czy te pończochy cieńsze, bez recepty, też są kupowane tylko w aptekach ?
Myślałam , że podopieczny sam ubrał pończochy i poszedł na spacer . A tu widzę, że dalej się rozkminia :wysmiewa:
Myślałam , że podopieczny sam ubrał pończochy i poszedł na spacer . A tu widzę, że dalej się rozkminia :wysmiewa:
pytanie co dalej ? co mam terez z tym zrobić jeśli tam wrócę. Powinnam odmówić zakładania pończoch po tym czego się dowiedziałam? jakie to niesie zagrożenie dla podopiecznej i dla mnie jeśli nie jestem osobą kompetentną ;) do ich zakładania w razie gdyby coś się działo ...
pytanie co dalej ? co mam terez z tym zrobić jeśli tam wrócę. Powinnam odmówić zakładania pończoch po tym czego się dowiedziałam? jakie to niesie zagrożenie dla podopiecznej i dla mnie jeśli nie jestem osobą kompetentną ;) do ich zakładania w razie gdyby coś się działo ...
...a dlaczego by nie. ? kto chce rozkminia ...kto nie chce, to nie. Ważne że człowiek się czegoś dowiaduje,że to forum żyje ;) po to jest ...każdy znajduje tu coś dla siebie.
Bo kminek dobrze robi na trawienie :-)
Pewnie, nie ma co kminic. Grunt, żeby na głowę nie naciagnąc. :-)
No co Ty na głowę? Tego nawet nie rozkminiaj , nie ten rozmiar:lol3:
Bedziesz wiedziala jakie są jak odbierzesz. Mozesz w aptece zapytac też. Te o nizszym stopniu kompresji , które opiekunka moze zakladac nie są na oko duzo ciensze.
kordynatorka twierdzi że 1 i 2 stopień możemy zakładać