Prosze nie smiac sie :-) :-) :-) :-) nie mialam zamiaru sie odchudzac , zaczelam leczyc zoladek naparem z imbiru ,kobiety ja przez 10 dni spadlam5 kg :-) :-) :-) jem zupelnie normalnie :-) az wierzyc mi sie nie chce :-) :-) :-)
Prosze nie smiac sie :-) :-) :-) :-) nie mialam zamiaru sie odchudzac , zaczelam leczyc zoladek naparem z imbiru ,kobiety ja przez 10 dni spadlam5 kg :-) :-) :-) jem zupelnie normalnie :-) az wierzyc mi sie nie chce :-) :-) :-)
Poprostu. Powiedzial mi taki jeden grek stary co ma u nas girosa ze u nich to bez imbiru wlasciwie sie dnia nie rozpoczyna , zebym sprubowala moze mi to na zoladek pomoze : kawalek imbiru obranego ze skorki -cieniutko ,pokroic w cieniutkie plasterki wrzucic do zimnej wody i gotowac okolo 20 minut na malym ogniu, ja na liter wody daje takich plasterkow 15 . i to wszystko pije to 2 razy dziennie rano i pod
Wieczor , doleglowosci zoladkowe jak zgaga iwzdecia zniknely juz po drugim zastosowaniu :-) no i te 5 kg mniej :-) :-) :-) :-)
A słodkie jadłaś w tym czasie, przyznaj się?:)
Też już byłam w sklepie, kupiłam imbir i ....lody:) Jak nie schudnę po imbirze, to może po lodach chociaż nie przytyję?:)
swietna metoda imbir i lody,a moze imbir i goloneczka