Powitajki przy kawie 79

26 maja 2025 07:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry. Bycie mamą to coś od czego nie ma urlopu czy taryfy ulgowej- no może jak dzieci są juz dorosłe. A tak codziennie bierze sie życie za łeb i działa według planu. Dlatego pamiętajmy o naszych mamach mimo, że czasem bywało różnie - nikt tego nie uczy i każdy rodzic może się mylić - nic w tym odkrywczego . 
Spokojnego dnia . 
26 maja 2025 07:21 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ależ ja się cieszę  takie dziecko ,to radość :-)

Teraz wstawiłas dobrą emotkę 
26 maja 2025 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Teraz wstawiłas dobrą emotkę :-)

A jak chce się szybko to wychodzą chociaż klocki szkoda że od razu nie zauważyłam te daw są blisko siebie a paluchy grube i tak to jest
26 maja 2025 09:18 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzien dobry. Bycie mamą to coś od czego nie ma urlopu czy taryfy ulgowej- no może jak dzieci są juz dorosłe. A tak codziennie bierze sie życie za łeb i działa według planu. Dlatego pamiętajmy o naszych mamach mimo, że czasem bywało różnie - nikt tego nie uczy i każdy rodzic może się mylić - nic w tym odkrywczego . 
Spokojnego dnia . 

Szkoda, że niektóre matki są takie żeby zaglaskały kota na śmierć i nie mogą się przez całe życie nauczyć, że dzieci są już stare i same podejmują decyzje. To są toksyczne mamusie. Wiem coś na ten temat. Dobrze, że ja taka matką nie jestem. 
26 maja 2025 09:39 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A jak chce się szybko to wychodzą chociaż klocki:lol3: szkoda że od razu nie zauważyłam te daw są blisko siebie a paluchy grube i tak to jest:lol3:

Nie wiem ....jeśli ci klocki wychodzą, to może rumanku się napij? :) Na przeziębienie też pomaga :) 
26 maja 2025 09:42 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Szkoda, że niektóre matki są takie żeby zaglaskały kota na śmierć i nie mogą się przez całe życie nauczyć, że dzieci są już stare i same podejmują decyzje. To są toksyczne mamusie. Wiem coś na ten temat. Dobrze, że ja taka matką nie jestem. 

Dusiu współczuję, ale pomyśl...jestes już dorosłą, niezależną kobietą - teraz twój ruch . Po prostu czasem zadzwonic, sprawdzic czy wszystko w porządku . Naprawic takie relacje na pewno jest trudno , ale może to będzie jakis dobry początek?
26 maja 2025 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dusiu współczuję, ale pomyśl...jestes już dorosłą, niezależną kobietą - teraz twój ruch . Po prostu czasem zadzwonic, sprawdzic czy wszystko w porządku . Naprawic takie relacje na pewno jest trudno , ale może to będzie jakis dobry początek?

3 lata temu za dużo uskyszałam i chociaż to moja matka słowa mam w głowie non stop i nie da się zapomnieć. Wiem coś o tym ....😢
26 maja 2025 10:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo w ten piękny dzień, jakim jest Święto wszystkich Mam 
26 maja 2025 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Różne są rodzaje rodzicielskich mocno krzywdzących dzieci zachowań: czasem tej matki nie ma wcale, czasem jest jej za dużo 🙁.
Kochana, podejmij decyzję w zgodzie z sobą- taką z którą będziesz się dobrze czuła.
26 maja 2025 14:12 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w nowym tygodniu życząc miłego popołudnia 
26 maja 2025 15:29 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tak wiem zawsze robiłam sobie 
26 maja 2025 15:32 / 2 osobom podoba się ten post
To dobrze :) 
27 maja 2025 10:39 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia i nie za dużo pracy 
27 maja 2025 11:05 / 3 osobom podoba się ten post
27 maja 2025 11:14 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Spokojnego dnia . 

To prawda. Wszystkim mamuśkom dużo szczęścia i wolnej głowy od problemów. Moja spotka się ze mną w weekend jeszcze przed moim wyjazdem. Wcześniej nie mogłyśmy ale życzenia przez telefon zostały złożone.