Dzień dobry, czy któraś z was wraca się do domu na wielkanoc?... ja na zleceniu jestem i będę, mam nadzieje że ta pogoda lepsza będzie przynajmniej :wielkanoc1:
Dzień dobry, czy któraś z was wraca się do domu na wielkanoc?... ja na zleceniu jestem i będę, mam nadzieje że ta pogoda lepsza będzie przynajmniej :wielkanoc1:

Witam.Byłam po czwartej rano.Okazało się,że Seniorkę tr,eba zaprowadzać i odprowadzać do przedszkola.Z dwóch dni wolnych zrobił się jeden.I też busem z Nią do lekarza.Mamy popołudniu rozmawiać.Zobaczymy,co z tego wyjdzie.
Dzień dobry w słoneczny dzień .Kawa już wypita czekam na śniadanie .
Chciałam napisać coś oczywistego ,bo poparte faktami .Z nudów pogrzebałam trochę w necie i czytałam wpisy opiekunek na FB różnych forach oraz dostępnych grupach .Włos mi się zjerzyl i drobne się nie zgadzają.
Wymagamy szacunku, powagi i respektu jeśli to dotyczy nas .
Jednak o koleżance można napisać, że głupia, leniwa i w ogóle, że jest be . Karma wraca niech niektóre osoby pamiętają . Wstyd mi się zrobiło i wprost nie do wiary, że takie prostaki jeżdżą do pracy . Zamiast trzymać się razem , chcą pokazać swoje mądrości krytykując innych .Nie przykryje się cwaniactwa , pychy i niewiedzy w takim wpisie .Głupie to i wstyd .