Powitajki przy kawie 79

21 sierpnia 2025 16:34 / 3 osobom podoba się ten post
creyzy

Witam się z Wami życząc miłego popołudnia :aniolki:

Popołudnie zawsze milsze od przedpołudnia .Tak u mnie jest .
21 sierpnia 2025 16:35 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w chłodny czwartek. Ale się ochłodziło,w nocy było tylko 10st!. Dobrze że drugą kołderkę miałam przygotowaną :-). Nie udało mi się wczoraj zrobić porządku ze stopami ale dzisiaj o 13:30 pani "pazurkowa" wcisnęła mnie pomiędzy innymi klientkami👍. Siedze w domciu,muszę się nacieszyć swoimi czterema kątami bo...zdecydowałam się na jednorazowy wyjazd od 1 września,czyli już 31 sierpnia będę już w drodze. Skusiła mnie kasa i opis zlecenia. Chytra jakaś się zrobiłam :-). Tym razem wybieram się na jednorazowe zastępstwo do Kolonii. Trochę długo,bo aż na 6 tygodni a chciałam na 4,mam nadzieję że będzie dobrze i szybko zleci. Większych planów na dzisiaj nie mam,wieczorkiem tylko spotkanie z przyjaciółkami  na które bardzo się cieszę.
Dusi życzę spokojnego ,nowego zlecenia:aniolki:
Przyjemnego dnia i dużo słońca :najlepszego3:

No i słowo poszło w las 
21 sierpnia 2025 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór.  Ja już od 17 na miejscu. Jestem padnięta jak pies 🐕 Pluto 🤣. Sztela ciężka jak na pierwszy rzut oka. Dalej się okaże. Jutro opisze więcej w innym wątku bo dziś już mnie sen pokonuje. Dobranoc 
22 sierpnia 2025 06:11 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Piątek weekendu początek. Dziś tutaj normalny dzień . Dopiero w poniymam wolne bo senior idzie do tagespflege. 
Dobrego dnia opiekunowo. Teraz kawka bo ja mam osobne mieszkanko więc mogę robić co chce. 😃
22 sierpnia 2025 06:33 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  z rana .Niebo dzisiaj jesienne cale pokryte urwanymi obliczami w kolorze szaro- burym i czuć jesienny chłód .
Trochę odpocznę od upałów 
Dobiega do mnie sygnał z wieży katedralnej , lubię tą poranna muzykę .
Dobrego, spokojnego dnia .
22 sierpnia 2025 07:47 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
22 sierpnia 2025 08:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek u mnie dziś wolny fzień bo seniorkę już wysłałam do Tagesflege  Mogę robić co chcę . Na razie muszę zjeść śniadanie żeby mieć siłę na leniuchowanie lub spacer ,pomyślę co dziś robić. Wszystkim życzę miłego i spokojnego dzioonka
22 sierpnia 2025 12:27 / 4 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami z piątek weekendu początek miłego popołudnia 
23 sierpnia 2025 05:52 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio. Wczoraj zasiedziałam się przy Zielonej mili,dla mnie cudo film i zawsze oglądam go chętnie.Dzisiaj ogarnę walizkę,potem trochę mieszkanie i luz.Jutro przyjedzie jeszcze Krzysztof i może gdzieś pojedziemy. Busa mam rano w poniedziałek miedzy 6 a 7 ą,więc nockę prześpię jeszcze normalnie w łóżku.Teraz kawa,prasówka i carpe diem ! Wam życzę spokojnego dnia. 
23 sierpnia 2025 06:23 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę.  Ja już kawkę pije u siebie. O 7.30 przychodzą pflege i trzeba już iść do seniora. 
Dziś mają mieć jakiś gości od 13 więc ja mam wolne . 
Dobrego dnia opiekunowo. 
23 sierpnia 2025 07:25 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w chłodną sobotę.U nas teraz tylko 11 st. a w południe tylko 17st. Mam nadzieję że będą jeszcze cieplejsze dni .
Spokojnego dnia wszystkim idę robić kawkę. Dzień zaczynam o 7,30 no no chyba że pdp śpi dłużej to ja wychodzę ze swojego pokoju jak ona wstanie hihi. Spokojnego dnia wszystkim. :ciasteczka_mniam
23 sierpnia 2025 10:25 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
23 sierpnia 2025 14:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry sobota jesienna , pada słaby deszczyk . Wcześniej zdążyłam co nie co zrobić na zewnątrz 
Teraz odpoczywam i śliwki konsumuję.
Dobrego dnia a raczej popołudnia .
24 sierpnia 2025 05:40 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielnie. Stres nadciąga jak tsunami,w dodatku przyplątał mi się katar,masakra.Czeka mnie dopięcie walizki,może wcisnę jakieś krzyżówki,bo Seniorka demencyjna i nie wiadomo jak będzie z rozmowami na szczeblu polsko-niemieckim.Za oknem bardzo zimno,powoli zalatuje jesienią.No nic,normalna kolej rzeczy. Śpijcie dalej. 
24 sierpnia 2025 06:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Ja też już na nogach bo wstałam wczesnirj żeby sobie głowę umyć. Wczoraj miałam niechcieja. 😁 
Kawkę już pije i mała kanapkę też jem. 
Miłego dnia opiekunowo.