Suplementy

12 czerwca 2014 22:58
beata

Ja kroje w cienkie plasterki i gotuje na malym ogniu  20 minut na litr wrzucam 15 cienkich plasterkow ,,,, tak mi poradzil ten grek ,o ktorym wczesniej wspominalam :-)  nie jestem znawca ,niewiem czy schudlam od imbiru na 100 procent ale ,tak sie sklada ze ,nie ograniczam sie z jedzeniem ,jem jak wczesniej ,dolegliwosci żolądkowe minely  ,wiec chyba cos w tym jest:-) :-) :-) :-) 

Dzięki, dzięki jutro sobie ugotuje :):):)
13 czerwca 2014 12:36
no no jakos dalam rade......
to TY tylo pol wypij dobra ? :)
13 czerwca 2014 12:59 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

No jak już wszyscy imbir zakupili i ugotowali, to ona pisze, że nie wie czy to od imbiru schudła:)))

I tak imbir dobry:)Rozgrzewa,nakręca ,temperamentu dodaje:)))
13 czerwca 2014 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

I tak imbir dobry:)Rozgrzewa,nakręca ,temperamentu dodaje:)))

A,to juz w domu jestem:):):)
13 czerwca 2014 13:14 / 1 osobie podoba się ten post
Nie zaczniesz szaleć:)Napisałam tak,bo imbir działa rozgrzewająco i poprawia krążenie i przemianę materii,z tego samego powodu zalecają przyprawiać jedzenie chili.Ale do tego imbiru odpowiednia dawka ćwiczeń i masz efekt murowany:)
13 czerwca 2014 14:12
efka66

No jak już wszyscy imbir zakupili i ugotowali, to ona pisze, że nie wie czy to od imbiru schudła:)))

Ja jeszcze nie ugotowałam. Czekam na efekty i co napiszecie ;-))
A tak w ogóle to nie znoszę zapachu imbiru i nie potrafię tego pokonać.
13 czerwca 2014 14:15 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea tak, tak, do szaleństw potrzeba więcej ruchu. A ruch to mniej kilogramów.
I w tym jest metoda )
13 czerwca 2014 15:27
tina 100%

Nie zaczniesz szaleć:)Napisałam tak,bo imbir działa rozgrzewająco i poprawia krążenie i przemianę materii,z tego samego powodu zalecają przyprawiać jedzenie chili.Ale do tego imbiru odpowiednia dawka ćwiczeń i masz efekt murowany:)

Trzymam Cię za słowo:)
13 czerwca 2014 15:39 / 2 osobom podoba się ten post
szelenstwa tez nie zaszkodzi no co Wy dziewczeta no????

a tak na powaznie znalazlam taki przepis

http://wodazimbirem.wordpress.com/2011/04/13/dzien-rozpocznij-woda-z-imbirem-i-cytryna/
13 czerwca 2014 17:21 / 2 osobom podoba się ten post
Tak się wczoraj śmiałam z Andrei a pojechałam dziś do Rewe i nie było imbiru :-P
13 czerwca 2014 21:00
Jest u nas w PL firma, która robi soki naturalne z karczocha, z morwy, z czarnej rzepy, z pokrzywy ..... super działają. Tylko dopasować do swoich potrzeb. ja jestem zadowolona, nawet moja czekolada gorzka mi przestała samkować nie mówiąc o lodach
;-)))
15 czerwca 2014 15:55
Nie w tym watku, nie umiem znaleźć właściwego, pewnie dostane opeer od Wielkiego Brata, ale nie umiem inaczej się z Tobą Andrea skontaktować. Wiesz, że jesteśmy w Polsce sasiadkami??? Dzieli nas około 40 km, więc jak coś, to ja na kawę zapraszam!
15 czerwca 2014 16:05
Nie chcę pisac na forum, a Ty masz profil niedostępny przecież, ale tak jak napisałam , 40 km od Ciebie , acha i mam jeszcze jedną kolezanke opiekunkę z Twojego miasta. Poznałysmy się jadąc do pracy na Bawarię 3 lata temu. Zapraszam do kontaktu, ale na priv,napisz do mnie, lub odwrotnie, bo nie wiem czy w moim  profilu jest mój mail, słabo się poruszam na tym forum jeszcze :D
16 czerwca 2014 16:44
no dobrze ktore pija od piatku przyznac sie lapka w gore i czy bylo wazenie po tych dniach????
16 czerwca 2014 16:58
magdalena_k

no dobrze ktore pija od piatku przyznac sie lapka w gore i czy bylo wazenie po tych dniach????

Ja piję od soboty,ale sie nie ważę, bo po 2 dniach efektów brak...