Powitajki przy kawie 79

30 września 2025 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry,witam Opiekunkowo w ostat dzień września . Niebo całe zachmurzone,w kolorze szarego dymu. W domu jeszcze cisza. Na ostatniej szteli cieszyłam się,że pdp długo śpi i mam dużo czasu dla siebie,teraz polubiłam ten stały rytm dnia,gdzie wszystko o określonej porze i okazuje się,że wtedy tego czasu dla siebie mam jeszcze więcej . Dzisiaj trochę prasowania,małe zakupy,po obiedzie spacer nad Ren,jeśli nie będzie padało i przy okazji wizyta w dm. Środki do prania mi się kończą .
Przyjemnego wtorku życzę 
30 września 2025 09:51 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Tak buro i szaro za oknem. Coś muszę się ruszyć . Dom ogarnięty , Margaretka zadowolona . 
Miłego dnia 🤗 ☕ 
30 września 2025 10:27 / 3 osobom podoba się ten post
Zmiana planów. Byłam w Aldi , kupiłam w mięsnym schab więc zmiana planów i schab w sosie ciemnym. 
Szaro, buro, mgliście typowa jesien. 🍄🍂🍁
30 września 2025 11:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dzisiaj dzień na biegu przez przeszkody. Wczesnie do pracy potem auto do myjni . Byłam też po jakies ładne butelki , będą mi potrzebne . Teraz pije kawkę i znów mam coś do zrobienia.
Dobrego dnia 
30 września 2025 11:33 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Hej , widze, że już niektórzy wstali - ja też juz na nogach od pnad godziny. Nie przywitalam sie wczesniej bo trudno mi pisac kiedy biegam. Z nosem w telefonie siedzę najmniej ile sie da, bo to mało anatomiczna pozycja dla kręgoslupa szyjnego, a potem boli. 
Za godzine zaczynam prace .
Milego poniedzialku. 

Ja od podglądania, nie od telefonu .Mało grzebie w telefonie chyba, że czegoś szukam .  Tylko, że ja już wszystko wiem.   
30 września 2025 13:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Spokojnego popołudnia życzę 
01 października 2025 06:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę.  Przede mną jeszcze jedna na tym adresie. 😁 Środa minie tydzień zginie. 😁🤪 
Mam nadzieję na słońce ☀️ bo pójdę na spacer. Wczoraj 4 km zrobiłam przez las..
Dobrego dnia opiekunowo. 
01 października 2025 07:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ,jak szybko mija czas,mamy już październik . Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy z seniorami o tym,że już miesiąc jestem z nimi. Im też bardzo szybko minął ten czas,odbieram to jako znak,że nie było im ze mną źle . Coś nie chciało mi się dzisiaj wstawać,skróciła mi się więc chwila dla siebie . Kończę kawę i zaraz trzeba zejść do seniorów,zacząć nowy dzień pracy.
 Słonecznego,spokojnego dnia życzę 
01 października 2025 07:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Zbliża się 8 godzina, nowy dzień pracy czas rozpocząć 
Spokojnego bezstresowego dnia życzę wszystkim 
01 października 2025 08:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ponury dzień 
Taka typowa jesienna szaruga 😆choć jeszcze ma być złota jesień z dość wysoką temperaturą 
Nic innego tylko czekać . 
Dobrego dnia 
01 października 2025 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
A co z Maluda vel  Kruszynka ? Czyżby remont zaczęła czy zapowiadana przeprowadzkę ? 
01 października 2025 08:54 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

A co z Maluda vel  Kruszynka ? Czyżby remont zaczęła czy zapowiadana przeprowadzkę ? 

No właśnie nic nie wiadomo
Dusia do Niej pisała,ja pisałam i żadnej odpowiedzi. Na fb też Jej nie widać. Zaczynam się martwić tym Jej nagłym zjazdem do domu i tą ciszą
01 października 2025 14:42 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Pogoda przepiękna , aż kusiło wystawić rower z garażu i popedałować do Erkrath. Przez las i niestety po wiadukcie kolejowym
Udanego dnia 🤗 
01 października 2025 17:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kochani wypada się z wami przywitać od czasu.Miłego dzionka
01 października 2025 17:13 / 4 osobom podoba się ten post
Też martwi mnie brak odzewu od Maludy. Ten jej niespodziewany zjazd?.Znam ją tylko z opiekunkowa więc innego kontaktu nie mam.