No i bardzo dobrze tabletki nasenne i niech spi seniorka,u mnie też będzie fon jest ale go nie włączam powiedział o tabletkach załatwili i jest dobrze przecież to sie nie da i w nocy i w dzien
No i bardzo dobrze tabletki nasenne i niech spi seniorka,u mnie też będzie fon jest ale go nie włączam powiedział o tabletkach załatwili i jest dobrze przecież to sie nie da i w nocy i w dzien
To senior z alzcjaimerem a seniorka 77 lat chce pokazać jaja to dobra sobą i tabletek nie da i sama wstaje. Niech wstaje to jej maz nie mój.
To senior z alzcjaimerem a seniorka 77 lat chce pokazać jaja to dobra sobą i tabletek nie da i sama wstaje. Niech wstaje to jej maz nie mój.
Dusia miało być samych zostawić nie można chociaż żona jest jeszcze fit .
Dzień dobry chyba wtorek ?
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj mam 20 lat .Od rana buszuje w domu .Umyłam okno , drzwi na taras, zmieniłam firany na jesienne i umyłam wszystkie kwiaty . To pogoda tak na mnie wpływa. Dzisiaj jest cudnie, powietrze już pachnie wczesna jesienią jeszcze bez goryczy . Pranie na suszarce i zadowolone koty
Tyle mi do szczęścia potrzeba .
Życzę Wam dobrego dnia .
Dobra poczekam mam w nosie i tak nie wstaje i tak . Znak , że z tą firmą już nie wyjadę skoro mnie w uja zrobili.