Powitajki przy kawie 79

17 maja 2025 10:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo witam w słoneczne, sobotnie przedpołudnie i byle kolejny dzień pracy mieć za sobą 
18 maja 2025 04:54 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielnie. Dzisiaj wydzieram się przy emigracyjnym przeboju-Ta ostatnia niedziela! Aż mi trudno uwierzyć. Wieczorem przyjeżdża Holgar, więc ukrócą się wędrówki w gaciach do toalety , a we wtorek po południu już zmienniczka. No i niech niedziela zleci szybko i bezstresowo 
18 maja 2025 07:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo wszystkim pięknej niedzieli 
18 maja 2025 07:46 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłej niedzieli niedzieli życzę wszystkim.,spokojnej szybko mijającej dla pracujących uśmiechniętej dla wszystkich 
18 maja 2025 08:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przy leniwej niedzieli .Obowiązek obywatelski spełniony w nagrodę kafffka i śniadanko .Deszczowo i brzydko na dworze Dobrego dnia .

18 maja 2025 09:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Życzę spokojnej niedzieli, jak najmniej pracy i szybko mijającego czasu tym, którzy są w pracy 
18 maja 2025 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w południe bo rano zapomniałam. Już mam przerwę i myślę co tu robić bo pogoda nie zachęcająca do wyjścia na spacer ani rower. Chyba poczytam książkę.Spokojnej niedzieli wszystkim.
19 maja 2025 04:58 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek poniedziałkowo. No i powoli,powoli kończę to zlecenie.Wczoraj przyjechał Holgar, przywiózł obiecany Powerbank I termos do kawy,super.Tylko z tego wszystkiego zapomniałam wziąć wczoraj czajnik na górę I nie mam kawy.Zrobię sobie dopiero jak zejdę do Seniorki.Wszystkim pogodnego,bezstresowego dnia. 
19 maja 2025 07:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałek miłego dnia wszystkim 
19 maja 2025 08:42 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego poniedziałku życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😄😃😀
19 maja 2025 10:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i życzę wszystkim spokojnego dnia 
19 maja 2025 12:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nowy tydzień czas zacząć 
Zimno i deszczowo jak przystało na maj  Trochę spóźniona jestem . Wczoraj długo w tv spoglądałam , nie wiem czy warto było .Jest jak jest . Spokojnego dnia i tygodnia życzę 

19 maja 2025 12:26 / 3 osobom podoba się ten post
Tina zaginęła w Alpach szwajcarskich .co nie daj Boże 
Gusia gdzieś nad mrągowskim jeziorem pląsa . Co tam u Was dziouchy  
Pozdrawiam serdecznie i czekam 

19 maja 2025 12:34 / 3 osobom podoba się ten post
Bardzo lubię mocna dobra herbatkę z cytryną i cukrem 
Od dzisiaj pije bez cukru ( przeżywam męki ) .Zaparłam się i po czekoladkach, ciasteczkach, cukiereczkach wyeliminuje cukier z herbatu ..Staram się , zobaczę czy mi się uda .
19 maja 2025 19:56 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Bardzo lubię mocna dobra herbatkę z cytryną i cukrem 
Od dzisiaj pije bez cukru ( przeżywam męki ) .Zaparłam się i po czekoladkach, ciasteczkach, cukiereczkach wyeliminuje cukier z herbatu ..Staram się , zobaczę czy mi się uda .

Nic z tego , herbatę doslodzilam.. Będę próbowała zmniejszać ilość cukru .Może uda mi się kupić cukier o mniejszej zawartości cukru w cukrze.