sie nie chce :-) :-) :-)
dziekuje jutro maszeruje po Imbir.....:)
wyczytalam ze mozna zalac na noc rano dolac wody i pol wcisnietej cytryny i tak wypijac raz dziennie :)