Powitajki przy kawie 79

20 maja 2025 05:06 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo prawie na finiszu. Zmienniczka już w drodze, o 8 ma być w Zgorzelcu. Seniorka idzie dziś na reprezentacyjne miejsce na fotelu z tej chyba okazji. Wczoraj oglądałam zdjęcia z Jej 90 tych urodzin i żeby Holgar mi nie powiedział, że to Hannelore jest na zdjęciu, w życiu bym nie poznała. Żal i to ogromny, że w przeciągu pół roku choroba zrobiła takie spustoszenie. Holgar zachował się super. Referencje świetne a oprócz obiecanego na Zajączka power banku i termosu dostałam 230 EUR. Mógł zaokrąglić . Fajne zakończenie zlecenia i oby Seniorka dożyła 100 lat i jeden dzień dłużej... 
20 maja 2025 07:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  - na  błękitnym niebie słoneczko już rozsyła uśmiechy .Będzie ciepłej a może chociaż tylko ladnniej .
 Dobrego dnia życzę 
20 maja 2025 07:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry zaraz schodzę na dół szykować śniadanie i, kolejny dzień pracy czas zacząć 
Oby minął szybko i bezproblemowo 
Spokojnego dnia życzę wszystkim 
20 maja 2025 09:27 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek. Pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz.Seniorka dziś jest w przedszkolu więc ja mam labę do 16,00. Trochę sobie dziś poleniuchuję. Jak się wypogodzi to i rowerek  zaliczę. Na razie myślę co teraz robić bo właśnie zaczęło padać 🌨️
20 maja 2025 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
20 maja 2025 10:58 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek wtorkowo prawie na finiszu. Zmienniczka już w drodze, o 8 ma być w Zgorzelcu. Seniorka idzie dziś na reprezentacyjne miejsce na fotelu z tej chyba okazji. Wczoraj oglądałam zdjęcia z Jej 90 tych urodzin i żeby Holgar mi nie powiedział, że to Hannelore jest na zdjęciu, w życiu bym nie poznała. Żal i to ogromny, że w przeciągu pół roku choroba zrobiła takie spustoszenie. Holgar zachował się super. Referencje świetne a oprócz obiecanego na Zajączka power banku i termosu dostałam 230 EUR. Mógł zaokrąglić :-). Fajne zakończenie zlecenia i oby Seniorka dożyła 100 lat i jeden dzień dłużej... 

Beatko, szczęśliwej podróży do domku i zasłużonego odpoczynku 
I co najważniejsze, dużo zdrowia 
20 maja 2025 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek wtorkowo prawie na finiszu. Zmienniczka już w drodze, o 8 ma być w Zgorzelcu. Seniorka idzie dziś na reprezentacyjne miejsce na fotelu z tej chyba okazji. Wczoraj oglądałam zdjęcia z Jej 90 tych urodzin i żeby Holgar mi nie powiedział, że to Hannelore jest na zdjęciu, w życiu bym nie poznała. Żal i to ogromny, że w przeciągu pół roku choroba zrobiła takie spustoszenie. Holgar zachował się super. Referencje świetne a oprócz obiecanego na Zajączka power banku i termosu dostałam 230 EUR. Mógł zaokrąglić :-). Fajne zakończenie zlecenia i oby Seniorka dożyła 100 lat i jeden dzień dłużej... 

Wracasz , po odpoczynku w domu ?   Nie zasiedz  się  , bierz się do pracy . Spróbuj pomieszkać we własnym domu . 
20 maja 2025 18:41 / 2 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :chaplin:zaraz schodzę na dół szykować śniadanie i:kawa::kawa1:, kolejny dzień pracy czas zacząć 
Oby minął szybko i bezproblemowo :bzy_bzy:
Spokojnego dnia życzę wszystkim :buziaki2::kwiatek dla ciebie2:

Marta masz dobre miejsce  ? albo jesteś cierpliwa osoba 
20 maja 2025 19:15 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Marta masz dobre miejsce  ? albo jesteś cierpliwa osoba :-)

Byłam w lepszych i gorszych ...tu już ""oswojone "",jestem kolejny raz , ale czy nie czas zmienić...to się jeszcze okaże 
Co do cierpliwości,to tak mnie oceniają Ci, którzy mnie znają 
20 maja 2025 20:27 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Wracasz , po odpoczynku w domu ?   Nie zasiedz  się  , bierz się do pracy . Spróbuj pomieszkać we własnym domu . :-)

Wracam Mleczko 18 czerwca.Ustaliłyśmy wymiany co cztery tygodnie plus mały zapas,jeśli termin nie będzie pasował.
20 maja 2025 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
marta74

Beatko, szczęśliwej podróży do domku i zasłużonego odpoczynku :moje_wakacje:
I co najważniejsze, dużo zdrowia :aniolki:

Bardzo dziękuję Martuś 
21 maja 2025 06:11 / 3 osobom podoba się ten post
No i nadejszła wiekopomna chwiła , dzisiaj do domku. Nocka minęła nawet spokojnie,a teraz zrobiłam sobie kawę i tak do siódmej. Potem zejdę z Teresą i będę nadzorować Jej pracę rano  .No a potem spadam na górę, dopakuję walizkę i coś poprawię przy swojej urodzie.Wam życzę szybko mijającego dnia i do usłyszenia na forum. 
21 maja 2025 07:08 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nawet nie wiem jaki dzisiaj dzień .Tak, tak  . Dni są podobne do siebie , różnią się tylko pogoda   Czytam, gotuje, piorę , prasuje i gadam  .Mnie jako osobie uzależnionej od bycia w ruchu to   k a t a s t r o f a .  Dzisiaj na rower nie wsiadam , wsiadam do auta i jadę po truskawki.
Zanosi się na deszcz i czuć go w powietrzu .Muszę markizę zwinąć ,przyslania taras , a tam roślinki czekają na deszcz . Ale się rozpisałam  
Dobrego dnia .
21 maja 2025 07:10 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

No i nadejszła wiekopomna chwiła :-), dzisiaj do domku. Nocka minęła nawet spokojnie,a teraz zrobiłam sobie kawę i tak do siódmej. Potem zejdę z Teresą i będę nadzorować Jej pracę rano :randka: .No a potem spadam na górę, dopakuję walizkę i coś poprawię przy swojej urodzie.Wam życzę szybko mijającego dnia i do usłyszenia na forum. 

Szerokości Kruszynko życzę .
21 maja 2025 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim