Powitajki przy kawie 79

22 września 2025 09:18 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A doczepy kręcone masz?:-)

To najważniejszy atrybut. Bez doczepów to podróba Magdy 
22 września 2025 09:19 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

To najważniejszy atrybut. Bez doczepów to podróba Magdy :-)

Dokładnie . Taka tylko udawana
22 września 2025 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry z samego rana , jadę do przychodni może mi się uda zrobić kurs zakładania skarpet :-):-) , żeby mnie Niemce:-) do Gefangene :-) nie wsadzili na siłę . Po dobroci :-) nie dam się. 

Szkoda , że nie umiem wstawić fotki . Wczoraj udało mi się zrobić kilka bardzo ciekawych zdjęć . 
Dobrego dnia życzę .

Takie jest ustawodawstwo w DE. Te klasy II na recepte z wyzszym stopniem kompresji, to juz czynnosc medyczna. Wprawdzie zaliczana do tych prostych, ale jednak. Duzego prawdopodobienstwa nad to, że sie ponczocha zmarszczy to raczej nie ma, ale jak sie pdp z bólu np.opluje - to kogo będą winic za "niekompetencjem" ? 
22 września 2025 10:40 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w deszczowy poniedziałek, pasuje pogoda na powitanie jesieni 
Spokojnego dnia życzę wszystkim 
22 września 2025 15:59 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Wszystkim. Pierwsza połowa dnia szybko zleciała bo był syn podopiecznej i jechali na kontrol do neurologa 🤪🤪 Druga połowa juz w trakcie a raczej zbliża się ku końcowi bo o 18tej kolacja, toaleta i koniec na dziś. I będzie można odhaczyć poniedziałek 👍👍👍
22 września 2025 20:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry eieczór jak dobrze być w domciu.Dojechałam szczęśliwie i nawet nie za długo.Wyjechałam z Niemiec ok.21,15 a w domu byłam o k.10,30 .Wyspałam się już i teraz trochę nadrabiam oglądanie telewizji polskiej.Lubię oglądać seriale kryminalne .
22 września 2025 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Dobry eieczór jak dobrze być w domciu.Dojechałam szczęśliwie i nawet nie za długo.Wyjechałam z Niemiec ok.21,15 a w domu byłam o k.10,30 .Wyspałam się już i teraz trochę nadrabiam oglądanie telewizji polskiej.Lubię oglądać seriale kryminalne .:buu:

Ninciu,cieszę się że szybko i bezpiecznie dotarłaś do domu . A Ty ciesz się urlopem i bliskimi 🌹
23 września 2025 06:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek.  Źle spałam i teraz boli mnie głowa. ☹️ Dziś mam nadzieję, że pójdę w końcu na spacer bo wczoraj pogoda była straszna na piesze wędrówki. ☔ 
Dziś swoje pranie muszę zrobić i reszta obowiązków jak co dzień. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
23 września 2025 06:53 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
23 września 2025 07:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,oj ochłodziło się wczoraj wieczorem,ok 23-ciej zaczęło padać i to porządnie. Teraz widać jednak błękit nieba między białymi obłokami i coś różowo prześwituje. Chmury,słońce?
Dzis do południa muszę się sprężać. Na 11-tą jedziemy do fryzjera. Wspominałam,że mam termin u swojej fryzjerki 19 października,a tu senior wczoraj wieczorem oznajmia,że ma dla mnie niespodziankę,mnie też do ich fryzjerki umówił ,bo po co mam tyle czekać na swoją i czas zaraz po powrocie do domu marnować . On funduje . No qrcze ,nie chcę,bo nie wiem co miałabym zrobić . Może końcówki podetnę ,może hennę robi?. Trzy głowy,to zejdzie jej trochę czasu a mnie będzie go za mało do południa. Senior taki z siebie zadowolony,że nie miałam sumienia dyskutować i się wypisać z tej atrakcji  . A co mi tam,to tylko włosy a nożyce każdy fryzjer ma podobne.
Kończę kawę i schodzę na dół,dzień pracy czas zacząć. Pogodnego,spokojnego wtorku życzę 
23 września 2025 07:47 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Spokojnego wtorku życzę wszystkim, trzymajmy się ciepło, bo na dworze coś jesiennie, chłodno się zrobiło 
23 września 2025 08:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 .
Dzisiaj sporo pracy , o 14 kijki nad jeziorem. Potem zobaczmy. Udanego dnia 🤗 
23 września 2025 23:41 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ninciu,cieszę się że szybko i bezpiecznie dotarłaś do domu :aniolki:. A Ty ciesz się urlopem i bliskimi 🌹

Dziękuję Gusiu,na razie odpoczywam w domu bo mąż gotuje.Mamy w domu maskotkę kotka 🐈 już dość starego bo wnuczka wyjechała na wczasy i podrzuca go zawsze do nas a my go rozpieszczamy bo ja b.lubię koty ale nie chcę mieć swojego bo wiem że to obowiązek. On mnie b.lubi a ja jego .Jak  przyjechałam to już mąż miał go parę dni ale ze mną czuje się lepiej bo z mężem był trochę niespokojny choć dbał o niego.
24 września 2025 06:09 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich Ja juz od pół godziny na nogach, zrobiłam swoje wygibasy znow powrucilam do nich bo lekko zardzewialam,i tak łóżko dla zmienniczki przebrałam,powinna być około 10.00 i do jutra wieczór będziemy razem.😁😁No to milego
24 września 2025 07:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Środa minie tydzień zginie. Dziś ma być deszczowo i zimno 😥☔ więc że spaceru nicim będzie czytanie książek. 📚😁 Oczywiście po zrobieniu swoich obowiązków. 
Spokojnej środy opiekunowo.