Powitajki przy kawie 79

24 maja 2025 06:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w sobotę pięknego dnia wszystkim i nie przemęczaj cię się 
24 maja 2025 07:49 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę. Dziś coś nie mogłam spać i trochę wcześniej wstałam. Pdp jeszcze śpi a ja mam chwilkę czasu bo zaraz trzeba zacząć obowiązki codzienne. Miłego dnia i spokojnego dla wszystkich forumowiczów . Pogoda nie za ciepła i z przelotami deszcu. 
24 maja 2025 10:20 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie wszystkich Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
24 maja 2025 13:08 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Witam wszystkich i życzę spokojnego popołudnia 
24 maja 2025 15:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry :) Spokojnego weekendu dla wszystkich :)
24 maja 2025 16:02 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie wszystkich :chaplin:Miłego poniedziałku życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :-)😄😃😀:kwiaty_serca::bzy_bzy::najlepszego1:

Jakbym młodą widziała, czyli moją wnuczkę, tyle że ona ma na główce blond kręciołki i spokojnie kilku minut nie usiedzi :)
24 maja 2025 16:05 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Wracam Mleczko 18 czerwca.Ustaliłyśmy wymiany co cztery tygodnie plus mały zapas,jeśli termin nie będzie pasował.

Cieszę się , że w końcu znalazłaś dobre miejsce . Ci Niemcy jak nie Niemcy, aż się wierzyć nie chce :))
24 maja 2025 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Tina zaginęła w Alpach szwajcarskich :-).co nie daj Boże 
Gusia gdzieś nad mrągowskim jeziorem pląsa . Co tam u Was dziouchy :-):-) 
Pozdrawiam serdecznie i czekam 

Coś w tym jest, bo jak jestem w Alpach , to jakby mnie nie było - milknę z zachwytu , ale dopiero zaszyję się tam na dłużej na urlopie. A tak to praca i rodzina mnie absorbują no i ostatnio polityka - dzieje się . 
25 maja 2025 07:46 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim, spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
25 maja 2025 07:50 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jakbym młodą widziała, czyli moją wnuczkę, tyle że ona ma na główce blond kręciołki i spokojnie kilku minut nie usiedzi :)

Czasami obrazki dają odzwierciedlenie ,a dzieci jak dzieci tak samo moja nie usiedzi na miejscu
25 maja 2025 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w niedzielę . U mnie niestety pochmurną i deszczową. Miłego ,słonecznego i bezstresowego dnia dla wszystkich a ja pędzę do obowiązków,bo chociaż to niedziela to pracę trzeba wykonać no może trochę na luzie
25 maja 2025 09:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam w kolejną pracującą dla mnie niedzielę 
Nie licząc dzisiejszej, jeszcze trzy w pracy przede mną,o ile nic się nie zmieni 
Życzę wszystkim dobrego dnia, a pracującym również szybko mijającego czasu 
25 maja 2025 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Czasami obrazki dają odzwierciedlenie ,a dzieci jak dzieci tak samo moja nie usiedzi na miejscu:-(

Ależ to się cieszyć należy, że dziecko się normalnie rozwija , a nas babcie mobilizuje, aby bardziej dbac o kondycję i zdrowie. Nic nie pisałas ,ze jesteś babcią :)

Dzień dobry forum - dziś leniwa niedziela - kawa , do kawy i objadanie się  Dla ducha na takie dni coś by się przydało. Może jakaś lektura? Możecie coś polecić ? 
26 maja 2025 04:40 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ależ to się cieszyć należy, że dziecko się normalnie rozwija , a nas babcie mobilizuje, aby bardziej dbac o kondycję i zdrowie. Nic nie pisałas ,ze jesteś babcią :)

Dzień dobry forum - dziś leniwa niedziela - kawa , do kawy i objadanie się :lol2: Dla ducha na takie dni coś by się przydało. Może jakaś lektura? Możecie coś polecić ? 

Ależ ja się cieszę  takie dziecko ,to radość 
26 maja 2025 04:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Ja od 3.15 nie mogę spać ależ się załatwiłam.Glowa boli,nosi zapchany,gardło masakraDziś pdp pojedzie do przedszkola to się trochę może podkupuje.Ale muszę sobie czosnek dokupić bo mam mało ech życie płata figleMiłego poniedziałku życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich