Powitajki przy kawie 79

27 maja 2025 11:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Szkoda, że niektóre matki są takie żeby zaglaskały kota na śmierć i nie mogą się przez całe życie nauczyć, że dzieci są już stare i same podejmują decyzje. To są toksyczne mamusie. Wiem coś na ten temat. Dobrze, że ja taka matką nie jestem. 

Mowa tu o mamuśkach czy teściowych? Wybaczcie, że się śmieję ale częściej są skargi na teściowe.
27 maja 2025 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Mowa tu o mamuśkach czy teściowych? :smiech3: Wybaczcie, że się śmieję ale częściej są skargi na teściowe.

Akurat teściowa to mam jak złoto. 
27 maja 2025 12:23 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😁😁😁
27 maja 2025 13:06 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo miłego i słonecznego wtorku wszystkim 
27 maja 2025 16:07 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dziewczęta .
Wróciłam do domu i zaglądam co u Was . Zmęczyłam się tym wyjazdem jak 🐱. Wszędzie dobrze a w domu najlepiej .
Miłego popołudnia i zapraszam na kawę i jabłecznik . Za chwilę wyjedzie z piekarnika .
28 maja 2025 07:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry śpiochy  środa i będzie połowa tygodnia za nami .
Dobrego dnia
28 maja 2025 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich już mamy środę,minie to będzie połowa tygodnia  haihi .Konsumuję już śniadanie bo pdp chciała jeszcze poleżeć.Niech sobie leży mamy czas. Obudzę ją za pół godz. albo i później zobaczę.Zs oknem słońce ale po drzewach widać że silny wiatr i temper. też nie za wysoka. Podobno od piątku ma się ocieplić., Miłego dnia wszystkim i nie stresującego 
28 maja 2025 08:40 / 4 osobom podoba się ten post
Witam ze słonecznej, ciepłej Chorwacji
Poznaliśmy tutaj fajnych ludzi - gości Leona. Z jednymi spotkamy się za miesiąc w okolicach Ostródy, bo mieszkają jak Gusia w okolicach Olsztyna i zamierzają nas odwiedzić.
Dostajemy co i rusz od naszego gospodarza jakieś smakołyki do popróbowania - a to usmażone krewetki, a to rekina do usmażenia, a to smażone sardynki czy wiśnie w rakiji...
Szkoda, że to już ostatnie dni leniuchowania, ale pomału trzeba wdacać do szarej codzienności.
Co prawda do wyjazdu do Berlina zostało ponad miesiąc, ale czas ten też jest zaplanowany na spotkania z rodziną i przyjaciółmi - poprzetlatany dalszymi wyjazdami.
Miłego dnia wszystkim i bezstresowej pracy
28 maja 2025 09:42 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłej środy życzę  Środa minie tydzień zginie Więc bezstresowej  szybko mijającej  życzę pracujacym,a Ci co w domu odpoczywajcie nie długo my też bedziemy
28 maja 2025 12:28 / 2 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo we środę życzę miłego i spokojnego popołudnia 
28 maja 2025 13:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  spokojnego, przyjemnego popołudnia 
29 maja 2025 07:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pogodny po deszczowy dzień .Pogoda się klaruje tym samym zapowiada się pracowity dzień .
Dobrego dnia .
29 maja 2025 08:00 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  dziś dzień wolny w Niemczech, więc wrzucam na luz, w miarę możliwości oczywiście 
Spokojnego dnia życzę wszystkim 
29 maja 2025 10:03 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich. Ja jeszcze slaba ale juz i tak duzo lepiej ale rano ciezko mi sie wygrzeba.Pozniej jak sie rozkreci czlowiek to juz idzie.Milego i zdrówka wszystki w nieciekawe zmienne pogody.
29 maja 2025 12:19 / 3 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo pięknego popołudnia wszystkim